Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Моля всички (знам, че не са малко, доста е популярна и коментирана офертата), които са се възползвали от пиците в Дон Домат да ми изяснят една мааалка подробност.

Винаги ли сте планирали и резервирали 72 часа по-рано?

Пицарията се намира точно срещу нас. Не веднъж сме ходили да вечеряме там и никога не сме резервирали места. Винаги сме си намирали. Днес, когато пожелах да резервирам за довечера ми казаха, че ИМА места и можем да отидем вечерта. Ноооо, няма да ми приемат ваучерите!!! Защото не  сме се били обадили преди 3 дена #Cussing out !!!  Мъжът ми каза, че за три дена може и до Ню Йорк да отиде да вечеря и да се върне  Laughing.

Смятам, че ходенето на пицария не е чак толкова официално събитие в живота, че да се налага да бъде планирано толкова от рано.

До сега не бях вземала ваучери за Дон Домат, въпреки че сме ходили много пъти там, май вече няма и да взема. Ако пускането на оферти има за цел набиране на клиенти (нормално, сега е по-слаб сезон), то в нашия случай редовни иначе клиенти, вече ще се замислят дали да посещават това заведение. Пицарии в района колкото искаш. И не лоши и като кухня, и като обслужване, и като цени.

# 271
  • София
За Дон Домат - вземам си пиците за в къщи. Никога не съм правила предварителна резервация. Но в оферти за другите пицарии на фирмата май не съм срещала това условие. Те нали са на франчайз и явно всеки собственик си има и отделни условия.

# 272
  • София
С ваучери в Дон Домат ходим в Младост и на 6-ти септември. Никога не съм правила предварителна резервация (освен в един случай когато бяхме 12 човека и исках да съм сигурна че ще има места) и не е имало проблем с използването на ваучерите.

# 273
  • София
Sash, за коя пицария става дума? Никога не съм правила резервация и направо не можах да повярвам на написаното.  ooooh! С ваучери сме ходили в 5 пицарии в центъра. Преди 2 дни бяхме за последно в тази на Веслец и Триадица. Отиваме на място и казваме, че сме с ваучер. Не сме имали проблеми. Дори не съм забелязала, че някъде пише да се резервира 72 часа предварително.

# 274
Да се включа с отзиви за Water Flowers - доволна съм от маникюр и почистване, с уговорката, че салончето е малко и леко неугледно, не оставя усещане за луксозна или СПА глезотия да речем. Но работят много добре момичетата  Peace 
И аз съм доволна от салона, но все пак за да им стана клиент, се надявам за в бъдеще да е по-чисто, по-конфортно, да включат в цената по чаша кафе или чай, изобщо не говорим за луксозни глезотии, а да е уютно и приятно  food010

# 275
Търся отзиви за хотел Медикус във Вършец по тази оферта:
http://bg.kolektiva.net/travel/spa-medikus-v-rshec-jan-1.html
От колектива е - вие защо не я харесвате?

# 276
  • София
Хотелът е добър. Аз съм ходила в него не с ваучер, а на стандартни цени. Бяхме точно в апартамент и сме доволни. Храната също не беше лоша, макар че определено има какво да се желае. Басейнът е мъничък, но водата е топла. Строяха и външен басейн и предполагам че това лято ще е готов.
Самият Вършец е много малко градче и там просто няма какво да се прави. Има голям и хубав парк за разходки и една главна улица с едно що годе прилично заведение. - Това го казвам само за информация в случай че не знаете как е... защото ние не бяхме ходили там преди това.

# 277
  • В свой си свят :))))
Моля всички (знам, че не са малко, доста е популярна и коментирана офертата), които са се възползвали от пиците в Дон Домат да ми изяснят една мааалка подробност.

Винаги ли сте планирали и резервирали 72 часа по-рано?

Пицарията се намира точно срещу нас. Не веднъж сме ходили да вечеряме там и никога не сме резервирали места. Винаги сме си намирали. Днес, когато пожелах да резервирам за довечера ми казаха, че ИМА места и можем да отидем вечерта. Ноооо, няма да ми приемат ваучерите!!! Защото не  сме се били обадили преди 3 дена #Cussing out !!!  Мъжът ми каза, че за три дена може и до Ню Йорк да отиде да вечеря и да се върне  Laughing.

Смятам, че ходенето на пицария не е чак толкова официално събитие в живота, че да се налага да бъде планирано толкова от рано.

До сега не бях вземала ваучери за Дон Домат, въпреки че сме ходили много пъти там, май вече няма и да взема. Ако пускането на оферти има за цел набиране на клиенти (нормално, сега е по-слаб сезон), то в нашия случай редовни иначе клиенти, вече ще се замислят дали да посещават това заведение. Пицарии в района колкото искаш. И не лоши и като кухня, и като обслужване, и като цени.
Досега съм си взимала пиците  за в къщи без резервация и се потрисам от това, което са ти казали?????? да не би само за там да са измислили това условие??? Ужас #Crazy

# 278
  • София
Благодаря ви, момичета, знаех си, че не може да има такова безумие и никой досега да не се  е оплакал. Става дума за пицарията на Цар Асен. Досега мисля, че не са пускали оферти и явно са се взели много насериозно. Жалко!

# 279
  • София
Благодаря ви, момичета, знаех си, че не може да има такова безумие и никой досега да не се  е оплакал. Става дума за пицарията на Цар Асен. Досега мисля, че не са пускали оферти и явно са се взели много насериозно. Жалко!

За тези предупредих, че не са стока.  Wink  Въпреки това сме ходили 2 или 3 пъти и нито веднъж не е било с резервация. Но сме ходили по обяд, ако това има значение и ваучерите бяха за спагети.  Grinning

# 280
  • Sofia
Момичета, моля за съвет, има оферта за паничище ето тази http://kiwi.bg/deal/2647 като че ли не е лоша, но като знам какви закуски и вечери предлагат навсякъде ми се струва малко завишена цената / не че самата тя е висока/ и не съ сигурна, имам рожден ден и искам да отидем, бил ли е някой там? Ако знаете хубав хотел, с топла минерална вода, вътрешен басейн, моля да ми помогнете, да не е много отдалечен от София.

Багодаря Ви.

# 281
  • София
Момичета ,а впечатления по тази оферта имате ли http://www.deals.bg/Manikyur-s-gel-lak-ili-tretirasht-meditsinsk … ;utm_campaign=173 ,по-точно поставянето на гел върху естествени нокти ме интересува.
Решила съм пак да си сложа гел и си търся добра оферта.

# 282
Момичета ,а впечатления по тази оферта имате ли http://www.deals.bg/Manikyur-s-gel-lak-ili-tretirasht-meditsinsk … ;utm_campaign=173 ,по-точно поставянето на гел върху естествени нокти ме интересува.

По-скоро се поинтересувай как точно се сваля.  Peace

# 283
  • София

По-скоро се поинтересувай как точно се сваля.  Peace
С това съм наясно ,но с моите нокти е най-добрия вариянт.

# 284
  • Бургас
Зимна приказка за двама със закуски и вечери в Хотелски Комплекс Исмена****, Планински ваканционен комплекс на 2012г!
http://www.vipoferta.bg/o145af67f
Интересно предложение

Общи условия

Активация на акаунт