Ин витро Плевен-7

• 151 925
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета,
за първи път пиша в тази тема. Имаме намерение да сменим клиниката и вече направихме консултация с доц.Конова в Бургас. Назначи ни изследвания и сега трябва да отидем в Плевен, за да се срещнем с лекарите. Ние сме с мъжки фактор и с 4 неуспешни опита в клиники в София. Решихме се на промяна, дано имаме успех най-после след 8 дълги години.
Много ви моля, ако някой знае къде в Плевен можем да нощуваме на по-приемливи цени. Ще ви бъда благодарна, защото никак не познаваме града, а определено ще се налага да нощуваме доста пъти, понеже живеем далеч.
Благодаря ви предварително! Желая успех на всички  newsm10

# 436
В хотел Ростов пациентите на клиниката ползват някаква отстъпка. Звъннете на регистратурата в клиниката, там ще ви обяснят. Хотелът е собственост на д-р Конова.

# 437
# 438
 здр моми4ета 
искам да кажа
Д-р Иванов е мнг добър лекар
и аз сам тяхната пациентка и сам мнг доволна
и успех на вси4ки моми4ета  Peace

# 439
 Здравейте, момичета! Следя темата и също не съм писала до сега. Аз стартирах ин-витро процедурата вчера 15.01.2015 г., биха ми Декапептил депо и следващото депо ще е на 12.02.2015 г.  Пациентка съм на д-р Божанка Панева-Бързашка от КИРМ Плевен. Въпросът ми е какво следва след второто депо и някой има ли отзиви за Д-р Панева?

# 440
Наде, не знам за ин витро, но аз се следя след положителен тест при нея /правих опит при Стефанов/ и ми изглежда много компетентна. Успех!  Hug

# 441
Здравейте, момичета! Следя темата и също не съм писала до сега. Аз стартирах ин-витро процедурата вчера 15.01.2015 г., биха ми Декапептил депо и следващото депо ще е на 12.02.2015 г.  Пациентка съм на д-р Божанка Панева-Бързашка от КИРМ Плевен. Въпросът ми е какво следва след второто депо и някой има ли отзиви за Д-р Панева?
След депото чакаш цикъл,който ще дойде в рамките на 7 дни.Като започне цикъла започват и инжекциите за стимулация на яйчниците.Заедно с тях сигурно ще ти поставят и лепенки климара,които подпомагат нарастването на лигавицата.Всичко това става под лекарско наблюдение през ден или два.Стимулацията продължава около 15 дни.Когато лекарят реши ,ще ти постави инжекция за узряване на фоликулите и тяхното пукане.Следва пункция,след нея трансфер на 3 или 5 ден след пункцията и така.Надявам се да съм помогнала.Успех ти желая.

# 442
 Благодаря ти за поясненията nicesevi! И....Кей, ще споделям всяка стъпка. Дано краят е успешен.

# 443
# 444
Здравей NadqGT , аз съм при д-р Бързашки и също бях с две депа.След поставяне на  втората инжекция докторът ме извика след една седмица за преглед и изследване на естрадиола – в същият ден започнах стимулацията .С две думи няма да чакате цикъл за стартиране на стимулацията  Simple Smile Доколкото знам цикъл се чака когато е един блокажа  на 21 ден ...Успех   bouquet

# 445
Слънце,може би си права,аз също съм при д-р Бързашки,имаме момченце на 1 год и 3 мес. и бях с един блокаж на 21 ден .Сега пак ще опитаме(искаме сестричка),и този път ми каза че ще сме с 2 блокажа.Затова не съм запозната с този вариант.Но както ти казваш,пак се изчакват 7 дни.Беше полезно да разбера как ще процедираме,благодаря ти.

# 446
Слънце,може би си права,аз също съм при д-р Бързашки,имаме момченце на 1 год и 3 мес. и бях с един блокаж на 21 ден .Сега пак ще опитаме(искаме сестричка),и този път ми каза че ще сме с 2 блокажа.Затова не съм запозната с този вариант.Но както ти казваш,пак се изчакват 7 дни.Беше полезно да разбера как ще процедираме,благодаря ти.
Радвам се че съм била полезна  Simple Smile nicesevi да ти е живо и здраво момченцето   и успех в предстоящият опит Simple Smile И  аз чакам с нетърпение прегледа февруари и да се  почвам с блокажите  Praynig  Да, след вторият блокаж се изчаква , мисля  когато естрадиола и лигавицата са готови се започва стимулацията  (не е задължитлно да са седем).

# 447
Здравейте момичета ,пожелавам късмет на всички ви и много положителни резултати .Искам да попитам някоя от вас посещава ли доктор Пенков в гр.Плевен и какво ви е мнението много ми е важно за мен .

# 448
Аз съм при него невероятен лекар

# 449
 pisa1122,  SA6, има тема за клиниката на Пенков или сте решили да правите реклама?

Общи условия

Активация на акаунт