90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 977
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
днес 6ти ден варива
з - три мандарини
о- зеленчуково пюре, бульон и един морков
в- леща и салата

# 226
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
днес 6ти ден варива
з - три мандарини
о- зеленчуково пюре, бульон и един морков
в- леща и салата
ЗЕЛЕНЧУКОВОТО ПЮРЕ Е С ОСНОВА КАРТОФИ
И да се отчета за първите 5 дни - 2,100 кг, което си е супер

# 227
Момичетата, които са с толкова малки бебета и кърмят: не се лишавайте от течности  Peace
Ако искате да продължите да кърмите и да сте в кондиция да се грижите за малко бебе - не се придържайте стриктно към режима. Прочетете някъде сигурно има вариант за кърмачки.

Гиги - може ли да даваш по-адекватни съвети моля  Peace  Как жена която става по 20 пъти през нощта да кърми няма да пие вода след 20 часа???!!! ти изобщо четеш ли всеки пост или си нареждаш каквот си знаеш.
И още нещо: има и други препинателни знаци освен удивителна / ! /

Аз кърмех сина ми до една година , както му казват сега " На повикване " и нощем го кърмех и не съм ставала да пия  вода - кърмех го легнала и даже  спяща понякога   Grinning !
Той беше само на кърма - не пиеше и вода - просто не искаше !

Всеки сам да си преценява ! Всики си има мозък !

Като е жадна - да пие !

Много се пикае нощем , при късно пиене на вода, няма спокоен сън  и не само ние "циркулираме " , а и  бъбреците непрекъснато трябва да работят, а и други органи  - това се има в предвид , като се казва да се спре с водата към 20:00 !

Органите имат нужда от почивка ! Както и ние !

Ами обичам да се удивлявам ! Sunglasses

за кърменето и нуждата от течности, всеки знае
Не се изказвай неподготвена
Още нещо - вчера исках да ти кажа, че е страшно грозно да рекламираш друг форум в този, в който пишеш. В сръпския където аз пиша, дори е забранено
И за удивителните пак да напомня  Peace

# 228
  • София
Това за водата го чувам за пръв път....Аз си пия след 20 и винаги съм пила.
А за плодовете ще се повторя, но не се смесват! През 2 часа се яде нов плод.

# 229
  • Бургас
Хелоу, банда Hug
Първо - за много години на всички, живи и здрави, красиви и обичани през новата година Heart Eyes
Второ - честит празник на всички, които празнуват днес! Весело да си изкарате!
Трето - добре дошли на новичките и добре завърнали се на ветеранките Hug
Аз от утре се завръщам поне за две четворки, а ако не разкарам двата кг., качени по празниците, ще продължа цяла врътка Crazy
Успешна година на всички!

# 230
OFFtopic:
Момичета мноооого ама много ви моля да сте прочели ПОНЕ първата страница преди да питате. (СЪжалявам ама сега четох някакви по-стари постове и срещнах въпрос "кога се яде месо"). Малко писва да се пише и чете едно и също. И аз питам и съм питала ама прочетете първо поне основните неща да знаете, моля ви.

Аз вчера се освиних подобаващо на вечеря, но за щастие нямам +, днес за обяд мисля да хапна варени картофи, а за вечеря не знам. И месенето на хляб се отлага за утре.

# 231
Момичетата, които са с толкова малки бебета и кърмят: не се лишавайте от течности  Peace
Ако искате да продължите да кърмите и да сте в кондиция да се грижите за малко бебе - не се придържайте стриктно към режима. Прочетете някъде сигурно има вариант за кърмачки.

Гиги - може ли да даваш по-адекватни съвети моля  Peace  Как жена която става по 20 пъти през нощта да кърми няма да пие вода след 20 часа???!!! ти изобщо четеш ли всеки пост или си нареждаш каквот си знаеш.
И още нещо: има и други препинателни знаци освен удивителна / ! /

Аз кърмех сина ми до една година , както му казват сега " На повикване " и нощем го кърмех и не съм ставала да пия  вода - кърмех го легнала и даже  спяща понякога   Grinning !
Той беше само на кърма - не пиеше и вода - просто не искаше !

Всеки сам да си преценява ! Всики си има мозък !

Като е жадна - да пие !

Много се пикае нощем , при късно пиене на вода, няма спокоен сън  и не само ние "циркулираме " , а и  бъбреците непрекъснато трябва да работят, а и други органи  - това се има в предвид , като се казва да се спре с водата към 20:00 !

Органите имат нужда от почивка ! Както и ние !

Ами обичам да се удивлявам ! Sunglasses

за кърменето и нуждата от течности, всеки знае
Не се изказвай неподготвена
Още нещо - вчера исках да ти кажа, че е страшно грозно да рекламираш друг форум в този, в който пишеш. В сръпския където аз пиша, дори е забранено
И за удивителните пак да напомня  Peace
Първо искам да се извиня, че влизам малко така...директно, но не се сдържам да се изкажа по темата и постовете на GigiBo.
По-голяма глупост за пиенето на вода след 20 ч. не бях чела, чувала и т.н.!
Водата е здраве и се пие по всяко време и в големи количества. Това, че някой го мързи да пикае е отделен въпрос. И тук е точното време за поговорката- "Мързелът не мори, а мъчи!"
Второ, че вечерята и обяда са еднакви, пак е упоменато, че се отнася за първите 2 дни!

И трето да спомена, че съм прочела първа страница не еднократно, доколкото съм я разбрала е отделен въпрос, но поне не давам своеволни интерпретации на режима! Моля и други да не го правят, най-малкото, за да не се подвеждат останалите!

И сега....От 2-ри и аз съм с вас.
Днес бобен- закуска-портокал
Обяд и вечеря Боб Simple Smile

ПП. аз също вечерям рано-към 17-18ч. най-късно

# 232
Честита Нова Година на всички - да има здраве, любов, късмет и берекет ( демек по голяма заплата)  Laughing

След празниците се върнах с 1.3 кг отгоре, което бързо свалих и се завърнах на финалната права от преди празниците 67 кг от 71 кг начални.
Днес въглехидратен
З - един портокал
О - голяма кутия със солети
В - ще са шоколадови бисквити.
Скрит текст:
Искам да си купя машина за пуканки. някой да има идея от къде?

Искам да кажа, че на белтъчен си угодих с филе от сьомга - едно филе за обяд и половин за вечеря с зелена салата. Да ви кажа никога не съм яла риба, която да насища така. Направо щях да се пръсна!

Нана 77 аз ям много люто ( 3 люти чушки и много дижонска горчица в салата от най-лютата без никаква захар. На чилито слагат захар да убие лютото, за това него само във въглехидратен) и нямам никакви проблеми с ходенето до WC, а предполагам за организъм, който не е свикнал на люто действа още по безотказно.
При мен лютото не увеличава апетита ( вероятно съм свикнала), но пък безотказно действа за поддържане на фигурата. Всъщност напълнях по две причини - спях цигарите , спях спорта и не ядях люто ( четох, че било вредно за стомаха, а аз проблеми нямам) и пак го поднових като прочетох, че е полезно много. Та вече не чета нищо  Joy Joy Joy

# 233
  • Варна
Goldie ,Chuby Hug

Страхотна салатка си спретнах днес, или си бях гладна Mr. Green Та настърган морков, бяла ряпа, малко кисело зеле и варена царевица. Добавих само малко зехтин и беше супер добре на вкус.
Основното варени картофи, после запекани с малко мазнина.  chef Това и за вечеря.

Не е забранено пиененто на вода след 20.00 Naughty, тц. .но аз се поограничавам точно с цел да не ставам по 5 пъти на вечер Hug

# 234
Здравейте и от мен!
Влизам да почерпя за именния ден на сина ми!  party023
И искам да питам нещо - ще се постарая, но не знам дали ще съм режимна днес(въглехидратен ми е).Та ако прегреша и ям меси примерно,утре какъв ден ще ми е? Това го пишеше някъде, ама забравих къде и не знам какво да правя.
Честито на всички именници, бъдете живи и здрави!!!

# 235
  • София-Младост
Здравейте и от мен!
Влизам да почерпя за именния ден на сина ми!  party023
И искам да питам нещо - ще се постарая, но не знам дали ще съм режимна днес(въглехидратен ми е).Та ако прегреша и ям меси примерно,утре какъв ден ще ми е? Това го пишеше някъде, ама забравих къде и не знам какво да правя.
Честито на всички именници, бъдете живи и здрави!!!
Продължаваш си по график, утре плодов...
Да ти е здраво детето!

# 236
Мерси за пожеланието,Ала Бала, както и за бързия отговор!

# 237
Това за водата го чувам за пръв път....Аз си пия след 20 и винаги съм пила.

Глупости !  Naughty
На първа страница има линк към книгата на български !
Не е страшно дълга ! Laughing
Пробвай да почетеш !

# 238
Аз съм плодов ден... и май достичка си хапвам...
8:00 - голяма ябълка
11:30 - голяма ябълка
13:00 - 70 гр сушени сливи и 3 мандарини и 30 гр бадеми
и съм сигурна, че до вечерта ще изям още една голяма ябълка (държи ме сита около 2 часа), мандарини сигурно още 4
Вие по колко ядете в плодов.... стоите ли гладни?

# 239
  • Варна

Така  е при  закуската, но за  плодов след 12 това със смесването не важи. Може ако искаш да ядеш и плодова салата, която често се похапва тук Peace

Общи условия

Активация на акаунт