American Horror Story: Asylum - тема 8

• 16 543
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Аз казах, че инфото не е достоверно.  Grinning

Цитат на: Sarcasm™ My favorite one was that the third season of [i
American Horror Story[/i] is the last season of Dexter, which I thought was brilliant.[/b]

Ох...  smile3515

# 106
  • В Космоса
Аз пък си имам любим момент от днешната серия Mr. Green
Скрит текст:

Йеессс! Много ме изкефи! Ей, успя да ми спечели симпатиите най-накрая туй моме. Peace

Хм, за Джуд излъга ли, не ли, падрето, ни мужах да разбера... Thinking

И ся ко прайм, Китчо? Ъм? Crazy

troublefindsme, почвай да гледаш, не се чуди. Peace

# 107
ИзлъгА гадината.

Мормони дааа hahaha

# 108
Мда, туй падре кат' топна чушката и се помисли за Бог, както се казва си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Mr. Green

Само един епизод ни остана, а? Кога започна, кога свърши?!? В другия епизод остава извънземните да помогнат на Джуд и готово. Mr. Green

# 109
Два, Бебе, два.

"My favorite one was that the third season of American Horror Story is the last season of Dexter, which I thought was brilliant."

Аз моа ли да те пребия, изверг! Изверг! И какво като се засича с последния (амин!) Декстър?!

Чудех се откъде ми е позната музичката, вече съм спокойна. Кендимееен!  Heart Eyes

Саркът, защо избликна?
Скрит текст:
Некрофилията
ли нещо те впечатли?  hahaha

# 110
  • Ænima/Albuquerque
Саркът, защо избликна?
Скрит текст:
Некрофилията
ли нещо те впечатли?  hahaha

Ндъ. 

# 111
Ибаси колко съм претръпнала.  Embarassed

# 112
  • Ænima/Albuquerque

# 113
  • София
Който бяга от "Кърмаческия" - добре дошъл в него hahaha  smile3541
Лана Банана ме изкърти, йесссс!

Падрето ще си го получи, знам си. Само за Блъди тати ми стана мъчно - къде, къде по тежка участ заслужаваше. Висша форма на садизъм му предвиждах, ама квото такова, пък са...
И Кит какво ще прави с тез немирни дечиня?!  Mr. Green

# 114
  • Ænima/Albuquerque
Маххаха, Кит верно!  hahaha

# 115
  • МАРС
Ми кво, ще си направят щастливо мормонско семейство(за справка, сериалът "Big love") Laughing

# 116
Бахти колко мляко се изля тоя епизод! Някак си ми свърши като финал. Всички интересни пациенти, освен Джуд, не са вече в лудницата. Какво ли ще дадат още? newsm78 Кит ще си прави ли харем или Грейс ще изперка и ще и светне маслото на Алма? Тоя, Падрето, голям дразнител станал.

# 117
  • Ænima/Albuquerque
Ми кво, ще си направят щастливо мормонско семейство(за справка, сериалът "Big love") Laughing

Справката съм я гледала. Не мо'а аз... не мо'а... т'ва ней жуот! (За справка: Джоуи не дели храна!)

# 118
  • София
Цитат
(За справка: Джоуи не дели храна!)

smile3532
Принципи!
Кит кви принципи има - никви! Рече, че въпроси има и там си остана! Две деца- мимолетно щастие, баси живота Tired

# 119
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт