90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 932
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Сиренето по шопски-подходящо ли е за вечеря на 5ден-белтъчен..

Само сирене и домати в гювече - да. Но без яйца.

# 271
Сиренето по шопски-подходящо ли е за вечеря на 5ден-белтъчен..

Само сирене и домати в гювече - да. Но без яйца.
  bouquetБлагодаря ти,иначе пак щях да оплескам нещата...

# 272
Да си отчета и аз деня
з- 1 портокал
0- оргомна ябълка
3- 3 мандаринки  +20 гр белен слънчоглед и 30тина орехи

Цитат
п.с. оплак оплак по цял ден уча и имам чувството, че нищо не знам Rolling Eyes
Честит имен ден на всички празнуващи  днес. Специално много поздрави и целувки на Кало Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (Нана)

# 273
 Здравейте.Днес съм особено щастлива,т.к. ми е 6 ден,а кантара показва -4 кг Shocked
Та днес си хапнах:
з-2 мандарини
о-1 1/2 купички боб чорба
в-имам ориз с картофи и моркови задушени и мисля да прибавя и малко боб от консерва(нали четох,че трябва Simple Smile
Честит имен ден на всички именници.Да сте живи и здрави!

# 274
Здравейте момичета  Hug
Не съм писала от както започнах режима, за сега се справям добре, старая се да не задълбавам толкова като някой момичета  а да се придържам към простичките правила. Струва ми се че иначе просто ще си търся повод да кривна или да оправдая грешките си Thinking Embarassed
Тези като мен който са допуснали да станат трицифрени то е ясно че нямаме воля  Embarassed и ред ...за това бавно и славно напред и ако прегрешим тихооооо да не ни чуят старшите в форума, прегръдки и успех на всички  Hug  bouquet

# 275
  • София
Да си отчета и аз деня
з- 1 портокал
0- оргомна ябълка

Цитат
Честит имен ден на всички празнуващи  днес. Специално много поздрави и целувки на Кало Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (Нана)

Благодаря ти, злато! Ще му предам. Сега сядаме да пием по чаша вино за здравето му. А от утре Бабс е на линия за шести път  Mr. Green

# 276
Какво правите бе девойчета ? Simple Smile Яко сте се разписали , съвсем Ви изпуснах .Не мога да смогна да ви изчета ххихи Страхотно,колкото повече,толкова по-добре Simple Smile

# 277
  • Пловдив
Добър вечер.Честито на именниците!  Simple Smile

Днес съм -300гр.  Simple Smile
Днес варива:
З-портокал и 1/2 чаша кафе без захар;
О-картофена салата;
В-същото.
Днес 1 час тренировка във фитнеса. Simple Smile
С водата съм много зле днес,няма и 1,5л.

# 278
  • Варна
Днес бе първият ми работен ден след почти 2 години майчинство.

Бобов ден: ядох 2 банана в 11 ч. и още два в 15 ч. За вечеря в 18 ч. 2 купи леща + зелева салата. Ще бачкам без обедна почивка, за да си тръгвам по-рано и да си вземам хлапето от ясла. Та ще видим как ще я карам режимно... Wink

# 279
Добър вечер, предварително се извинявам, ако въпросът е зададен, но има прекалено много теми и страници ии не мога всичко да изчета..диагоналният ми преглед на темите не намери отговор на въпроса ми. Като за начало от днес съм на тази диета, не ми се струва трудно засега, за пръв път съм на диета, желанието ми е да сваля 5-6 килограма(от 53,54 да стана 48), но ако спазвам диетата 90 дни ще се изгубя от хоризонта, та въпросът ми е дали ако спра диетата, след като сваля желаните килограми, ще се получи йо-йо ефект? Благодаря предварително Simple Smile

# 280
Чета менюто на всички момичета и се чудя дали аз ям повече или другите ядете малко(или нормално) ето менюто за днес плодов:
9ч.-кафе +вода
11ч.-портокал
13ч.-ябълка+банан+малко орехи +2сушени сливи
15ч.-две мандарини
17ч.-салата зеле с моркови (грешка сега ме боли стомаха)

# 281
  • Бургас
lili_vanili, как мина? Аз установявам че на работа ми е много по-лесно да си спазвам режима. За разлика от времето когато съм вкъщи, все изкача нещо, което може да ме изкуши.  Mr. Green

Днес на варива:

З:ябълка
О:ориз със зеленчуци
В:картофи на фурна, салата от домати и краставици

# 282
хубаво де..не разбирам..нали картофите са въглехидрати,защо се ядат в ден за варива

# 283
Да си отчета и аз деня
з- 1 портокал
0- оргомна ябълка

Цитат

Благодаря ти, злато! Ще му предам. Сега сядаме да пием по чаша вино за здравето му. А от утре Бабс е на линия за шести път  Mr. Green
Нана, ти се стопи бре, жена! Браво за волята, постоянството и ентусиазма, който вдъхваш! От колко килограма се отърва до сега?

Честито на всички празнуващи днес.

Моят кантар тотално се побърка. Показва ми толкова килограма, колкото искам да стана. Joy

И сега и аз с един въпрос: Кестени по моята логика могат да се ядат във въглехидратен и плодов?! Или само във въглехидратен?

# 284
Здравейте,момичета! Помните ли ме,миналия декември бях на режима ,свалих над 15кг,задържах ги допреди 2,3 месеца без особени трудности.От септември насам прекалих с храната и качих доста.
Няколко пъти започвах,но пустата лакомия надделяваше ,и сега ето ме тук с почти 10 кг отгоре и започнала режима вече 4ти ден. От утре може би ще се отчитам всеки ден,за да не мога да кръшкам.
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт