Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз се сдобих с този преглед, пак от Грабо:

http://grabo.bg/sofia/ginekologichen-pregled-ehografiia-mikrobio … tonamazka-0fzufs2

Д-р Павлета Табакова е една от първите, която правеше ин-витро! Клиниката не я знам, защото лесно забременях, но ми е близо.  Wink А и с един преглед ще направя всичко:

• Гинекологичен преглед;
• Ехография на малък таз;
• Микробиологично изследване;
• Цитонамазка.

Много съм щастлива, време ми беше!  Sunglasses

# 496
Някой хапвал ли е суши в този ресторант?Дали ги правят добре или да не рискуваме и да ходим на хепито.

# 497
  • София
Аз във всяка тема поне по 2-3 пъти го казвам - сушито на Кабуки е много хубаво.

Четете бе, хора, четете. Не боли  Tired

# 498
Онна, благодаря за отзива.  Peace То не боли, но за съжаление време няма да се четат щателно всички любими теми.

# 499
  • София
Онна, благодаря за отзива.  Peace То не боли, но за съжаление време няма да се четат щателно всички любими теми.

Търсачка=} Ресторант Кабуки =} много резултати  Mr. Green

# 500
  • София
Бях на масаж в Пикси спа - много доволна останах. Масажистите са професионалисти и всички са много любезни. Е, не е ултра-луксозно и затова давам 9/10  Peace

# 501
запис и аз да следя  Peace

# 502
  • софия

Търсачка=} Ресторант Кабуки =} много резултати  Mr. Green

В една друга тама се опитаха да ме убедят, че:
търсачката не работи;
не пречи да се пита н-найсет пъти едно и също и като не искам да не отговарям;
нервна съм била, защото препоръчвам търсачката и изобщо съм кисела еди-ква-си, и аман от правене на бележки Whistling

Mr. Green
Успокоих се, че не съм сама киселица. Hug

# 503
  • София
В сряда съм на йонен пилинг и виртуална мезотерапия в Доктор Бюти. Simple Smile Купих ваучер след много положителен отзив, който прочетох тук. Ще споделя впечатления след процедурата. Wink
Чакам с нетърпение отзивите!   bouquet

10/10 за процедурата в Доктор Бюти! Разликата във вида на лицето ми е видима! Жената, която ми я прави, беше много внимателна и любезна. Самата процедура е приятна и отпускаща, а резултатът си струва. Wink Веднага си купих още един ваучер, за да се възползвам и през следващия месец. Wink

# 504
Аз също съм установила, че търсачката не работи много добре. И всеки път се чудя как другите откриват това, което има трябва и какво не правя аз както трябва. Пробвам по какви ли не начини и пак понякога не ми излизат резултати за неща, за които съм убедена, че е писано...  Thinking

# 505
sweetkids_mama, благодаря ти от сърце!   bouquet Ще пробвам и аз.  Flutter

# 506
  • София
Аз също съм установила, че търсачката не работи много добре. И всеки път се чудя как другите откриват това, което има трябва и какво не правя аз както трябва. Пробвам по какви ли не начини и пак понякога не ми излизат резултати за неща, за които съм убедена, че е писано...  Thinking
При мен също.  Peace

# 507
 Здравейте! Интересува ме някой ползвал ли е Система за епилиране и ексфолиране Sun Depil? newsm78 За ексфолирането ок ама дали епилира? Благодаря за отговорите предварително   bouquet

# 508
  • В свой си свят :))))
Момичета, ако случайно попаднете на оферта за почистване от "Бонанза", "Магниклийн" или "Свежест М" свиркайте моля, ще ви бъда адски благодаряна   bouquet

# 509
Запазила съм ваучери по тази оферта http://grabo.bg/sofia/paelia-ala-bodega-i-chasha-sangriia-goresh … hta-tzena-0h6kgt8
в Ресторант Bodega
Някой възползвал ли се е вече от тях да сподели мнение
и какво друго от менюто ще препоръчате?

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 21:49 от mitrushana

Общи условия

Активация на акаунт