90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 839
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Moмичета ,сега отново прочетох първа страничка ,колкото пъти я чета все ми изникват разни въпроси а ми е неудобно да ви занимавам Blushно сега ще попитам
защо е задължителен черния шоколад?
Утре ми е плодов ден ,може да ям тиква нали?

Черният шоколад е антиоксидант.
Тиквата може да се яде и всяка сутрин освен в плодовия ден, но без подсладители и мед.
Нана  ето тук ми отговори.
Край и на днешния ден ,отчет;
З.2ябълки+кафе
О.макарони с доматен сос
В.Същото + чер.шоколад
2литра вода
Лека и отслабваща вечер момичета

# 631
Отчета и от мен
з- пропуснах я
о- зеле с ориз
17ч.- к. царевица
Савинка една рецепта и от мен http://towerwitch.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html

# 632
Аз наминавам с един доста глупав въпрос, ама след като сумати пъти рестартирах диетата през изминалата година, сега съм се хванала да я правя "как си трябва". Няма да се хваля обаче, да не се урочасам.

Та исках да ви питам следното - по принцип съм голяма жаба, ама в тоя студ нещо водата не ми върви (конкретно тая зима). Установих, че ако си сложа резенче лимон в чашата с вода, минава много по-лесно и ми е значително по-вкусна. Тоя лимон не го изстисквам, просто го оставям да си плува. И като си изпия водата, си наливам нова при същото лимонче. Нали няма проблем? Става дума общо за 3-4 резенчета за целия ден.  Thinking

# 633
 Днес ми е 9 ден-протеинчета Simple SmileСега съм на гости на родителите си и тук има само механичен кантар,та...незнам как съм засега.
 Менюто за днес ми беше:
з-грейпфрут
о-салатка домати и краставици със сиренце,1 пълнозърнеста филийка с триъгълно топено сиренце и 1 чаша айрян
в-свински дроб на тиган с лук и пак салатка(без сиренце този път)
 За утре съм си купила киноа и ще видим какво ще забъркам Simple Smile

# 634
  • София
Moмичета ,сега отново прочетох първа страничка ,колкото пъти я чета все ми изникват разни въпроси а ми е неудобно да ви занимавам Blushно сега ще попитам
защо е задължителен черния шоколад?
Утре ми е плодов ден ,може да ям тиква нали?

Черният шоколад е антиоксидант.
Тиквата може да се яде и всяка сутрин освен в плодовия ден, но без подсладители и мед.
Нана  ето тук ми отговори.

Ами да, отговорих, че освен в плодовия ден, тиквата може да се яде и всяка сутрин, но без подсладители и мед.

# 635
Записвам се, защото черпя идеи за менюто си от вас. Стартирам в събота.
Желая на всички много минуси!

# 636
Ти си отговорила ,ама ние друго сме разбрали Embarassed
Тц,тц, айде тиквата с ябълки остава за другия плодов,че за утре менюто вече е готово Mr. Green

# 637
Цитат
Така написано го разчетох като консумиране в другите дни, но не и в плодовия - моя грешка!  Peace

Офф, като почна много да се замислям и задавам тъпи въпроси, ама ме гложди - във въглехидратен 2 филии със зеленчуци на обяд и 2 филии със сладко за вечеря, примерно, дали е ОК като меню?  Thinking Да не ми е много хляба, викам..  Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 22:52 от Tears Of The Sun

# 638

миле-на, Нана е пропуснала е запетая и така смисълът става съвсем различен-изречението се разбира, както ти си го схванала. Друг е въпросът, че за тиквата си е ясно кога може да се яде-нали има написани правила.

# 639
  • София
Влизам на бързо да се отчета и аз Simple Smile Вчера закусих с фреш от грейпфрут, Обяд - филии с лютеница и парче тиквеник, а вечерята пак филии с лютеница и бисквитена торта. Днес труден плодов - закуска - 2 малки банана, обяд - 2 банана и фреш грейпфрут, вечеря - 2 портокала и един банан Simple Smile

# 640
  • София
Отчет за днешния ден (Ден 13, белтъчен)

з: банан
о: 4 малки яйца пържени в тефал, 2 филийки вита, салата домати и краставици
в: сьомга на скара, филийка вита

# 641
  • София

Прекалила си с хляба определено. На вечеря не ти се полага филия, а на обяд може да е само една.

# 642
  • Варна
Да си отчета деня и аз,не съм се теглила още но съм в МЦ  ooooh!
З.4 малки мандаринки
О.шепа бадеми и 1банан
С.З 5-6 малки мандаринки
В.зелена салата и шепа лешници

Леле,така написано ми изглежда много а всъщност не беше кои знае какво ядене а така съм гладна много ми се яде сладко ама НЯМААА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 643
  • София

Прекалила си с хляба определено. На вечеря не ти се полага филия, а на обяд може да е само една.

Душка, аз още кърмя и затова не съм супер стриктна в количествата.

# 644
kukundrelka, не можеш така да смесваш сладко със солено във въглехидратния - обядът задължително е само солен, вечерята избираш - или сладка, или солена.

Общи условия

Активация на акаунт