Ин витро Плевен-7

• 151 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
знам че посещаваш пловдивска клиника за там ти говоря и аз,но явно не се притесняваш от факта,4е си крият биолога или каквото образование има.Явно ги е страх да не го урочасат,4е лошо...... Joy
И аз бях тяхна пациентка добри са докато ти мине опита и плащаш Sadи бях *приятно*изненадана в залата при трансфер от биолог,който не знае български,все пак ако работиш в България направиси труда да научиш малко езика ни-лично мнение.
Момент... биолога newsm78 какво прави в залата за ЕТ? Нима трансфера не се извършва от лекаря? Вече за жалост не остана клиника тук, на която да "гласувам" доверието си  Thinking Ще пробвам в Селена,нооо аз не съм от онези пациентки, които си мълчат или премълчават нещата Crossing Arms

# 91
Това къде?
Не разбрах в Пловдив или в Плевен?
 в Пловдив Cry да лекаря прави трансфера,но катетъра с ембрионите го носи биолога:(но да не разводняваме темата....успех ти желая и пиши на лични ако искаш след опита Hug

# 92
 Нима в тази нова клиника "Радост" донорските яйцеклетки от други страни се доставят? Какви са тези фантастични цени? В други клиники за тези пари ще направиш два , а някъде и три-четири опита с донорски яйцеклетки. С тези цени за донорски програми направо смазват двойките с подобни проблеми.

# 93
Чета всеки ден форума и се плаша всеки има различно мнение да сменяме или да не сменяме клиниките мисля си и че е до късмет до някъде или че е божа работа, но все пак трябва да се борим някак си и да пробваме друго не ни остава, а времето си лети и нямаме много време на разположение питам се на какво ли се дължи това безплодие при повечето от нас много сме нещо става ама какво newsm78 не знам и повечето са такива като нас отколкото нормално зачеващите не мислите ли така ...?

# 94
Еси, това дали ще сменяш клиниката си е само твое решение. Опитай, увери се от собствен опит в нещата, прецени доволна ли си или не и тогава решавай. Peace

# 95
  Здравейте момичета, не ми се сърдете, но напоследък само чета темата и усещам някакъв негътивизъм. Изборът на клиника наистина си е решение на всеки индивидуално.
  В сряда се върнах от трансфер и сега започва голямото чакане. Моите впечатления са положителни, доволна съм от отношението и професионализмът им. При първият ми опит (който, вече съм споменавала, че не беше в Плевен), бях цялата посинена от напуканите ми вени, така се бях наплашила, че системи не исках да виждам. Тук в Плевен, даже не си личи къде са ме боли. Стимулацията ми беше нормална, а не като преди подута като балон и неможеща да стана от леглото.
  За това искам да споделя с вас, че съм от доволните до момента, от тук нататък как ще се развият събитията, си е Божа работа. Моля Ви нека да споделим и добрите впечатления и по-малко да говорим за хора, които вече не са в екипа на клиниката (това е друга тема). Да гледаме по-отимистично и положтелно. Разбита се, че всеки си има мнение, но съм сигурна, че много като мен, на моменти се чудят дали да споделят коментар, като темата леко започна да се измества.
  Успех на всички и повече усмивки  Grinning Laughing Wink!

# 96
Здравейте, при нас първи опит при д-р Стефанов -успешен, с лош мъжки фактор сме. Вярвайте на долтора, който сте избрали, бъдете спокойни, а каквото трябва ще се случи. Успех на всички!  EFP preggo newsm30

# 97
Здравейте момичета, не ми се сърдете, но напоследък само чета темата и усещам някакъв негътивизъм. Изборът на клиника наистина си е решение на всеки индивидуално.
Моля Ви нека да споделим и добрите впечатления и по-малко да говорим за хора, които вече не са в екипа на клиниката (това е друга тема).
Иванова, с цялото ми уважение към мнението ти ще ти кажа, че всеки тук споделя собствено мнение. И това, че твоето е положително не означава, че няма и отрицателни такива. Форума е за всички и за всякакви мнения. Така че няма как нещата да са само позитивни или само негативни колкото и това да не ти допада. А що се отнася за хората, които вече не са в екипа на клиниката ние говорим за тях защото са били, когато ние сме били пациенти. И е много важна политиката на клиниката за подбор на персонала. Щом преди е имало некадърници там значи е възможно пак да бъдат допуснати за съжаление. Peace

# 98
Чудесна новина eros, радвам се за теб - честито, нека всичко бъде наред до край.
  Разкажи с няколко думи как се чувстваш, кога започна да усещаш, че чудото е станало? Интересно ми е защото и аз съм след трансфер и се вълнувам Simple Smile

# 99
Чест и почитания  d_ivanova  за хубавия пост.
Напълно съм съгласна с теб. А сега ти желая наред с всички други положителни впечатления и един щастлив финал.  Hug

При д-р Стефанов ли си?

# 100
Благодаря ти allaya , радвам се, че тези които подкрепят мнението ми са повече Simple Smile, получавам поздравления и на лични, макар че не се обиждам за реакцията на Жълта Роза, нали за това казах, че всеки има право на мнение Simple Smile искам само да не пълним темата с излишна информация: бивши пациенти, бивши доктори и т.н., защото и другите момичета ми споделиха, че се одтегчават от темата. Нека гледаме НАПРЕД, успеха е бъдещето, не в миналото  Wink

При д-р Стефанов ли си?
  Да при него съм и имам хубави впечатления. До колкото се сещам ти май си Бързашки, за него за съжаление нямам мнение, но ти вярвай в успеха и не се отчайвай за нищо на света, до къде стигнахте с изследванията?

# 101
d_ivanova, единствено постоянната сънливост и потъмняването на ореолите на гърдите други симптоми нямам. Вече съм в трети месец  Simple Smile, но просто имах вътрешно усещане, че нещата са се случили. Почивай си след трансфера, разхождай се, срещай се с приятели и бъди спокойна . Успех twin_neutral

# 102
Благодаря ти allaya , радвам се, че тези които подкрепят мнението ми са повече Simple Smile, получавам поздравления и на лични, макар че не се обиждам за реакцията на Жълта Роза, нали за това казах, че всеки има право на мнение Simple Smile искам само да не пълним темата с излишна информация: бивши пациенти, бивши доктори и т.н., защото и другите момичета ми споделиха, че се одтегчават от темата. Нека гледаме НАПРЕД, успеха е бъдещето, не в миналото  Wink

При д-р Стефанов ли си?
  Да при него съм и имам хубави впечатления. До колкото се сещам ти май си Бързашки, за него за съжаление нямам мнение, но ти вярвай в успеха и не се отчайвай за нищо на света, до къде стигнахте с изследванията?

Аз нямам нищо против мнението на никой тук.
Просто ми се иска да са повече положителните. Другите момичета, които не смеят да се похвалят моля да драснат по 2 реда все пак, ей така за кураж. Simple Smile
Другите теми се изписват за дни, а тук никой не смее да пише, нека се подкрепяме.

Аз съм при Бързашки за сега да, излязоха ни резултатите от това, което ни назначи и сега ще записваме час за мнение по тях и при Рилчева за спермограмата. Мен Бързашки ме вика на цветна снимка, но аз смятам първо да си пусна МБ и директен тест за хламидия и тогава. Мисля и цитонамазка да направя, дали там правят и има ли значение в кой ден от МЦ?

# 103
също искам да споделя, че единствено сме с резерви към д-р  Рилчева. Ако сте с мъжки фактор идете при д-р Кацаров в София и се доверете на него. Споделете мнението му с д-р Рилчева. Хубавото е, че тя се съобразява с него  Whistling

# 104
  • UK
Напълно съм съгласна с Жълта роза, но не мога да не се съглася и с изложеното от d_ivanova!
Според мен, разковничето се крие в това, да успеем Praynig без значение при кой лекар или в коя клиника Hug

allaya имам спомени, че цитонамазката се прави в дните, когато се прави и МБ ( до към 8-10 ден от МЦ newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт