Смятам,че прилича на теб, Тайра.

Ясно е, че всички мами искат най-доброто за децата си
но не винаги се получава както искаме, това не означава, че трябва да се обвиняваме за всичко - личен опит
Не се притеснявай всичко ще е ок. 

само дето се разочаровах от любимите си Либеро, отидоха пари на вятъра, че и ги мъкнах до тук, заеха ми половината куфар 

Накърмих рошко,ама той взе че заспа
Аз преди да започна да дохранвам,бях изпаднала в паника и ужас как така ще дохранвам,а няма да сме само на кърма.Той мрънкаше доста тогава и майка ми ми каза,че най-вероятно не му стига.Ама я резнах и тя повече нищо не каза жената.Но май май е била права
Не знам при вас как точно е изразен дерматита,при нас бяха петна по корема.Тези петна след ваксината пламнаха още повече,като опарено от коприва станаха.Консултирах се с една лекарка и жената ми каза,че не е трябвало да се слагат ваксини,при наличие на такъв проблем.Дори сега на 16-ти сме на консултация,ама нема да й дам да го боцка!
Аз изцяло смених козметиката.Само А-дерма е
Не помня дали дохранваш,или изцяло сте на АМ? Аз бях споменала преди,че АМ ХА на Хип Комбиотик не е добро решение.Фризопеп АЦ или Аптамил АДЦ-според зависи как се изхожда бебчо.Можеш да получаваш тези АМ и по здравна каса,но се правят едни изследвания!Иначе се справяш блестящо като мама
На мен ще ми изготвя схемата за захранване специалист и ако искаш после на лични ще ти споделя.Но при нас няма да започне захранване по-рано от навършени 6 месеца 
Не че ми е работа,ама,Тайра,ти на колко години си?Изглеждаш ми много мъничка 

Много ми хареса тази емотикона.Да я нарисувам на един лист и като ме ядосат бабите да им я показвам
Да е жив и здрав 

А твоят защо сокче ти препоръчва като за начало?
Много хубава схема имаш, и аз мисля по този ред да започна с кашите 

, на мен ми прилича на Кумчо Вълчо
И прилича само на теб, той сигурно затова се дразни и ти е казвал, че не е негова
Казаха ми да пробвам по-рядко да го къпя и то с преварена вода, без да слагам нищо, ще пробвам.Захранването определено( и според педи)трябва да се изчака.Ще съм ти много благодарна за схемата, като я получиш. Доколкото четох, морковите и тиквата можело да повлият на децата с такива проблеми, затова съм ги оставила по-нататък.Благодаря ти предварително
А според тази лекарка, изобщо ли не трябва да се слагат или към момента на възпалението?

Отделно и от лигички се закашля понякога, както и от викане, то не са песни, то не е чудо напоследък. Но когато беше с леко зачервено гърло кашляше доста повече и по-често. 

А твоят защо сокче препоръчва като за начало?
Обясни ми, че като въвеждам постепенно в менюто на детето, няма да получи запек или обрив от някоя съставка.
и кърмата и сега АМ-то и педиатъра ми ни каза в млекото да му добавям една лъжичка каша препоръча ми Рожкова каша - предполагам за да стане по-гъсто и по-тежко млекото
, но в магазина нямаше и му взех каша с банан и млеко...На него му хареса доста даже и не му стига
мерси 

Препоръчани теми