Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • В свой си свят :))))
По повод цирка, в момента в който си платихме ваучерите звъннах да попитам как да процедираме от тук нататък - хората много любезно ми обясниха, че трябва от тази до тази дата да отида с ваучерите и да си запазя места и да си взема билетите, ние отидохме  на четвъртият ден от срока и все още имаше избор - момчето на касата ми препоръча третият ред на балкона и определено не съжалихме за избора си, защото долните места се падат малко под сцената и видимостта от балкона е в пъти по-добра. Цирка е скромен, да, но хората се раздадоха и най-важното е, че децата бяха много щастливи, определено бих ги завела отново, за тази цена изобщо няма база за коментар. Водещ на представлението беше Драго Чая, този сезон представление течеше под формата на приказка разказвана от водещия, имаше и закачки и игра с огромни балони с децата. На излизане малката така се беше вдъхновила, че прегърна Драго Чая и искрено му благодари за прекрасният "театър"....това ми е достатъчно да не обърна внимание на скромността и да си обещая, че ще се върна там отново Simple Smile

# 481
Най- мразя обаче някой да споделя мнение за нещо, на което  не е бил:)

На Дисни съм била и затова си позволявам да коментирам цената; сега нека без да се заяждаме, само за уточнение кажем, че между пишещите по темата за цирка ти си единствената, която споделя мнение за нещо, на което не е била.  Peace

# 482
  • София
Дисни-то беше наистина върха!...  Peace

# 483
Някой ползвал ли е от тия ел.помпи за кърма на care?Гледаме няколко разновидности,но не знам има ли смисъл да се купува скъп модел или като качество са сходни горе долу?

# 484
  • София
.... не знам има ли смисъл да се купува скъп модел или като качество са сходни горе долу?

Според мен няма смисъл. Но всеки сам решава как да харчи!  Peace

# 485
  • There I was on a July morning
Момичета, имате ли отзиви за Нериман Налбантова - фризьорка от салона на Капанов, ул. Стара планина 5?  В момента има оферта в Грабо.

# 486
Има мнения в по- стари теми за тези топки, но по спомен не бяха хубави.
Някой ходил ли е на антицелулитен масаж в КИМБЪРЛИ БЮТИ- МЛАДОСТ?

Масажистката е готина, голяма свежарка, работи добре, салонът е приятен, НО не зная дали сте ходили на антицелулитен масаж- боли, но си заслужава определено.

Много ти благодаря- ходила съм, но все още си търся място, което ми е близо,а този салон ми е много удобен!  Peace

Добре,че звъннах преди да платя 2 ваучера. Масажистката работи до 17:00,ако някой си прави като мен други сметки..  Peace

# 487
В сряда съм на йонен пилинг и виртуална мезотерапия в Доктор Бюти. Simple Smile Купих ваучер след много положителен отзив, който прочетох тук. Ще споделя впечатления след процедурата. Wink
Чакам с нетърпение отзивите!   bouquet

# 488
  • Sofia
Някой ползвал ли е от тия ел.помпи за кърма на care?Гледаме няколко разновидности,но не знам има ли смисъл да се купува скъп модел или като качество са сходни горе долу?

Мисля си, че има огромно значение с каква помпа се изцеждат гърдите, ако това е всекидневие, както беше при мен, може да е за друга тема писанието ми, но за помпа за кърма още повече електрическа не бих спестила пари.

# 489
  • Някъде на път....
Отзиви за тази оферта може ли да даде някой? -

Здрави и красиво оформени нокти - те са детайлът, който ще подче … ision Style"

# 490
Срещали ли сте оферта за гинеколог - профилактичен преглед с цитонамазка или микробиологични изследвания?

# 491
Ползвахме ваучер от Дон Домат. Чудесни бяха пиците, пак ще си взема.

# 492
Срещали ли сте оферта за гинеколог - профилактичен преглед с цитонамазка или микробиологични изследвания?
Не е точно оферта с ваучер, но:
http://www.purvite7.bg/actual/view/3480/bezplatni_profilaktichni … hnata_shiyka.html

# 493
  • София

Ето: http://grabo.bg/sofia/za-zdraveto-na-damite-ag-pregled-s-vkliuch … 6540&affid2=7

# 494
Търся актуална оферта за СУШИ (за София), по възможно да е изпробвано. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт