Ин витро Плевен-7

• 151 311
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
И аз звънях, казаха ми че към момента решението е, че ще подпишат договор, но кога всичко ще е готово не е ясно... по някое време през февруари...

# 76
здравейте момичета чета ви от време на време,радвам се на успелите момичета.Аз съм бивша пациентка на доктор Бързашки,както и други момичета писаха много съм доволна от него,внимателен подробно обясняващ,но след като теста беше отрицателен не искаше да ме види.Чух го със собствените си уши.Каза на Горанова ти като си й обяснила аз за какво да я виждам,какво ново ще й кажа.Така е,но трябваше да му задам въпроса-Защо при лигавица на матката 5 и нещо ми направи трансфера.В други клиники ги отлагат.На самия трансфер изкометира с тая лигавица незнам.Успех момичета

# 77
  • UK
здравейте момичета чета ви от време на време,радвам се на успелите момичета.Аз съм бивша пациентка на доктор Бързашки,както и други момичета писаха много съм доволна от него,внимателен подробно обясняващ,но след като теста беше отрицателен не искаше да ме види.Чух го със собствените си уши.Каза на Горанова ти като си й обяснила аз за какво да я виждам,какво ново ще й кажа.Така е,но трябваше да му задам въпроса-Защо при лигавица на матката 5 и нещо ми направи трансфера.В други клиники ги отлагат.На самия трансфер изкометира с тая лигавица незнам.Успех момичета

Людмила, това истина ли е? По принцип, изобщо не се прави ЕТ при подобен размер на лигавицата ... Отлага се, ама понеже в КИРМ изобщо ги няма в криоконсервацията (замразяване/отмразяване) ooooh! бързат с пресен ЕТ ooooh!

# 78

Людмила, това истина ли е? По принцип, изобщо не се прави ЕТ при подобен размер на лигавицата ... Отлага се, ама понеже в КИРМ изобщо ги няма в криоконсервацията (замразяване/отмразяване) ooooh! бързат с пресен ЕТ ooooh!вярно е да и другото извадиха 12 яйцеклетки от тях само 6 се оплодиха.Когато беше трансфера ембриоложката ми каза,че били 8 ох не ми се мисли.Да доктора си го бива,но другите...Аз не знаех колко милиметра трябва да е лигавицата при трансфер,но след неуспеха реших,че ще сменям клиниката.Ще бъда в Селена Пловдив.Там прочетох,че по медицински стандарти лигавицата трябва да е 6 мм,но правят трансфер на 8мм.Знаете ли колко момичета са с отложен трансфер поради тънка лигавица.Всички доводи изтъкна акушерката,но за лигавицата нищо не каза,защото знае,че е там причината .Успех още веднъж на всички момичета,които са избрали КИРМ Плевен

# 79
  • София
Людмила, повечето клиники не правят трансфер на лигавица под 7,5 мм, даже 8мм.
За трансфер с такава лигавица 5 мм- аз лично бих потърсила отговорност- да ти върнат парите....егати мошениците ooooh! ooooh! ooooh!

# 80
  • UK
Людмила76 значи сега се оказваме  с теб в една и съща клиника  Mr. Green
Между другото в КИРМ е останала по-кадърната ембриоложка Н. Айвазова, другото им "светило" е вече част от екипа на инв клиника "Радост" hahaha както и някои също така, много "кадърни" биолози ooooh!  Joy Успех на всички!!!

# 81
kokona 20 а знаеш ли кой работи като биолог в клиниката към която си се насочила?да не се окаже съвсем друг,4е даже и не разбиращ български?според теб нормално ли е да го крият толкова?успех на всички независимо в коя клиника са Simple Smile

# 82
Людмила76 значи сега се оказваме  с теб в една и съща клиника  Mr. Green
Между другото в КИРМ е останала по-кадърната ембриоложка Н. Айвазова, другото им "светило" е вече част от екипа на инв клиника "Радост" hahaha както и някои също така, много "кадърни" биолози ooooh!  Joy Успех на всички!!!

Много добре за КИРМ, че са се оттървали от другата некадърната ембриоложка, която май Миглена се казваше.
А иначе това, че никакви ги няма в замразяването си е вярно, затова правят трансфери на тънка лигавица. ooooh!
Все пак успех на момичетата, които са избрали клиниката! Аз избягах след първия опит. Whistling

# 83
  • UK
kokona 20 а знаеш ли кой работи като биолог в клиниката към която си се насочила?да не се окаже съвсем друг,4е даже и не разбиращ български?според теб нормално ли е да го крият толкова?успех на всички независимо в коя клиника са Simple Smile
lili.nikolova.955 аз съм се насочила към друга клиника, не е "Радост" Naughty пет пари не давам, кой е биолога там, т.к са много добре развити в криоконсервацията, доказателство затова са хилядите успешни процедури и родени бебета при ЗЕТ!
Коментирахме МЦ "Радост" на небезизвестния д-р Емин, бивш кадър на КИРМ, каквато бе и ембриоложката му Миглена. Биолога пък е този (не се сещам за имената) newsm78 който се помещаваше на 2 етаж и бе колега на Липчева също биолог понастоящем в КИРМ Peace

# 84
Коментирахме МЦ "Радост" на небезизвестния д-р Емин, бивш кадър на КИРМ, каквато бе и ембриоложката му Миглена.
Мале, те все "отбрани специалисти" ще се съберат в тази клиника "Радост". Joy Joy Joy

# 85
  • UK
Коментирахме МЦ "Радост" на небезизвестния д-р Емин, бивш кадър на КИРМ, каквато бе и ембриоложката му Миглена.
Мале, те все "отбрани специалисти" ще се съберат в тази клиника "Радост". Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Има нещо вярно hahaha
Да ви попитам ииии, как ви се струва цената от 18000-19000 лева? Толкова Shocked искал д-р Емин за инвитро с донорски яйцеклетки? Толкова  newsm78било излизало :crazyeyes: Thinking

# 86
Да ви попитам ииии, как ви се струва цената от 18000-19000 лева? Толкова Shocked искал д-р Емин за инвитро с донорски яйцеклетки? Толкова  newsm78било излизало :crazyeyes: Thinking
Ама верно ли?Как може някои хора толкова да хвърчат в облаците. Shocked Shocked Shocked

# 87
  • UK
Ама верно ли?Как може някои хора толкова да хвърчат в облаците. Shocked Shocked Shocked
За съжаление ... може ooooh!
Може би, д-ра си помисли, че като дойде във Варна ...а и покрай "славата си", че успя да направи майка, една жена на 62 ... и може да спекулира чак дотам с цените и за сметка на мъката ни за дете ... Незнам, опитвам се, да го разбера Thinking

# 88
знам че посещаваш пловдивска клиника за там ти говоря и аз,но явно не се притесняваш от факта,4е си крият биолога или каквото образование има.Явно ги е страх да не го урочасат,4е лошо...... Joy
И аз бях тяхна пациентка добри са докато ти мине опита и плащаш Sadи бях *приятно*изненадана в залата при трансфер от биолог,който не знае български,все пак ако работиш в България направиси труда да научиш малко езика ни-лично мнение.

# 89

И аз бях тяхна пациентка добри са докато ти мине опита и плащаш Sadи бях *приятно*изненадана в залата при трансфер от биолог,който не знае български,все пак ако работиш в България направиси труда да научиш малко езика ни-лично мнение.

Това къде?
Не разбрах в Пловдив или в Плевен?

Общи условия

Активация на акаунт