90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 034
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета,

Макар да не пиша много често, всеки ден Ви чета. На 02 януари започнах трето завъртане на режима, през почивката качих 2 кг та затова се амбицирах да започна пак.

Честит имен ден на всички именници!  bouquet

# 61
  • Варна
Примък, примък и аз тук, запис в поредната ни хубава темичка, да е изпълнена с най-големите минуси. Хайде да се заразите и от моя минус, за първата четворка съм махнала -2,5.
Сега вече по-умерено ще вървят нещата, стигнах си до постоянните кила, под които друдно слизам, ама имам още много време да им покажа, че може. Mr. Green

Нана, Joy Joy с това люто, викаш не обичаш и ядеш, представям си физиономията ти, ама щом е викаш за добро, давай, дано теорията е на прав път.

Деси, какво е това провал, стига си отлагала де, я се стягай Hug

Честито на именниците и от мен!

Днес ден 5 Белтъчен: Ще прявя пилешки дробчета със зеленчуци (лук, морков, гъби), дано остане и за вечеря Peace

# 62
добро утро и от мен след първата четворка съм -1.7 ,доволна съм а и не очаквах да съм повече защото във въглехидратния ден се олях доста.

# 63
Хайде и от мен привет и за много години  Hug

Желая на всички ви да постигнете целите си благодарение на собствената си воля и постоянство!

Руми, радавам се да те "видя" отново. Успех, мила - то меожеш  Peace

Нана, като неядящ люто, ти се чудя защо ще се мъчиш с него - само увеличава апетита то  Mr. Green Иначе теорията на мъжо не е невярна  Laughing Пробва ли топлата вода с мед сутрин на гладно?

Отдавна на съм влизала в темата и виждам доста нови момичета - желая успех на всички ви   bouquet Успех и на "старите кучета", който виждам, че започват поредна врътка след празниците  Hug

При мен няма много за отчитане в последно време - ям, тренирам, Кантарев тръгна малко нагоре след празниците, но не е много трагично положението  Mr. Green Липсваха ми тренировките, защото миткахме из страната (аман от хотели, които твърдят, че имат фитнес, и като го видиш, умираш от смях  Joy) Сега, разбира се, се връщаме към добрия стар режим на тренировки и по-ранна вечеря  Mr. Green Вчера го карах плодов в чест на луната - круша, банани, сушени сливи и неподправена зелена салата с авокадо. Резултатът е -1 кг.  Днес ще се посветя на готвене - или рататуй, или постно зеле на фурна, което лесно се комбинират или с мръвка или с хляб респ. за обяд и вечеря.

Спорен почивен ден от мен  Peace

# 64
  • София
ronic  благодаря за новата темичка   bouquet
Днес съм на протеинов ден, ето менюто:
З- 1 голям банан на два приема
О- кюфтенца от кайма пилешко и крехко свинско, салата бяла ряпа и моркови, бульон
В- също кюфтинца

Да попитам, виждам по менютата ви, че О и В са различни? Или аз като новак с мнооого кг за сваляне да се придържам стриктно към правилото за еднакви О и В?
Също така какви бульони и как си правите за обяд? Готовите кубчета не са никак подходящи според мен, съдържат цялата Менделеева таблица  Simple Smile

# 65
  • Русе
Здравейте и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен !!!  Тя доста понапредна, но понеже сага пиша за първи път ....   

Сега съм към края на първия месец от почивката. Долу горе удържам фронта, малко празниците ме объркаха, но се надявам да вляза във форма.

Не претендирам, че съм спец в режима, но мога да споделя моя опит от първото си завъртане.

По въпроса за еднаквите обяд и вечеря - да в началото се стараех, но след 2 седмица се предадох и ядях различни неща. Т.е.  пиле на обяд  и кис. мляко вечерта. Леща на обяд и картофена салата вечерта. И т.н.

По въпроса за бульона - никога не съм пила на обяд. Филийка хляб също не съм яла на обяд, но мъжът ми си хапваше.  Но не сме имали прегрешения.

Резултатите и при двама ни са супер. Свалихме по 18 кг. за трите месеца режим. Така че всеки си решава сам за себи си. Важно е да има резултат.

# 66
Здравейте, момичета   bouquet Нова съм тук, или по-скоро нова в това начинание и аз да сваля някое др килце  Grinning Имам една прекрасна, малка принцеса (която ми спира тока) родена на странната дата 29.02. По време на бремеността качих само 7кг, но после бързо си ги върнах, че и отгоре  Rolling Eyes Трябваше да ям много и то все силна храна, за да имам кърма. Сега след новогодишните празници съм твърдо решена аз и моя мъж да започнем тая диета, че не се издържа така  Laughing
Имам няклолко въпроса (предполагам няма да са последните) и ще се радвам ако може да ми отг.
1. Мога ли закуската да я пропускам? Да не ям никакъв плод до 12ч, а направо да обядвам.
2.  С доста ниско кръвно съм - мога ли да не правя 'водния ден'
3. Пия много прясно мляко! Четох доста, но само разбрах, че между храненията не трябва да пия. Кога мога?
4. На всяко ядене мога да изяждам по една филийка хляб (дори да не е въглехидратния ден). Правилно ли съм разбрала?

Засега толкова... Дано не досаждам с въпросите си и успея с ваша помощ да се мотивирам още повече. Поздрави на всички. Желая успехи в желаните на всички резултати  Hug

# 67
Добро утро, момичета Simple Smile))

Днес е протеинов ден и започна с банан. За обяд мисля да си направя пържолка със салата, за вечеря май само салата... Simple Smile

# 68
veiana,

1. Мога ли закуската да я пропускам? Да не ям никакъв плод до 12ч, а направо да обядвам.
Ако искаш да отслабваш, не можеш да я пропускаш. Плодът сутрин ритва по дупето метаболизъмът ти, да се задейства.
2.  С доста ниско кръвно съм - мога ли да не правя 'водния ден'
Можеш да го замениш с втори плодов, да караш на фрешове или да го пропуснеш. Сама си прецени, според здравето ти. То е най-важно.
3. Пия много прясно мляко! Четох доста, но само разбрах, че между храненията не трябва да пия. Кога мога?
Прясното мляко се брои за отделно хранене. Значи, можеш да пиеш прясно мляко по време на белъчен обяд или вечеря, при условие че са ти млечни. Някои момичета смесват белтъци и това не им се отразява на свалянето, но пак е нещо, което трябва сама да прецениш дали работи при теб. При мен смесването на белтъци се оказва пагубно.  Joy
4. На всяко ядене мога да изяждам по една филийка хляб (дори да не е въглехидратния ден). Правилно ли съм разбрала?
Според книгата да, но там също се казва, че ако искаш да свалиш по-бързо или имаш повече килограми за сваляне, то трябва да забравиш за филийките, освен ако не си във въглехидратен ден.

Отчитам се от вчера -1кг. Днес съм на въглехидрати и ще видим каква ще я надробя. Simple Smile

# 69
Честита ни нова тема!Успех на всички и много минуси да се напишат в текущата тема!
Аз съм на любим за мен въглехидратен.Направила съм си тортичка от какаови бисквити,сладко и Чоколад,но те чак за вечеря.На обяд съм на гости при мама и там ще хапвам топло хлебче със салата  Grinning във вторник ще се меря.
Вчера бях на варива!Много ми беше гладно.Тез картофи до никъде братче.Ама станаха нещата.
Хубав ден на всички  Hug

# 70
Добро утро, момичета Simple Smile))

Днес е протеинов ден и започна с банан. За обяд мисля да си направя пържолка със салата, за вечеря май само салата... Simple Smile

Не забравяй в салатата да сложиш някакъв белтък. Варено яйце или малко сирене ще свърши работа. Само гола салата не може.

# 71
Диването благодаря ти   bouquet  Hug
Ще се опитам да премахна хляба, дори и постепенно. От утре започва маратона  Sunglasses Сега избирам менюто за седмицата  Crazy

# 72
Момичета, знам че е коментирано, но сега не мога да намеря точно къде - става въпрос за ударния режим на диетата. Моля за помощ, ако някой си е запазил информацията. Blush

# 73
Момичета, знам че е коментирано, но сега не мога да намеря точно къде - става въпрос за ударния режим на диетата. Моля за помощ, ако някой си е запазил информацията. Blush

Ударният режим е в съседната тема за Пиер Дюкан.   bouquet

# 74
  • София
Запис да следя за резултатите ви... не мога да се наканя на диетата. Нищо, че видях с очите си комшийката как се отърва поне от 40 кг

Общи условия

Активация на акаунт