90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 899
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Янчето, има кирилизатори в нета, както и самата БГ-Мама си има кирилизатор.  Peace

Светла, не еднократно се споменава поне в последните няколко страници, както и на първа страница, че яйца не се смесват с млечни, както и с меса. Нито една от групите протеини не може да се смеси с друга група.

Танче, пишеш "сандвичи", а позволения хляб на обяд е една филийка. Колко сандвича можеш да направиш от една филийка хляб? От тук дойде и малко рязкото отрязване на Нана, че не можеш. Тази една филия си я направи на каквото искаш.  Laughing

Аз казах, ХАУ!  Mr. Green

# 616
Diamantina Нормално е да ги върнеш, не си изкарала трите месеца и не си направила три месеца почивка. Мисля на първа страница пишеше че организма "помни" всяка диета през последните 90 дни и точно за това е такава продължителността Peace. Не се отчайвай, сега по трудно ще стане, но не невъзможно. Просто си наложи волята, щом си изкарала веднъж 2 месеца ще успееш пак, че даже и три Hug.
Ох от сега се чудя утре какви плодове да си приготвя, почнаха да ми писват банани и ябълки (все това ям)
А рецептите с тиква ммммм дадохте ми идея за всички въглехидратни вечери до края на диетата  Mr. Green. Всички ще ги пробвам  Hug

# 617
whisper__1 благодаря ти за насърчението. Грешката си е изцяло моя и аз осъзнавам това, но не смятам да се отказвам, тъй като с режима се чувствах много по-добре.

# 618
Момичета,ясно,днес се провалих и с коментари и с реална храна.
Съжалявам ,че направих такава дискусия за нищо.
Няколко пъти днес четох първа страница и в крайна сметка пак не съм разбрала правилно. То пише да Не смесвам яйца и млечни,а аз го направих. В крайна сметка ако си бях направила въпросния сандвич щеше да е режимен ама карай. Продължавам нататък. Няма да коментирам повече. Извинявайте,че и вас обърках и ви занимавам цял ден.

# 619
Днес - плодов. Сутринта ябълката така ми остърга корема, че една изчаках 2 часа, за да си хапна 2 моркова за обяд. След това ядох мандаринки и на вечеря мисля 2 кивита  Rolling Eyes
Четох, но не видях - мога ли да пия степче (от тези разтворимите). Така разредено с вода, мога и да докарам 1л на ден Simple Smile На него пише, че няма захар, колко е вярно е др въпрос. Та вие к'во ще кажете  Blush

# 620
Днес - плодов. Сутринта ябълката така ми остърга корема, че една изчаках 2 часа, за да си хапна 2 моркова за обяд. След това ядох мандаринки и на вечеря мисля 2 кивита  Rolling Eyes
Четох, но не видях - мога ли да пия степче (от тези разтворимите). Така разредено с вода, мога и да докарам 1л на ден Simple Smile На него пише, че няма захар, колко е вярно е др въпрос. Та вие к'во ще кажете  Blush
Не бих ти препоръчала.За мен това са отрови на прах. Аз лично се опитвам да не се самоубивам чрез храната ( че и без това пуша като смок) но си е личен избор. Щом няма захар.. но пък има сто на сто някви подсладители, аромати и прочие. Помня, че дюканките си го слагаха в киселото мляко да си утоляват желанието за сладко.Аз лично съм против.

# 621
  • Sofia
захар няма, но подсладителя задържа много течност в организма. Или с други думи може, но не е препоръчително. По-добре си направи една кана ментов чай, подслади го със стевия и го изстуди. Става чудесно.

# 622
захар няма, но подсладителя задържа много течност в организма. Или с други думи може, но не е препоръчително. По-добре си направи една кана ментов чай, подслади го със стевия и го изстуди. Става чудесно.
момичета какво е това стевия,на всякаде ли го има,можете ли да ми препоръчате нещо интернационално защито тук(канада) като подсладител има само мед Sad

# 623
  • Sofia
  Стевията е некалоричен подсладител. За разлика от изкуствените подсладители е съвсем естествен, от някакво растение. безвреден,даже полезен. Има го на таблетки (за кафе и чай) и на прах (за готвене). Търпи топлинна обработка. Не вярвам да го няма в Канада, защжто дойде от щатите. Но може да е с друго име. Потърси превод.
Недостатъкът му е, че някои усещат специфичен вкус и не го харесват. Аз лично не усещам такова нещо.

# 624
  • София
Бърз отчет за деня, че ми почва биатлонът  Mr. Green

з - 2 портокала и кафе
о - гъбена каша и 1 филия хляб
в - кроасан, меденки (хапки), чаша боза

# 625
Здравейте момичета.От утре и аз съм с вас.Надявам се да мога да сваля 4кг.
Имам дъщеричка на 5 месеца и половина.От раждането свалих всички качени кг,но от преди това имам 4кг.,които много ме дразнят.Висока съм 160 и сега съм 53 кг. искам пак да съм 49 кг.Желая успех на всички и много свалени кг.
Лека вечер Simple Smile

# 626
За втори ден нали можеше боб със зеле и райкин боб с картофи?  Thinking

Днес плодов, няма да си описвам "мъката"  Mr. Green Засега устисквам успешно!

Nana, защо не може да се яде печена тиква сутрин в плодовия? Не че досега съм яла, ама това наистина не го знаех .

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 19:45 от Tears Of The Sun

# 627
много минусчета виждам, браво момичета, само така!
Аз си стоя на 49.7-50.2кг вече цял месец, което много ме радва, като се има предвид колко многоо ям.

и аз днес бях на въглехидрати
З банан
О спагети с гъби и доматен сос и малко шоколад, че нещо ми падна кръвното
В 2 филийки с течен шоколад

за утре замислям яйца за обяд и може би плодова вечеря.
Стискайте палци, момичета, утре имам изпит  Tired Face

Лека вечер  Hug

# 628
  • Пловдив
Здравейте. Simple Smile
Сутринта кантара показа -400гр след плодов,за втората 4-ка съм свалила само 500гр,общо за 2 4-ки 2,2кг.
Днес 9 ден-Протеинов:
З-ябълка;
О-3 бъркани яйца без нищо друго;
В-свинско месо със зеленчуци(кавърма) и много малко млечна салатка.
Водата е около 1,5л,и едно кафе.

# 629
  • София
Nana, защо не може да се яде печена тиква сутрин в плодовия? Не че досега съм яла, ама това наистина не го знаех .

Защо да не може? Къде съм казала такова нещо? Казах, че тиква може без подсладители и мед.

Общи условия

Активация на акаунт