American Horror Story: Asylum - тема 8

• 16 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Спамърки  Twisted Evil

айде още един 60-тарски музикален поздрав от сестра Джуд

ps
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 14:50 от Бумър

# 91
# 92
  • В Космоса
Иии, за първи път да ми хареса Лана. Голямо гъзе! Crazy Това от новата серия ли е? Довечера я мятам. Peace

# 93
Имах подозрение за модерния Блъди и това не ме изненада, но се стреснах като го видях, чак и смешно ми стана Laughing Значи все пак успяха да ме изненадат  Laughing, даже в първия момент си помислих да не съм се объркАла и изтеглила епизод от 1-ви сезон  Crazy

Лана, наистина костеливо орехче  Simple Smile Отчето, голЕма змия станА Shocked ... И на края на епизода имаше съпрайз  Simple Smile

# 94
  • МАРС
Аз пък си имам любим момент от днешната серия Mr. Green
Скрит текст:

# 95

newsm17

Утре ще гледам аз, а днес намерих някаква информация относно 3 сезон, но не гарантирам за достоверност.

Скрит текст:
Yes, The third season will be about The Salem Witch Trials.
1. Love Potion Number 9 was playing
2. Jude "hung" herself
3. Lots of fire in the episode

# 96
# 97
Късно ли е да го почвам или все още имам възможност да наваксам  Grinning защото ми изглежда много интересно

# 98
  • Ænima/Albuquerque
Ах, ти твар гнусна, противнярска, бъдифейска, отвратенярска!   

'Звинете изблика.

# 99

Скрит текст:
Yes, The third season will be about The Salem Witch Trials.
1. Love Potion Number 9 was playing
2. Jude "hung" herself
3. Lots of fire in the episode
Не е ли поизтъркана историйката  Thinking (Играх даже 2 игрички тип 'скрити предмети' по таз' история, май и във филми и сериали е експлоатирана. Мърфито мисля, че ще предложи нещо свежичко - нито Карнивейл, ни Ходещите мъртви, нито т'ва ... НещУ невижданУ  Flutter Grinning  Praynig

# 100
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, т'ва не ми се вярва. Скритото от Фенчето.
По-горе съм пуснала интервю с Мърфи, там тотално отказва да каже, дори какви са знаците.

# 101
Нали ужким в предния епизод е имало няк'ви джокери  Crazy ... Или нищо е нямало, щот' аз и нищо не видОх  Crazy Laughing

# 102
  • Ænima/Albuquerque
ИмАло, бе, имАло. И в тоя имАло, и в следващия щело да има.  Mr. Green

А за ей туй... не знам к'во да кажа...  Crossing Arms

- People are now speculating on what season 3 will be about. Has anyone cracked your code?

- I’ve been reading a lot of the theories and there’s another great clue in tonight’s episode. But I don’t think anyone has completely gotten it because it’s not just one thing. My favorite one was that the third season of American Horror Story is the last season of Dexter, which I thought was brilliant.

# 103
 Shocked Ми, аз съм тъъъпа  Blush  ooooh! Нищо не зацепих, ни в предния, ни в тоя  #Silly Съмнявам се и за следващия еп. да ми проблеснИ  Joy

Който е гледал Декстър да подсказва  Flutter

# 104
  • Ænima/Albuquerque
Енче... сериен убиец, баси...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт