Ин витро Плевен-7

• 151 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
minush,  изгуби се, надявам се всичко да е наред и новините при теб да са добри!Ние стартираме в понеделник и ми е свито под лъжичката! Успех и да се похвалиш!  Hug

# 571
minush,  изгуби се, надявам се всичко да е наред и новините при теб да са добри!Ние стартираме в понеделник и ми е свито под лъжичката! Успех и да се похвалиш!  Hug

Ами...аз съм с положителен тест - на 13 ден чхг 1136, на 15ти с чхг 1971. Сега седя и чакам прегледа и....  Стискам палци при вас всичко да е наред. Само спокойствие и хубави мисли (не е страшно Wink)

# 572
Честито! Hug Joy Hug Много се радвам за положителния резултат при теб! Леко и спокойно бременеене ти желая от все сърце, здрав и пухкав финал, и се надявам и мен да ме застигне твоя успех! Ние утре сме за блокиращата инжекция и тепърва предстоят моите притеснения! Ти по дълъг или къс протокол беше?

# 573
По дълъг протокол бях. Бая време на декапептил, после бемфола и менопур, и накрая стопиращата. Декапептила го вади от хладилника 5 мин преди да го биеш - така не боли. Стискам ти палци, много вяра и спокойствие. В добри ръце си!

# 574
Здравейте, на мен ми предстои трудният избор на клиника, очаквам заповед скоро...Интересувам се от КИРМ Плевен, прочетох доста хубави неща..Въпросът ми е имам ли право на избор на лекар, понеже в София, където съм нямам, при който ти се падне....и ако да, някак ми попадна в окото д-р Иванов от многото четене! Иии не знам какво точно да питам, но съм объркана. Ходих при какви ли не светила в София и нищо, нито диагноза, нито причина, от фонда сме одобрени с неясен фактор. Чудя се да зарежа ли София и да се доверя на Плевен

# 575
Здравейте, на мен ми предстои трудният избор на клиника, очаквам заповед скоро...Интересувам се от КИРМ Плевен, прочетох доста хубави неща..Въпросът ми е имам ли право на избор на лекар, понеже в София, където съм нямам, при който ти се падне....и ако да, някак ми попадна в окото д-р Иванов от многото четене! Иии не знам какво точно да питам, но съм объркана. Ходих при какви ли не светила в София и нищо, нито диагноза, нито причина, от фонда сме одобрени с неясен фактор. Чудя се да зарежа ли София и да се доверя на Плевен
Здравей, имаш право да си избереш доктор. Още при записването на час те питат при кого искаш. В сайта им можеш да видиш информация за всеки поотделно.
Аз лично съм доволна от отношението, вниманието и за сега от резултата ( 7 г.с). Избери си този, който на теб лично ти вдъхва доверие (на пръв поглед, на мнения...). Стискам ти палци!

# 576
Честито от мен! Лека бременност ти пожелавам! Да, на пръв поглед от мнения съм се насочила, реших да отида на една консултация, пък каквото покаже! Може пък тук да ми е късмета, след толкова време! Благодаря!

# 577
 Здравейте, децата ми са вече на 3 години , но реших да напиша част от историята си, за да ви вдъхна надежда и да искажа за пореден път благодарността си към д-р Бързашки. Успяхме от първия опит, дълъг портокол. Дълго време опитвахме само чрез стимулации и следене на овулацията, минах през лапароскопия, хистероскопия. д-р Бързашки е лекър , който изпипва нещата до края. Никога не започва директно процедура, прави много изследвания и не пропуска нищо. За това и на много хора им се струва , че в клиниката мислят само как да ти вземат парите, но за мен е по- добре да дадеш още хиляда лева за изследвания , от колкото процедурата да е неуспешна . за това смятам и че имат такава висока успеваемост. Двуплодната ми бременност беше много тежка, почти постоянно бяХ в болница на системи, д-р Бързашки направи невъзможното да успее да ме задържи до 28 седмица. Денонощно поддържайке връзка по телефона , всеки път държеше ръката ми , не ме остави да падна бе само физически, но и духом.Накрая , когато раждането беше неизбежно ме изпрати в университетската болница при доц. Стойков , от гледна точка на неонатологията. Отново човешка постъпка, не мислеше само как да ми вземе парите, а искаше да имам здрави деца. Тогава вече бях сигурна , че ще кръстя дъщеря си на него- истински достоен човек и невероятен лекар. Като цяло целият персонал е страхотен, акушерките са винаги на линия, ембриолозите са много добри, никаква забележка.   Пожелавам успех на всички, не се отказвайте, бъдете постянни и упорити, вярвайте на лекаря си и няма начин да не постигнете мечтата си

# 578
  • Русе
Здравейте, на 24,06,2017 ни беше трансфера. Първи опит, но теста е отрицателен. Много тежко го преживявам. Обожавам и вярвам 100% на д-р Панева, бях при нея и акушерка Маринова ( също винаги на линия дори и през уикенда). На 20,07,2017, ще подаваме документи за втори опит, но за мое съжаление д-р Панева излиза болничен по майчинство и трябва да избирам нов екип. Пожелавам й всичко най-хубаво. Искам си яяя Simple Smile, но май и аз съм се насочила към д-р Иванов.

Така, че моите впечатления са само положителни от целия персонал, всички акушерки са душици и страхотни специалисти. За докторите, била съм само при д-р Панева и нямам мнение за другите затова се натъжавам, че трябва да избирам друг.

# 579
здравейте,
аз също се интересувам от клиниката и по- точно от инвитро с донорски на яйцеклетки.
Правила ли е някоя такова инвитро там и при кой лекар?
Моля споделете, защото не намерих нищо в темата по този въпрос.

# 580
Здравейте, интересувам се от мнения за ДОЦ. Д-Р ПЕТЪР ИВАНОВ, КИРМ Плевен. Може и на ЛС.

# 581
Здравейте! Аз също се интересувам...Дано някой пише!

# 582
Аз ходя при него,много е спокоен,ерудиран,възпитан,търпелив,обеснителен.
Много съм доволна!

Имам абсолютно доверие,следих си бременността и при нужда винаги ходя при него!

# 583
Здравейте, пациентка съм на клиниката от около две години, като първото ми посещение беше през март 2016 г. Вече съм в 25 г. с. и всичко е наред засега. Отношението, компетентността и условията в клиниката са отлични. Пациентка съм на доц. д-р Петър Иванов. С мъжки фактор сме, след две неуспешни инсеминации в друга клиника се насочихме към КИРМ. При първи опит по Фонда - ИКСИ имахме успех и сега сме в очакване на нашето малко чудо. Ако мога да помогна с някаква информация -пишете! Успех и много вяра!

# 584
В.КИРМ.практикуват.единствено.така.наречения."дълъг.протокол".Прилагат.го.,защото.клиниката.не.разполага.с.достатъчно.лекари.за.проследяване.по.време.на.стимуляция.
Липсва.индивидуален.подход.Колкото.до.любезното.отношение.на.персонала-без.забележки.е...Но.аз.не.плащам.за.усмивки.
Колкото.за.донорската.програма.на.КИРМ-бягайте.далеч.от.там

Общи условия

Активация на акаунт