Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 617
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Благодаря за темата Simple Smile
и аз да попитам  да изчакам отзиви за този хотел

http://onfire.bg/offers/Semeina-pochivka-v-Ognyanovo-Delnik-ili- … Cherniya-kos.html

ще се радвам някой да сподели:)

# 31
  • София
Момичета дайте отзиви за тази оферта на сладкарница Орхидея за Детска торта ? Идва рожденният ден на девойките и се колебаех...миналата Нова година се опарих с ваучер за торта от сладкарница Лагуна и затова сега се колебая  newsm78

# 32
  • София
Момичета дайте отзиви за тази оферта на сладкарница Орхидея за Детска торта ? Идва рожденният ден на девойките и се колебаех...миналата Нова година се опарих с ваучер за торта от сладкарница Лагуна и затова сега се колебая  newsm78

Взех от тях торта през септември за РД на дъщеря ми в градината. Децата й се радваха, хапнали са с удоволствие. Картинката беше добре изпълнена, но само в един цвят- синьо с няколко нюанса. Може би някакъв инцидентен проблем с принтера, независещ от тях. Все пак съм длъжна да го спомена. Догодина пак бих взела, заради атрактивната цена.  Peace

# 33
  • София
Лизи, ако обичаш сухи блатове и изкуствена сметана на пяна вместо крем, то това е твоята торта.
Празнувахме рождения ден на детето ми с такава торта, картинката беше направена добре, но под картинката - скръб.
Освен това, тъй като обичам гладки торти, без никакви къдрички и финтифлюшки по тях изрично ги пях помолила в мейла да не слагат нищо, освен снимката, която им пращам. Е, нямаше сметанови къдри, но не се бяха сдържали да посипят цветни топченца около края на снимката...
Абе стил, няма какво да кажа.

Seti Beti, в офертата на автомивката пише, че е на самообслужване, да не би да са те карали сама да си я миеш? Или не съм разбрала newsm78

# 34
Здравейте, дами!
Казвам се Милена. Simple Smile От доста време имам регистрация в сайта и редовно ви чета. Вие сте незаменим справочник!   bouquet
Пиша ви, защото тази вечер, след 3-часово реене из темите и коментарите, не можах да намеря отговора на въпроса, който ме вълнува. Искам да си направя PTF фотоепилация на интим. Проблемът е, че така и не успях да се спра на подходящото студио. Мненията са много различни, пък и са с различни дати.
Молбата ми е може ли да ме ориентирате към добро студио за целта в София, от което сте доволни към днешна дата.
В сайтовете за ваучери хвърлих око на едно две, но не искам да ги споменавам, за да не насочвам мнението ви целенасочено към тях.
Благодаря!

# 35
Здравейте, и благодаря за новата тема   bouquet
Почти съм готова да купя този клин http://napolovina.com/offer.php?id=3518 , ако някой сподели отзив до края на деня ще съм много благодарна.
Ходих на маникюр в AZARO- добре ми оформи ноктите, но лаковете са GR, Perfect, Maybeline и декорациите не са хич хубави 6/10.

# 36
Sash, по офертата те ти я мият  Peace иначе и аз се обърках с това, че е на самообслужване, ама първо питах директно в сайта под офертата.

# 37
  • София
radi86, и аз бих го купила, ама какво е това безобразие с доставките? Не може доставката да ти струва 2/3 от цената на стоката, че на някои места и повече.

# 38
  • София
 Hug благодаря момичета за отзивите

# 39
Ох, аз вече купих ваучер за тортата на Орхидея за РД на сина ми, да бях попитала предварително тук дали става за нещо ooooh!  Сега прочетох, че пралините поне са добре, защото и от тях съм поръчала.

А за това някой има ли представа дали върши работа като процедура:
http://www.shikozno.com/offer.php?id=327
и въобще за салон Бона деа някакви отзиви?

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 11:57 от Chat Noir

# 40
  • София
Искам да си направя PTF фотоепилация на интим. Проблемът е, че така и не успях да се спра на подходящото студио. Мненията са много различни, пък и са с различни дати.
Молбата ми е може ли да ме ориентирате към добро студио за целта в София, от което сте доволни към днешна дата.

Аз ходя в Белиз - намира се на площад Гарибалди. Правила съм си мишници и мустак, но интим не. Нямам никакви забележки относно процедурата и самата козметичка. При нея си направих и почистване на лице (без ваучер)  - също 10/10  Peace

# 41
# 42
# 43
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=9130

гледам от преди смесени отзиви за надюшка

някой с прясно мнение за фризьорката?

# 44
  • София
Chat Noir, не се ядосвай, тортата поне беше прясна, току-що направена. Пък и виж как на децата от детската градина на sweetkids_mama са я харесали. Може пък и на вас да хареса. И да те успокоя още малко - нашата торта, въпреки, че не ни хареса, не остана. Изяде се цялата. Просто отново си затвърдих убеждението да купувам торти предимно от Неделя. Те най ми харесват. Но пък цената...

Общи условия

Активация на акаунт