90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 930
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Нана и аз от днес съм в режима ,предният месец го прекъснах ,и макар ,че смъкнах 2 кила ,не беше за хубаво  Sad.
Днес 1 ден ,мисля го още Mr. Green

# 301
Успех на всички започващи режима.  Hug И на всички продължаващи.   bouquet
Илейн, и аз те помня.   bouquet

Аз от днес ще направя една четворка.
Смятам менюто да е:
з - кафе с мед, банани
о и в - сирене, кашкавал, кисело мляко, зелева салата

Хубав ден.

# 302
  • София
Румка, благодаря за кафето. Тамън си направих второто за деня  Grinning Този път режимстването ще е много забавно, защото съм твърдо решена да проявя забележителния си инат и по отношение на велоергометъра, като го въртя през ден в продължение на тези 90 дни. Да видим какво ще се получи  Simple Smile

Инка винаги го правя, просто в края на деня, когато приключа с храненията, защото редовно ям на бюрото или в колата и се налагат промени.  Wink

# 303
Добро утроо,а за някой вече ден!
Няма да взимам отношение по-някой бистрени въпроси.Спазвам си режима и той показа днес добри резултати.Следващо мерене в петък.
Вчера плодов
Кафе
2 кивита
фреш грейпфруд
суров бадем 100гр.
2 банана
2.5 вода
ДНес белтъчен.
кафе
2 мандарини
свинско със зеле и вечерята ще е същата! Не забравяйте Водата.Ако пиете достатъчно вода през деня,вечер няма да сте много жадни,освен ако не хапвате по-солено./За кърмачките не говоря,там има непрестанно нужда от течност!И според мен е хубаво в плодовия да се изяжда задължително 100грама сурови ядки!/

# 304
  • Бургас
Добрутро Hug
Руми, тенкс за кафето Heart Eyes
Нана, драго ми е, че ще споделяме едни и същи манджи Mr. Green
Така, аз стартирам от 62кг. Засега започвам с две четворки, ако не смъкна до 60, продължавам. Особеното при мен е, че се завръщам основно, защото от днес реших да откажа цигарите. Всъщност, не съм ги отказала съвсем, от сутринта смуча някаква ел.цигара без никотин, но за мен е огромно постижение да не съм запалила нормална цигара от 16.30 ч. вчера Crazy Постепенно ще зарежа и електронната, надявам се Praynig
Менюто ми днес:
З -кафе и фреш от грейпфрут
О - кашкавал и млечна салата
В - вероятно същото
Смятам този път да вмъкна и кростренажор, но не се знае кога. Засега пропускам и танците, че ме е стегнал кръстът от преди НГ и не минава, и не минава. Но веднага, щом се почувствам по-добре, се връщам на танцовия фронт.
Пожелавам ви хубав ден, красавици Hug

# 305
  • София
Ще се присъединя към вас на 15.01, защото тази седмица имам гости. Не ми се иска да прегрешавам още в първите дни... Peace

# 306
  • София
Добро утро, вчерашния ден ми мина без прегрешения, но със страшно подут стомах! Нямам идея от какво се получи, но ми беше доста тежко.
За отчета :
З.- портокал и вода;
О.- картофена салата с много лук и лимон;
В. - пак картофена салата, но с два домата за разнообразие.
Много минуси от мен момичета.  bouquet

# 307
  Замислих се върху това не е ли едно и също(добре де на 99%) сутрин на гладно да се изпие една чаша топла вода или една чаша кафе?!?
 Не искам да ядосвам никой просто си го мислех и реших да споделя newsm78
Кафето е -вода!
Задължително е с едно кафенце да изпиеш поне 500гр.вода.
Демек не е едно и също!
Ето и една статия за водата
Скрит текст:

# 308
  • София
Голди, аз съм с електронна цигара от края на ноември. Не съм палила обикновена и то при положение, че пушех по над кутия на ден. Не ми липсват, даже ми миришат на гадно. Няма и как да е друго, при положение, че пуша ягодки, малинки и подобни вкусове, които са на светлинни години от обикновените цигари.  Wink

# 309
  • София
Нана, от колко започваш сега? Колко свали до сега ?
Ако не е нахално да попитам де Simple Smile
Аз вече съм 2,5 кг минус. Общо взето свалих това, което върнах на НГ и продължавам напред. Имам стимул. Днес белтъчен и засега съм на 1 банан. Нямам идея какво ще ям днес.

# 310

Само сирене и домати в гювече - да. Но без яйца.

Nana, искам да те питам, понеже вчера четох доста рецепти от форума, особено за въглехидратния ден. Имаше такива, които включват яйца и мляко, което според мен не е правилно. Добре ли съм разбрала?

# 311
  • София-Младост
Сиренето по шопски-подходящо ли е за вечеря на 5ден-белтъчен..

Само сирене и домати в гювече - да. Но без яйца.
А защо без яйце...за да не се смесват отделните видове белтъци ли?

# 312
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Преминах през първата четворка успешно, е със свалени 200гр. ама колкото толкова ooooh!Надявам се през втората на по-добри резултати  newsm17
Днес менюто почти е измислено, но може да претърпи промени Blush

# 313
  • София
zozo75 на вечеря във въглехидратен се ядат тези неща.

Ала Бала да, затова. Не е разрешено смесването на различните видове белтъци.

vanessка
Скрит текст:
Започвам от 79 на електронния кантар и 78 на механичния. След първите 4 завъртания стигнах до 73 кг. Свалени общо 53 кг. Оттогава кантарът варира между 73 и 79 кг и когато се качи нагоре пак го връщам на 73 с режим. Същата ситуация бе миналата зима. За моя организъм и тяло 73 кг е перфектното тегло, затова и нямам за цел падане под него.

Именно поради тези неща казвам, че борбата с наднорменото тегло е доживотна. И колкото по-бързо бъде приета тази истина, толкова по-добре. Затова и на мен не ми тежи режима, нито прилагането му. Ясно ми е, че борбата ми с моя организъм ще е доживот и съм напълно ок с този факт.  Simple Smile

# 314
Добър ден, дами!

Много ми е тежко на мен след вчерашните варива, прекалих явно.

Отчет за вчера:
Закуска - нат. сок 100%
Обяд - много леща
Вечеря - зелена салата, леща, картофи

Днес - въглехидрати. От няколко дни ми е причерняло за сладичко Simple Smile

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт