American Horror Story: Asylum - тема 8

• 16 550
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Grinning Записвам се, мерси за темичката!  bouquet Най-после изгледах 11 епизод, много ми хареса на места: излизането на Лана Банана от лудницата, убийството на Тредсън, а и Кит и Грейс с бебето. Наистина мисля, че за някои герои ще има хепи енд, а за други... не съм толкова сигурен. Горката Джуд, направо се разплаках като я показаха затворена, а уж пред всички монсеньора каза, че се била обесила. ooooh! Той се изучи от Кит как да прави фалшиви смъртни актове като покойния доктор, ама ще видим какъв ли ще му бъде края и на него. А пък сина на Лана Банана не знам кое е по-лошо в него - това че е като някоя смукачка на кърма или ова, че убива и той жените и им сваля кожите? Thinking newsm78

# 136
Само да кажа , че епизода изобщо не ми хареса......гледах и се чудех възможно ли е да се лее такъв карамел , всичко ми беше някак нереалистично и не знам как да го обясня като в мъгла , аха да се вдигне и да се случи нещо , а то ........щастие и любов. Убийството на Тредсън беше ужасно вяло и клиширано , оф още ме държи разочарованието........

# 137
  • В Космоса
Cafe, напълно си права, но на мен вече не ми правят впечатление финалите на сериалите. До сега от един не съм останала доволна. Винаги притупват и насоцват нещата некадърно. Прост прекалено много серии и се омотват в един момент, та сами не могат да се разплетат адекватно. Crazy

# 138
Чакайте, чакайте, още два епизода има.

# 139
Може, викаш, да се завърнат извънземните да си вземат невестите и Кит да остане на сухо. И няма да е хепи.

# 140
Той и в момента едва ли е точно хепи... hahaha Беше хепи две минути преди последния кадър.

# 141
Ааааа не съм съгласна виж какво двойно щастие го сполетя... завалията  Joy Joy Joy

# 142
Аз нямам предвид наближаващият край , по скоро самата серия не ми се връзва с темпото зададено в предишните 10. Действието беше супер лежерно , скучно , предвидимо......не вярвам някой да не се сети за мнимата смърт на Джуд , все едно е друг сериал......и сега видях , че същият режисьор ще е на финала  Wink

# 143
Ами аз съм приела, че е невъзможно всички епизоди да са с еднакво темпо - просто няма как. Та не ми пречи.

Ааааа не съм съгласна виж какво двойно щастие го сполетя... завалията  Joy Joy Joy

Бум, това не си ти, това е простовато момче-бензинджийче! hahaha

# 144
Ще се придържа към библията и ще цъфнат и ще вържат,
нали вече си говорихме това мормони, това Big love и т.н.,
а може пък И-титата да дадат едно рамо... за ползата от полигамията  Joy Joy Joy

# 145
Ще ти се.  Mr. Green И на мормоните е забранено, отдавна даже, знаеш. Жива трагедия му е ситуацията, така като гледам. Ще му плача.

# 146
Благодаря за темата   bouquet
Още не съм изгледала новия епизод, но сама от себе си трябва да се оплача, че този сезон съм супер разсеяна.. Май ще чакам да свърши и да го изгледам накуп  newsm78

# 147
Ще ти се.  Mr. Green И на мормоните е забранено, отдавна даже, знаеш. Жива трагедия му е ситуацията, така като гледам. Ще му плача.

Забранено е на хартия, ама в началото на BL обясняваха, че има няколко десетки хиляди отцепници, които не го спазват...
Абе в най лошия случай Грейс ще хване пак брадвата  oops

# 148
Едва ли го правят официално, наказуемо е. Не че някой може да им попречи да живеят заедно. Какво е БЛ?

# 149

Общи условия

Активация на акаунт