Ин витро Плевен-7

• 151 908
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Мартеница пращам надалече -
нишка от живота във дома,
бяла като вишната на двора
и червена - сила на кръвта!
 Hug

# 181
ще сключат договор-махнали са го от сайта с техни новини,пък и тези дни се реши,че здравната каса ще работи както преди.успех на всички момичета

# 182
Аз днес бях в клиниката, и момичетата там са достатъчно объркани от тези договори, и на тях не им е лесно.
Радвам се, че нещата ще се изяснят най-накрая.

На рецепция ми подариха мартеничка, падна ми се с розов биберон  baby_neutral

Laughing

# 183
 И аз да се включа към добрите новини от stefanqshka. Също съм пациентка на д-р Бързашки и съм бременна  в 7 гес. сед. с два плодни сака. За доктора и акушер Горанова мога да кажа,че са невероятни и още куп положителни неща,но не искам да звучи като реклама и някой да ми се
разсърди. Успех на всички момичета независимо при кой лекар започват своя опит Hug Simple Smile

# 184
И аз да се включа към добрите новини от stefanqshka. Също съм пациентка на д-р Бързашки и съм бременна  в 7 гес. сед. с два плодни сака. За доктора и акушер Горанова мога да кажа,че са невероятни и още куп положителни неща,но не искам да звучи като реклама и някой да ми се
разсърди. Успех на всички момичета независимо при кой лекар започват своя опит Hug Simple Smile

Страхотна новина! Това първи опит ли ти е, по какъв протокол и с какво беше стимулацията? Колко яйцеклетки се образуваха и колко се оплодиха? Спазваше ли повече лежане след трансфер или нещо друго по-специфично? В коя седмица доктора видя сърдечна дейност? Аз съм при д-р Стефанов, но все пак проучвам, а и трябва да изчакам няколко месеца още до следващия опит.

# 185
здр крисчън аз  след трансфера си взех стая в хотела и лежах 2 дни там нейсках да рискувам по пътя и после се прибрах в нас и до теста само лежах е не че сега правя нещо само лежа и всичко ме боли от лежане но резултата е добър благодаря на др.Стефанов  страхотен доктор е.

# 186
Здравейте момичета,някой знаели дали КИРМ са сключили договор с НЗОК. На 28.02 ми се обадиха и ми казаха,че за 2013год. няма да сключват договор, да си търся нова клиника, която е сключила договор с здравна каса.

# 187
Последното инфо е, че ще сключат.

Честито на момичетата с положителни тестове Hug

# 188
Благодаря за информацията.Малко съм притеснена,защото заповедта ми изтича през юни и не знам какво да правя.

# 189
В такъв случай най-добре се обади в клиниката и питай.

# 190
Сънчи  Hug

Радвам се, че има още добри новини.
Точно преди 5мин. говорих с Горанова, също мога да потвърдя че е страшно отзивчива и сърдечна жена. Благодаря и.

Да попитам и тук,
Рилчева ни назначи БИОЗИН; АНДРОЗИТОЛ и ОКСИБИО антиоксидант - 1 месец, на някой от вас половинката да е пил подобни? Още не съм ги взела и се чудя.

# 191
Алая  Hug
Мойто мъж пи Андрозитол 3 месеца. Другите 2 не са му били предписвани.

# 192
Алая  Hug
Мойто мъж пи Андрозитол 3 месеца. Другите 2 не са му били предписвани.

Да, защото Андрозитола е за подобряване на показателите, а другите две са имуностимулатори, които Рилчева изписа заради съмнителните показатели за хламидията (нали помниш) защото то можело техните реактиви да засичат друга инфекция, не хламидия, но да реагират и сега с тези имуностимулатори да подтиснем тези други инфекции и пак да пуснем хламидия след 1 месец и да видим тази теория вярна ли е.  ooooh! Ама защо да пие толкова неща, за да експериментираме, не знам.

При консултация с друг уролог ни предписа само Андрозитол, но пък за 3 месеца.

# 193
За Андрозитола аз лично нищо лошо не мога да кажа. Дори, ако мъж ми не беше от типа "пия лекарства само когато ми е назначено и ТРЯБВА" все още бих му купувала.
За имуностимулаторите нямам мнение.  Confused

Иначе лично за мен пускането на хламидия месец след започване на "лечението" е леко абсурдно. Кога ще ги започне да ги пие тези лекарства/прахчета, да подействат, че и титрите да паднат. Tired

П.П. Да разбирам ли, че не е приела резутатите от София за достоверни?
Бързашки как реагира на твоите?

# 194

С Бързашки още не съм се виждала. Чакам да ми излезе МБ.
Рилчева прие резултатите от София, но каза че е възможно тези при тях да са положителни не заради хламидия, а заради друга някоя инфекция, която реактивите да са засекли и отчели като хламидия и за това предписа имуностимулаторите, за да видим след тях какви ще са резултатите, т.е. не да лекуваме хламидия, а тази евентуална друга инфекция и като повторим след месец да видим от коя са били тези резултати. Въобще ....  Tired Значи Андрозитола да го взимаме. Само за другите още се чудя.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт