Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Искам да си направя PTF фотоепилация на интим. Проблемът е, че така и не успях да се спра на подходящото студио. Мненията са много различни, пък и са с различни дати.
Молбата ми е може ли да ме ориентирате към добро студио за целта в София, от което сте доволни към днешна дата.

Аз ходя в Белиз - намира се на площад Гарибалди. Правила съм си мишници и мустак, но интим не. Нямам никакви забележки относно процедурата и самата козметичка. При нея си направих и почистване на лице (без ваучер)  - също 10/10  Peace

Благодаря за мнението! Simple Smile Ама, първо, скоро не съм виждала оферта за ваучер от тях и второ, тяхната машина не е ли IPL?

# 136
В Savana също е IPL не PTF, но аз съм много доволна от тях (в Борово ходя)

# 137
А за тази оферта и този салон някой има ли наблюдения?
http://www.dalavera.bg/palen-kurs-ptf-fotoepilatsiya-na-mishnits … i-ili-intim-d4136

# 138
Миналата година имаше подобни ваучери - две или четири пързалки, съответно за 5 и 10 лева. Тогава можеше да се прави комбинация между наем на кънки и вход, като за кънки се приспадаше един вход. Интересува ме дали някой е ходил по тази оферта вече и може ли да се ползва един ваучер за вход за трима човека и един наем. Писах и в сайта, но не знам дали ще отговорят.

# 139
Скоро тук ме посъветваха, че е лудница на тези пързалки. Като гледам закупените, направо ми се отщя...в лудницата...и без това се потроших от падания...та ми се искаше някак по спокойно да ми е.
Днес си купих почистване на лице и маникюр в water flowers и ще звъня да си записвам час в понеделник.

# 140
  • В свой си свят :))))
Момичета, знаете ли дали в water flowers имат гелиш?

# 141
В сайтът им пише че има  Wink
Обаче работното им време от сряда до неделя, така че Цъфс по-добре утре се обади за час  Peace

# 142
  • София
Днес взех лазаня от Go pasta - не ми харесва. То само кори и доматено пюре, отгоре с малко пармезан. Уж трябваше да е с месо, но и следи от него няма.

# 143
В сайтът им пише че има  Wink
Обаче работното им време от сряда до неделя, така че Цъфс по-добре утре се обади за час  Peace
Ооо, да...благодаря, че ми напомни...хем го четох това, но реших, че може да запиша час, нищо че не работят. Уф, какво изречение спретнах  Crazy

# 144
  • в града на вечния купон
Скоро тук ме посъветваха, че е лудница на тези пързалки. Като гледам закупените, направо ми се отщя...в лудницата...и без това се потроших от падания...та ми се искаше някак по спокойно да ми е.
Днес си купих почистване на лице и маникюр в water flowers и ще звъня да си записвам час в понеделник.
понеделник и вторник салона са Почивка,утре им звънни,че бързо се запълват часове.

# 145
  • в града на вечния купон
да има от два месеца

# 146
да има от два месеца

Ахааа...ново, защото преди имаше само Шилак newsm08

# 147
  • София
Аз ходя в Белиз - намира се на площад Гарибалди. Правила съм си мишници и мустак, но интим не. Нямам никакви забележки относно процедурата и самата козметичка. При нея си направих и почистване на лице (без ваучер)  - също 10/10  Peace

Благодаря за мнението! Simple Smile Ама, първо, скоро не съм виждала оферта за ваучер от тях и второ, тяхната машина не е ли IPL?

Права си, IPL е. Моя грешка, тъй като много не съм се поинтересувала каква е разликата  Crazy
Но ето една оферта за всеки случай, ако решиш - комбинирана е, но включва и интим.
http://www.lapni.bg/s/4346

# 148
Някой, който е правил ноктопластика с UV гел да сподели, действа ли зле гелът на ноктите?

# 149
Някой, който е правил ноктопластика с UV гел да сподели, действа ли зле гелът на ноктите?
Ами да, аз съм си правила, красиво стои, но адски трудно се сваля - само с пилене става, изводите ги оставям на теб...

Общи условия

Активация на акаунт