American Horror Story: Asylum - тема 8

• 16 560
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Някак като те видя и ме засърбяват ръцете.  hahaha Грейс е! Не е намсикояси.

# 16
Мерсаж, Пуцаж Simple Smile Идеята за фрийк шоуото кърти! Обикалящ цирк с извратеняци - Джесика ще бъде гадателката, която винаги обръща съдбата, че този на който гледа да умре, Евън ще бъде фокусника, с ножове, огън, стъкла и ще пълни гърлата на асистентите от публиката с натрошени стъкла, които ще раздират вътрешностите им, Сара - брадатата дама, която души с брадата си, а д-р Ардън ще е водещия на цирковото шоу и ще взима души от всяко представление, които ще се превръщат в изродите на цирка. Ммм...

# 17
  • Ænima/Albuquerque
Някак като те видя и ме засърбяват ръцете.  hahaha Грейс е! Не е намсикояси.

smile3534

Ама не, бе! Исках да кажа, че се записвам намсикояси.  hahaha

# 18
 Joy Развила съм условен рефлекс, ко да прайш.

Акаша, това звучи чудесно за един пълнометражен продук на развлекателната индустрия, спешъл епизод, примерно, за лятната пауза. Пуцаж кърти!  hahaha hahaha hahaha

# 19
  • В Космоса
Обърка ме със Силвето, аз ползвам "Пуцня". Laughing В интерес на истината и аз я обърках на мене си заради аватара ѝ, който бях предложила в аватарната тема, но комбиниран с друг подпис. Та все едно мене си гледам. Crazy

# 20
Пепър на извънземните  Thinking

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 21
Ау, сори, Акаша, не съм го видяла.

# 22
  • В Космоса
Е, няма нищо, де. Hug То е невъзможно да следиш всичко. Плюс това ми е драго да те гледам така.

# 23
Запис и бай , че чакам роднини за обяд  Mr. Green

# 24
  • КиТ
Пуци   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 25
Звинете, верно е объркващо.  Blush

Перегрин, това първото откъде е? Мяза на онова, което ни показаха за половин секунда.

# 26
  • Ænima/Albuquerque
Перегрин, това първото откъде е? Мяза на онова, което ни показаха за половин секунда.

Същото проклето звънземно!  Crossing Arms

# 27
Горкинкото. Отхвърлено от обществото на извънземните, търси си сродни души на земята и съвсем лекинко си избива и комплексите - природа, вселенска, универсална, ко да го праиш  Laughing

# 28

Същото проклето звънземно!  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha

Поне правилно се е ориентирало къде да търси сродни души, де. Mr. Green Извънземно-касичка, като гледам.

# 29
Пуц, благодаря за темата.  newsm51

Здравейте, момичета и момче!

Вече сме момичета и две момчета.  Grinning

Това за цирковата идея е много добре. "Carnivale" не съм гледал, филмирането на Дарън Шан не ми хареса, така че ми е добре дошло.  Grinning Пък и Мърфи като се развихри...  smile3521

Пък за пича
к'во да говорим? По-честитчко го поствайте, че ме радва. Пък и вече като се разбра, че е истински
Скрит текст:
(Сарк!)

Общи условия

Активация на акаунт