90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 942
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Офффф най-после Ви изчетох .Хихихихи
Девойчета дайте ми идея, пред дилема съм .
Знам,че врътката си е на 4 дни ,но аз през втория месец почти нищо не съм свалила ,и за да не правя онази врътка тридневната , дали да не вкарам по два плодови чат-пат .Незнам ,сега ми хрумна докато четях пропуснатото-питам старите кучета. Мисля ,че трябва да предприема нещо.Аз свършвам някъде към края на месеца и ми се щеше поне още 4-5 килца да смъкна

# 286
здравейте, момичета! За много години и честит празник на всички именници!
От доста време не съм писала, по празниците си бях в БГ, та чак сега се включвам. Вече почти месец съм в режимна почивка, многоо се олях по празниците, мислех, че съм +1-2 кг, а се оказа, че не съм мръднала и грам. Сега продължавам с пълна пара, дано паднат още 1-2 килца. Връщам се назад да чета. Лека вечер на всички!

# 287
  • Варна
Илейн аз те помня Simple Smile имаше страхотна промяна у теб!

А първия работен ден мина добре посмях се с колегите, поработих, имаше адреналин, глад не. Но като дойдат и нервите на работа... как се гризат бисквити и бонбони... кола и т.н.

# 288
  • Пловдив
Здравейте да се запиша и аз да ви следя че от утре съм на тази диета днес цял ден четох за нея и за сега нямам въпроси. Моля се само този път да имам воля да я изкарам до края че много има за сваляне.  Simple Smile

# 289
Днес месо  Mr. Green
3:Банан
О:Кюфтета
В:Тас кебап

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 22:52 от sunnysS

# 290
Бобов ден: ядох 2 банана в 11 ч. и още два в 15 ч. За вечеря в 18 ч. 2 купи леща + зелева салата. Ще бачкам без обедна почивка, за да си тръгвам по-рано и да си вземам хлапето от ясла. Та ще видим как ще я карам режимно... Wink
Днес не е било режимно, нали знаеш  Mr. Green
asda1971, не си прави подобни експерименти според мен. През втория месец на режима се свалят най-малко кг, сега може да потръгнат нещата.
За кестените не мога да кажа.
d.petkova2204 , диетата е 91 дни. Ако отслабваш повече от необходимото ти, ще увеличиш порциите. Картофите са във варива - наистина са въглехидрати, но от бавните, т.е. съвсем различни от тестените и сладкишите, които се ядат във въглехидратния ден.
Милена, радвам се да те видя тук  Hug Добре са ти порциите, не се притеснявай.
И накрая, моят отчет:
З - 2 мандарини
О и В - пълнозърнести спагети с доматен сос и лютеница + редче шоколад на вечеря.
Скрит текст:
Много се смях на "таз кебап"  Joy

# 291
Бобов ден: ядох 2 банана в 11 ч. и още два в 15 ч. За вечеря в 18 ч. 2 купи леща + зелева салата. Ще бачкам без обедна почивка, за да си тръгвам по-рано и да си вземам хлапето от ясла. Та ще видим как ще я карам режимно... Wink
Днес не е било режимно, нали знаеш  Mr. Green
asda1971, не си прави подобни експерименти според мен. През втория месец на режима се свалят най-малко кг, сега може да потръгнат нещата.
За кестените не мога да кажа.
d.petkova2204 , диетата е 91 дни. Ако отслабваш повече от необходимото ти, ще увеличиш порциите. Картофите са във варива - наистина са въглехидрати, но от бавните, т.е. съвсем различни от тестените и сладкишите, които се ядат във въглехидратния ден.
Милена, радвам се да те видя тук  Hug Добре са ти порциите, не се притеснявай.
И накрая, моят отчет:
З - 2 мандарини
О и В - пълнозърнести спагети с доматен сос и лютеница + редче шоколад на вечеря.
Скрит текст:
Много се смях на "таз кебап"  Joy
Laughing редактирам се  bowuu

# 292
Да се отчета, днес ми беше бобовия ден и доста го пооплесках но се надявам да не ми се е отразило. Следващата четворка ще съм по - старателна. Благодаря на съфорумките, които соделят толкова изчерпателна информация тук Hug!

Меги добре дошла в клуба! Пожелавам ти много стопени килца!

# 293
  • Средната земя
Здравейте, след празничните прегрешения, отново в стройните редици Laughing
з- банан
о- пиле със зеле
в- пиле със зеле

# 294
здравейте и от мен ,изчетох доста инфо и съм впечатлена.Мога да се запиша 4е утре запо4вам и аз надявам се да има резултат Hug  bouquet

# 295
  Замислих се върху това не е ли едно и също(добре де на 99%) сутрин на гладно да се изпие една чаша топла вода или една чаша кафе?!?
 Не искам да ядосвам никой просто си го мислех и реших да споделя newsm78

# 296
ppvasileva
Аз съм на мнение, че е едно и също да изпиеш чаша топла вода и чаша чай...но не мисля, че е еднакво с чаша кафе....
-чаят е по-голямо количество
-чаят го изпиваш по-бързо и минава през червата като ги загрява и им казва - "събудете се да работите".
Аз пия чай сутрин с лимон... Не казвам, че помага, но пък ми е станало навик... правя чай и кафе... чаят ме загрява, особено зимата, а кафето ме събужда ... Wink .... дори само психически Wink

# 297
  • София
Добро утро на всички!

От днес лилавото изчезва от моите постове. Време е за режим.  Mr. Green

# 298
  • Варна
Добро утро!
С лек плюс продължавам напред, аз така не установих как ми влият картофите, защото всеки път след тях е различен резултата, но не забравям дори и леката консумация на кисело зеле, няма как да не си дава отражение.

Нана, давай! Успешно ще е зная; леко - то си е леко вече, отдавна за теб не е диета това, освен да ти пожелая забавно режимстване Crazy

Успех на новичките  bouquet

Днес ден 7 Въглехидратен:
З: Портокалов фреш и кафе
О: Препечен пълнозърнест хляб с кьопоолу
В: Ще майсторя някакъв десерт с точени кори и шоколад, нещо като сладки банички  chef

Изпивам кафето и се залавям за работа, на вас хубав ден!
За компанийка
Скрит текст:

# 299
Добро утро
Нана, пиши си моля те менютата. Аз пия втори антибиотик и никак не харесвам това, което показва теглилката...но-важно ми е естествено здравето
след малко трябва да хапна нещо и да пия последния хап и мисля да врътна няколко четворки  

Общи условия

Активация на акаунт