90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 988
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
zozo75 , Супер си за фитнеса - кръгови и аз правих 2 седмици (по 3-4 тренировки) след месец "неизвинени" във фитнеса. В боди-конструктор-а има интересни кръгови тренировки на основата на въртенето на клек, лег & тяга. Сега и аз тренирам кръгови с бая тежести и малко повторения (за сила, че хич ме няма там  Mr. Green) . Само един въпрос - ти кардио правиш ли след силовата?

Не, кардио не правя, защото не ми допада. Иначе имам и велоергометър у нас, но само прахта му чистя  Laughing Гледам, ако мога, пеша да ходя с бързо темпо, но в тези студове не слизам от колата. Кръговите ще са само месец, докато пак свикна, че 3 месеца НЕвлизане в залата си оказват влияние. Дано този път съм по-постоянна... От другия месец живот и здраве, ще я сплитна тренировката - най-много 2-3 групи на ходене. Но да не се заричам  Rolling Eyes

# 331
миле-на - его на, сега съм си сложила едно малко шишенце пред компа, уж да ми напомня да пия. Ми то колкото повече го гледам, толкова повече НЕ ми се пие  Laughing
Ясно, е че ще се наливам. И вчера с тези 0,500 беша така... дано стигна до 1л поне, ще видим Sad Чай има в нас направен - ММ си го направи, ама така седи. Безвкусен е  Close

Виана, след като не си свикнала да пиеш вода , увеличавай водата си ПОСТЕПЕННО !
Днес 2 чаши, утре 3, вдруги ден 4 и така нататък , докато стигнеш до 8 чаши на ден !

После си оставаш на 8 чаши вода  всеки ден  Grinning

# 332
И аз да задам един тъп въпрос:)Нищо,че съм на режима вече година.Във Въглехидратен нали може палачинки с мляко и яйца?

Може , но само на смесената въглехидратна вечеря - тъй ката са смес от въглехидрати и 2 различни белтъка - за обед , не може ! Stop

# 333
Здравейте ,
днес съм доволна,след вчерашният бобов ,който изкарах на картофена салата съм -0,800кг. Grinning
Днес въглехидрати,не съм решила,най вероятно ще хапвам филии с лютеница и някаква салатка.
Голди,успех в борбата!Аз ги отказах преди три години от раз,беше ми трудно първите две седмици,пушех по над кутия на ден.Ще се справиш  Hug
Водата и аз със зор я докарвам до към два литра.
Приятен ден,момичета  Grinning

# 334
  • София
Здравейте Simple Smile Един бърз отчет и от мен и продължавам да вършея из нас Simple Smile
З - чаша фреш от грейпфрут, чай и кафе
О - 3 варени картофа на салата
В - варени картофи и зеле и моркови

Успешен и слабителен ден от мен! След първи ден любимите 1.5 в минутс, но съвсем скоро ще се забавят нещата Simple Smile

# 335
Голяма боза е станало тук. 10 страници трябваше да изчета, ама не - мерси! Жалко за новите, които пропускаме и не отговаряме на въпросите им.  Peace

И по темата - боза може ли във въглехидратен?  Mr. Green

# 336
  • София
И по темата - боза може ли във въглехидратен?  Mr. Green

Може, за вечеря.

# 337
И аз попитах старите кучета ,дали ще ми навреди ако понякога засиля метаболизма с два поредни плодови дни ,ама от нечии чаршафи май не се виждат въпросите Sad Благодаря все пак! Sad

# 338
Здравейте,
Спазвам диета и съм много доволнa до момента, но покрай празниците качих 1-2 килца и ми се иска сега да ги сваля отново. Тренировките и яденето ми са добре, но искам да си взема някакъв фетбърн или Л-карнитин. Бихте ли ми помогнали с избора ?

# 339
Още един глас за електронните цигари. Най-добре похарчените ми пари за миналата година. Simple Smile))

-1,1кг след вчерашният плодов ден, който мина с 2 ябълки, 1/3 помело, портокал и половина, 2 кивита, малко стафиди и сушени червени боровинки и микс сурови ядки (бадем, кашу и лешник).

1вата четворка завърших със свалени 3.7кг.

Днес съм на белтъци,
З: ябълка
О: пилешки дробчета по ловджийски и гръцка салата (без сирене)
В: патладжан по гръцки

# 340
И аз попитах старите кучета ,дали ще ми навреди ако понякога засиля метаболизма с два поредни плодови дни ,ама от нечии чаршафи май не се виждат въпросите Sad Благодаря все пак! Sad

Асда, четох някъде отговор на твоя въпрос, не помня от кого.  Blush Не си права. Писаха ти, че във втория месец обикновено най-малко се сваля и е нормално, че почти не сваляш и не е препоръчително да правиш това, което си намислила. Ако решиш да забързаш, по-добре пробвай със забързания режим, който Ина няколко (стотин) страници напред пусна, за някой, който го искаше.  Laughing Освен това, колко далеч си от целта? Ако са ти останали малко килца за сваляне е съвсем нормално да си зациклила.  

# 341
Аз й бях отговорила и сега съм обидена, че ме приема за никой  Mr. Green Понякога човек докато не получи отговора, който му се иска, не спира да пита  Laughing
Kristina93, не ти препоръчвам синтетични препарати, които така могат да ти разбъркат хормоните, че да се чудиш после откъде ти е дошло. Карай полека, здравословно.

# 342
Добро утро, момичета!

На първо място - успех на Нана в поредната (60та, ако не ме лъже паметта  Mr. Green) врътка!

Само 6-та, Гоусте...засега  Mr. Green
Ти както си ги подкарала.. JoyУспех не ти пожелавам, нямаш нужда бабет, сигурна съм че ще детронираш всички см-три и кг-ми , които има Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз днес след плодовия съм 400гр минус, очаквах мааалко повечко Naughty Чак завиждам на Диването Blush
До тук днес съм:
з- 2 малки зелени ябълки
0- шопска салата,сирене и кашкавал
в- сигурно същото, но ще видим Whistling

# 343
Духчева много ободряващо ми дойде поста ти.   bouquet
След второто раждане преди година се върнах от болницата 98кг. направих една врътка с много прегрешения и  съм 88 кг.  Сега съм в началото на втората и съм решила този път сериозно, но ми е трудно цял ден в къщи с готвене за децата и въртене около хладилника.
Колко врътки направи.?

# 344
ох, няма да си редактирам поста, че стана весел  Mr. Green. Но все пак - нулата е тире  Mr. Green
Желая на всички по една-две - макс. ама макс три врътки -  и никога повече режим - само почивки  Hug

Kristina93 , аз лично не те съветвам с фетбърнъри и л-карнетин - първото е химия, второто организмът сам си го произвежда, колкото му трябва и не е научно доказано, че свръхдозите от него ще ти помогнат. Може би не е това отговорът, който очакваш, но да ти кажа, а 1-2 килца се справяш на една тренировка. Успех  Peace

бубанка, успех и на теб  Peace хладилникът е просто един студен шкаф - особено в тоя студ, не е много далавера  Mr. Green Да са ти живи и здрави дечицата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт