American Horror Story: Asylum - тема 8

• 16 544
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Е, как никви - иска да е добър баща, па отде се е взело чавето, е второстепенно. Баща-мечта.  Mr. Green

# 121
Ах, верно, забравих за Кит. Mr. Green

# 122
(За справка: Джоуи не дели храна!)

Ху из Джоуи?  Thinking

# 123
  • Ænima/Albuquerque
О, мон дьо!  Shocked
Джоуи! "Приятели"! Дъ Репликата!  Shocked Shocked

# 124
Какво се блещиш, момчето е било зародиш в началните сезони на Приятели  hahaha hahaha hahaha

# 125
  • Ænima/Albuquerque
И това е верно, ама ебати, това е култ!  Shocked

# 126
 doh Embarassed Embarassed Embarassed Къде да се скрия?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 127
  • Ænima/Albuquerque
А, ето бе, не бил чак в зародиш.  hahaha

# 128
Абе, може и да не съм схванал добре, понеже четох отгоре, отгоре коментарите, че чак сега изгледах - да не си развалях удоволствието. Та, да кажа... Добър епизод, ама какъв е тоя щастлив край дето ми го завързват?  Crossing Arms В началото самото развитие не ми хареса, особено при Кит. Така ли никой не попита нещо повече за Грейс? Уж "умря".  Grinning Най-много ми е гадно за Джуд. Горката. И освен това Блъдифейс-а в нашето време някак ми се струва по извратен от баща си.  Laughing

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 13:15 от fen4eto123

# 129
  • # супернатурална #
Викате хубава серийката, а? Тази вечер имам две деца в къщи, тоест + 1, и ако успея да ги приспя преди те мен, ще си пускааам  Party

# 130
Кой какво да е попитал за Лана? Да нямаш предвид Грейс?  hahaha

# 131
Кой какво да е попитал за Лана? Да нямаш предвид Грейс?  hahaha

Ох, вЕрно. Редактирам се.  Embarassed Но, просто, Лана толкова много ме изкефи в тоя епизод, че...

# 132
И освен това Блъдифейс-а в нашето време някак ми се струва по извратен от баща си.  Laughing

Татко беше по-префинен извратеняк, медик видите ли.
Докато синчето е просто касапин...
Чакам да се срещне с маман в наши дни, да и каже колко народ е изтребил, защото видите ли на нея и стигали убийствата  Imp

# 133
  • София
Да, бе, тази Лана що нещастие понесе, че и със закачалката се пробва, са не искала вече.... ooooh!

Тате Блъди е в пъти по-класен от синчето. То прецизност, класа, класа! Детето едно посредствено сукалче, че и с грозна таксиметрова опашка Laughing

# 134
Детето едно посредствено сукалче, че и с грозна таксиметрова опашка Laughing

Това, да си призная, сериозно наруши шока от началото на епизода.  smile3532

Явно ще развиват теорията за наследствеността на психопатията, което ми идва малко художествено, ама няма лошо.

Общи условия

Активация на акаунт