Сингапур и Куала Лумпур 2013 – 2018 г.

• 51 109
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Вече имаме билети за Сингапур!Изчакваме още 2-ма души да си купят билети и ще взимаме и другите до Самуи.Там мислим да наемем вила.Ще се радвам,ако някой има по-подробна информация за там

# 181
Бяхме миналата година на Ко Самуи, страхотен остров, на който бих се върнала отново. Ако искаш ще ти посоча къде бяхме отседнали.

# 182
Разбира се,ще се радвам и ако разкажеш още нещо Simple Smile

# 183
  • Plovdiv
Извенете, че така нахлувам в темата ви, но може ли да ми кажете с коя агенция сте пътували до Сингапур и останахте ли доволни?

# 184
  • София
Loli, не се притеснявай Hug темата не е моя или твоя, а на всички, които искат да посетят с или без туристическа агенция Куала Лумпур или Сингапур Simple Smile.
Ние пътувахме без агенция до Сингапур и Куала Лумпур, няма нищо страшно и Вие да го направите.
Така няма да се сърдиш след това на ТА, че са Ви развалили пътуването, ако нещо не Ви харесва.
А и като сте без агенция ще Ви излезе доста по-евтино. Peace

# 185
  • Plovdiv
И това го обмислях, но ми е малко притеснено дали ще намеря подходящ хотел и така нататък. За Европа не ми е проблем, но там ми се вижда доста сложно Simple Smile

# 186
 LOLI{P} , ако в Европа успяваш да си намериш хотел и там ще намериш - то разлика няма. А и като спестиш надценката на ТА направо отиваш в Марина Бей сендс и няма да сбъркаш  Mr. Green. Със сигурност през българска ТА ще ви излезе двойно, а организацията ще е само за вас - т.е. ще пътувате сами, а не в група... Действай смело. Ако мога нещо да помогна персонално съм насреща. Ние спахме в http://www.booking.com/hotel/sg/orchard-parade.bg.html?aid=32317 … oV1tgFT_uQfua_y8Z*e8iAS7205132964%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-103789754%3Alp1001448%3Ali%3Adec%3Adm;sid=dfb140b2e4ff0eb982e0ccc85bba1e99;dcid=4;dist=0;group_adults=2;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=8c8c79a622c2ccaa9263a640d38ebab2c6676bd9X17;type=total;ucfs=1&
стая за пушачи.... Дадаха ни стая с 50 квадрата тераса, а цената беше страхотна... В марина бей сендс също ни хареса, но на мен ми е скъп за дълго настаняване. Като цяло ако избягаш от 1 и 2 звезди, които са без прозорци останалите хотели като цяло са им хубави и няма как да сбъркаш. Ориентираш се по район, в който искаш да спиш и по цена и това е. няма нищо сложно. С организацията там ще помагаме всички

# 187
Дали има шанс за по-добри цени в Марина Бей,имайки в предвид,че ще ни трябват 6 стаи?

# 188
Дали преди и след настаняване може човек да се мотае в Марина Бей Сендс?

# 189
Дали преди и след настаняване може човек да се мотае в Марина Бей Сендс?

Mоже Simple Smile Дори и да не си гост на хотела

# 190
Имах в предвид местата, до които имат достъп само гостите на хотела.Така или иначе,отговориха,че дори да не са готови стаите,ще ни сложат гривните Simple SmileВече резервирахме.

# 191
Мисля, че нещо не сте разбрали. Това не е AI хотел и вече не се слагат никакви гривни  Laughing. Достъпът до басейна става с картите за достъп в стаите и поради това едва ли ще можете да ползвате басейна или да се разходите до наблюдателната площадка без да сте настанени в стаи.
Колкото до разходка из фоайето, това може да го направи и всеки  Mr. Green.

# 192
М да Simple Smile Гривни няма,поне нямаше на Коледа когато бяхме там.Дори в асансьора трябва да си използваш картата за да си избереш етажа( е може да слезете с някой,който е в асансьора на последния етаж и да погледнете града от високо...има една малка тераска с гледка към Gardens bay the Bay ) Ние имахме 3 часа до настаняването и имаше какво да зяпаме(има мол,заведения и т.н.)А и настаняват и по-рано ако са ви готови стаите Simple Smile

# 193
Е,шегувах се за гривните.В мейла им пише,че ще ни настанят по-рано,само ,ако е възможно,НО-ще ни дадат карти за временен достъп до всички съоръжения,включително инфинити басейна и обсерваторията.Така,че няма как да не съм разбрала,след като точно така е написано.Отговорът е по повод екстрата на клубната стая за следобеден чай/кафе и закуски от 14 до 16 часа.Въпросът ми беше как ще се възползваме,след като настаняването е от 15часа.

# 194
Опитвам се да намеря вечерен круиз по реката с вечеря,но намирам само возене с лодка за 40 или 60 мин,в зависимост от коя компания е,или еднодневен пас.

Общи условия

Активация на акаунт