Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 585
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Има ли отзиви за тази оферта?
Да, Ивонска я похвали...като цяло отзивите за солната пещера също са добри. Като услуга с ваучер ще видим, за втори път пускат ваучери.

# 586
Привет, дами!
Някой ходил ли е на RF - радиочестотна терапия?
Гледам тази оферта http://grabo.bg/veliko-tarnovo/za-perfektno-tialo-1-protzedura-r … g-na-5-zoni-05mw7 и се чудя струва ли си парите за еднократно ходене  newsm78

# 587
  • София
Добре де, беше доста силно с това "възмущавам се".  Wink  Лошото е, че от месеци това беше единствената оферта, която купувах, а ако и пицариите в центъра я направят с такива условия, за нас отпада напълно като вариант. Просто губят 4-членните семейства като клиенти, защото едно дете трудно би изяло средна пица, а и цената в този случай става почти двойна, тъй като трябват 2 ваучера.

Таня, разбирам опасенията ти. Hug На мен това също ми е една от любимите оферти и определено няма да ми е изгодна вече с променените условия.  Crossing Arms

# 588
Някой да има впечатления от този ортодонт - http://grupo.bg/all-oferta-ortodontski-pregled-plan-lechenie-sam … -5243?aff_id=119? Искам да заведа двете си дъщери, но не мога да намеря никакви мнения за тази жена.

# 589
Някой да има впечатления от този ортодонт - http://grupo.bg/all-oferta-ortodontski-pregled-plan-lechenie-sam … -5243?aff_id=119? Искам да заведа двете си дъщери, но не мога да намеря никакви мнения за тази жена.

Пуска редовно оферти-  най-вече за зъбен камък- бях взела два ваучера за мен и приятеля ми- крайно недоволни сме,а резултатът беше разранени венци, които цял месец не успяхме да оправим и двамата. И като отношение не ми беше приятна. Можеш да се възползваш от ваучера, ако си решила, но съвет от мен- не се доверявай!  За дете,ако искаш мога да ти дам координати на друга ортодонтка на лични, която работи 99% с деца. Аз ходя при нея, защото ми постави брекети- нямам забележки.
Пък и първоначалния преглед е 10 лв....не виждам за 45лв.(реална цена) какво повече може да направи тази жена.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:33 от radi86

# 590
  • София
Здравейте ,вчера бях на маникюр по офертата на Студио Берлинго  http://www.deals.bg/Manikyur-s-gel-lak-ili-tretirasht-meditsinsk … i-ot-11.90lv_7367  .Като цяло ноктите ми изглеждат много добре ,рисунките са страхотни.Определено жената си разбира много добре от работата си.Само малко ме подразни ,че не ме попита дали си избутвам или режа кожичките и ми предложи ,цветове не само на Опи И Орли и в крайна сметка  си харесах цвят ,който се оказа на  Чайна Глазе.

# 591
  • София
Добре де, беше доста силно с това "възмущавам се".  Wink  Лошото е, че от месеци това беше единствената оферта, която купувах, а ако и пицариите в центъра я направят с такива условия, за нас отпада напълно като вариант. Просто губят 4-членните семейства като клиенти, защото едно дете трудно би изяло средна пица, а и цената в този случай става почти двойна, тъй като трябват 2 ваучера.

Таня, разбирам опасенията ти. Hug На мен това също ми е една от любимите оферти и определено няма да ми е изгодна вече с променените условия.  Crossing Arms
Аз не разбирам защо да не ви е изгодна офертата? Една малка пица в Дон Домат е 6.50-8 лв. без ваучер. Сега с "увеличените" ваучери е 2,83 лв. Дори и 2 ваучера да трябва да се вземат пиците пак излизат на много добри цени.

# 592

Пуска редовно оферти-  най-вече за зъбен камък- бях взела два ваучера за мен и приятеля ми- крайно недоволни сме,а резултатът беше разранени венци, които цял месец не успяхме да оправим и двамата. И като отношение не ми беше приятна. Можеш да се възползваш от ваучера, ако си решила, но съвет от мен- не се доверявай!  За дете,ако искаш мога да ти дам координати на друга ортодонтка на лични, която работи 99% с деца. Аз ходя при нея, защото ми постави брекети- нямам забележки.
Пък и първоначалния преглед е 10 лв....не виждам за 45лв.(реална цена) какво повече може да направи тази жена.
Аз попитах, тъй като моя позната ходи при ортоноднт в района и беше доволна, но в момента не мога да се свържа с нея. Явно не е същата, щом пуска толкова оферти за различни услуги. Благодаря за информацията. Не, че са много парите, но нямам излишно време да водя децата при такива хора. Ако е удобно, на лични да ми дадеш координатите на твоята ортодонтка, тъй като и двете ми деца има нужда от тези услуги, а времето си минава.
Благодаря предварително

# 593
  • София
Onna-bugeisha, не става въпрос за единичната цена на пиците (разликата е малка), а в броя пици. Досега за 4-членно семейство стигаше 1 ваучер от 10 лева, а сега - 17 лева и пиците ще останат неизядени. Поне аз не мога да изям цяла средна пица и ми се е случвало половината да си я нося в къщи, а за дете е съвсем неприемливо. Явно това им е целта - или да продадат повече ваучери, или да се купи 1 ваучер +1 пица на нормална цена, което пак ще доведе до 15-16 лева за храна. Но може пък да се насочват към друга група потребители - към двойките, а не към семействата. Защото досега за тях имаше само един вариант - 2 големи пици, с които нормален човек трудно може да се справи.

Както и да е. И без това в любимия ми Дон Домат не ходим с ваучери, защото е препълнен и без да пускат такива.  Wink Достатъчно време им отделихме, за да продължаваме да ги обсъждаме. Поне аз спирам.

# 594
Кой е любимият ти Дон Домат, че аз нещо все не мога да уцеля заведение с хубава пица. И знаете ли дали в тези пицарии правят пици и с черно /пълнозърнесто брашно като в пици Виктория?

# 595
  • София
Някой има ли впечатления от тези хапки http://grabo.bg/sofia/kombinirano-plato-s-hapki-i-sushi-plius-do … 6540&affid2=7р, http://nasmetka.bg/dva_kilograma_hapki-id-1547, http://kolektivni.bg/team.php?id=1475. Наближава рожденния ден на сина ми и понеже там където ще го правим не предлагат нищо за хапване за родителите се чудя дали да не взема 1-2 плата?Какво ще кажете?

И знаете ли дали в тези пицарии правят пици и с черно /пълнозърнесто брашно като в пици Виктория?
Не предлагат такова.
Ако търсиш истинска хубава пица - "Дон Домат" не е твоето заведение  Wink Не че са им лоши нещата, но не се отличават с нищо.

# 596
  • София
Кой е любимият ти Дон Домат, че аз нещо все не мога да уцеля заведение с хубава пица. И знаете ли дали в тези пицарии правят пици и с черно /пълнозърнесто брашно като в пици Виктория?

На ул. Оборище, но обикновено не ядем пици, а от другото им меню - пилешки шницел, порция кюфтета с гарнитура и подобни. От веригата "Пица и Грил" са и имат допълнително меню, освен стандартното. Дон Домат на бул. Йерусалим в Младост също е към тази верига. Често имат и обедно меню. Но вечер се ходи само с резервация, особено зимата когато градината им не работи.

Пълнозърнести пици мисля, че не съм виждала в менюто.

Onna-bugeisha, кажи къде има хубава пица? Обичам да е тънка, но не суха, да има достатъчно продукти и да няма изгоряло отдолу, т.е. да не е на дървени въглища. Wink А ако е в центъра, още по-добре, че сме заклети пешеходци.  Laughing

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 15:47 от Тaня67

# 597
  • София
Със солната пещера стопирах някаква алергия, която ме беше погнала... Около 6-7 посещения. Водя и детето, когато го стисне някоя хрема - разбира се без ваучери.  Peace

# 598
  • София

Onna-bugeisha, кажи къде има хубава пица? Доста пици съм опитала, но определено тези на Дон Домат и на пловдивските Верди са ми фаворити. Разбира се, зависи от готвачите в конкретната пицария.

Не смея нищо да препоръчам, защото уж изпитани и любими местенца напоследък ни разочароват.  Confused Миналата седмица мъжът ми донесе пици от някаква пицария в Дружба (забравих ѝ името ooooh!) - от много време не бях яла такава вкусна пица. Обаче искам да ги опитам поне още 2-3 пъти за да съм сигурна че винаги са такива хубави.... все пак, знам ли, може този ден да му е бил особено вървежен на пицаря и да му се е получило готино тестото.  Wink

# 599
Правилния термин е микродермоабразио. Това е като да ти пилят лицето с дърводелска пила. Аз също посетих този салон и мога да кажа , че и в чужбина трудно се намира такъв с професионално отношение и отлични резултати.

Общи условия

Активация на акаунт