Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • в града на вечния купон
В сряда съм на йонен пилинг и виртуална мезотерапия в Доктор Бюти. Simple Smile Купих ваучер след много положителен отзив, който прочетох тук. Ще споделя впечатления след процедурата. Wink
Чакам с нетърпение отзивите!   bouquet

10/10 за процедурата в Доктор Бюти! Разликата във вида на лицето ми е видима! Жената, която ми я прави, беше много внимателна и любезна. Самата процедура е приятна и отпускаща, а резултатът си струва. Wink Веднага си купих още един ваучер, за да се възползвам и през следващия месец. Wink
аз днес бях и не съм очарована,микродермо ембразиото по добре ми действа newsm78

# 511
# 512
  • София-Младост
В сряда съм на йонен пилинг и виртуална мезотерапия в Доктор Бюти. Simple Smile Купих ваучер след много положителен отзив, който прочетох тук. Ще споделя впечатления след процедурата. Wink
Чакам с нетърпение отзивите!   bouquet

10/10 за процедурата в Доктор Бюти! Разликата във вида на лицето ми е видима! Жената, която ми я прави, беше много внимателна и любезна. Самата процедура е приятна и отпускаща, а резултатът си струва. Wink Веднага си купих още един ваучер, за да се възползвам и през следващия месец. Wink
аз днес бях и не съм очарована,микродермо ембразиото по добре ми действа newsm78
Хаха аз пък вчера подтикната от добрите отзиви взех втори ваучер, без да съм ползвала първият Simple Smile Но пък дано съм доволна...

# 513
  • София
Някой има ли доволен от ваучери за почивка в Чепеларе. Четох тук, че в х-л Чепеларе не е добра храната. Има ли някой доволен от всичко в офертата?

# 514
  • София
Някой има ли доволен от ваучери за почивка в Чепеларе. Четох тук, че в х-л Чепеларе не е добра храната. Има ли някой доволен от всичко в офертата?

Пусни ми да видя офертата, моля...

# 515
  • София
Пилешки крилца в Мърфис - божествени! 10 от 10.
Искам пак  chef

# 516
Здравейте мами Heart Eyes, досега не съм пазарувала от чужди сайтове и за това се обръщам към вас Thinking.

Искам да поръчам ето това нещо,
http://www.ebay.com/itm/TIMBERLINE-Train-RC-Remote-Car-Figure-P1 … 3D310587101389%26

но не знам как и какво да направя. Нито колко ще ми излезне като крайна цена. Моля ви да ми помогнете baby_neutral.

# 517
Това какво общо има с темата?

# 518
Отзиви за стелките, които са с канела?  bouquet

# 519
  • Варна
Точно тук не съм ходила,но на вега тест съм!Аз съм доволна-казват ти кои храни да ядеш ,кои не!Дават ти препоръчителен режим и ако си го спазваш всичко е ок.Дали има ефект само от него при мен не мога да кажа със сигурност.Аз започнах комплексно нещата-теста,режима,след месец и фитнес и макар да имам -2 кг само всички около мен казват ,че фигурата ми е променена!

# 520
Някой да е хапвал суши от SUPERSUSHI- http://ofertomat.bg/offers/view/1502.html? Не намерих отзиви Simple Smile

# 521
  • София
Някой да е хапвал суши от SUPERSUSHI- http://ofertomat.bg/offers/view/1502.html? Не намерих отзиви Simple Smile

Не съм, но съм запомнила, че от тези с адрес ж.к.Седика (за толкова години така и не видяха, че е с правописна грешка  hahaha) се бЕга надалече.  Laughing Подвизават се под различни имена, но адресът е един и същ.

# 522
  • Sofia
Май се отказвам от Медите, обаче се сещам че имаше за Св. Никола във Сандански, не мога да намеря сайта, моля ако сте го срещали го споделете:)

# 523
Може би е тази?Но и за него не съм чела особено добри отзиви.
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1748&aff_c_id=184

# 524
  • София
Точно тук не съм ходила,но на вега тест съм!Аз съм доволна-казват ти кои храни да ядеш ,кои не!Дават ти препоръчителен режим и ако си го спазваш всичко е ок.Дали има ефект само от него при мен не мога да кажа със сигурност.Аз започнах комплексно нещата-теста,режима,след месец и фитнес и макар да имам -2 кг само всички около мен казват ,че фигурата ми е променена!

Знам, знам, ходила съм, но то май се прави през 6 месеца (ако помня добре), не е валидно за цял живот... Пък тук гледам повече храни изследват (за по-малко пари в промоционална оферта), за това попитах.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт