Бъдещи първокласници в Русе

• 58 502
  • 420
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Илиана, май на 4-ти ви е РС. Ще питам довечера пак.

# 181
Да, и на мен ми казаха 4-ти, но при всички положения ще ни информират персонално по телефоните. Тогава ще разберем кое дете в коя паралелка е и при коя учителка...

# 182
  • Русе
   Днес ми звъннаха от Дойче шуле към 11 часа и ми напомниха за родителската среща на 2-ри септември. Преди това се обадиха на моя колежка, лично класната им, която се представила и казала в коя паралелка е детето. Аз като попитах не ми дадоха тази информация.

# 183
И на мен ми звъннаха от деловодството на Дойче шуле, за да ми напомнят за родителската среща. Казаха , че разпределението ще го научим на място на срещата. Сега не можели да ми кажат.... newsm78. Странно как на някои им се обаждат лично класните , а другите даже не са разпределени още....

# 184
Защо няма отзиви от родителските срещи? В повечето училища трябва да са минали вече. Rolling Eyes На нас ни събраха по 80лв за помагала и почерпка за първия учебен ден. Споделете как е в другите училища, че ми се струват множко... Не че няма да ги дадем  за дечицата си, но психически се бях подготвила за около 50 лв:)))

# 185
  • Русе
   Мария, вие в кой клас сте, ние сме в 1 "д". И при нас събирахме по толкова пари. Сумата излиза толкова голяма, защото ни е по-скъп учебника по език, сравнявах с други училища(Възраждане).

# 186
Ние сме 1 ж и събрахме по 85 лв,защото ще правим и ремонт на класната стая.

# 187
Ние ще събираме по 80 лв ,от които към 62 лв. са за помагалата

# 188
Моля, ако някой има инфо за класните, пишете. Интересува ме Токаджиева.

# 189
Всъщност, не уточних, че става въпрос за Дойчето.

# 190
Ние събрахме по 60лв., от които 36лв. са за помагалата, 8лв. за използване на ксерокс през уч. година, около 3лв. ще ни струва помагалото по език. Останалата сума ще е за лакомства и украса на класната стая...В първите дни на учебната година ще дадем по още 10лв. за фотограф, който ще направи на децата по 1 обща снимка в първия уч. ден, а на сл. ден ще им направи и снимките за ЛК........

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 22:51 от Чочиии

# 191
Kadravelka-hubavelka, нали знаеш ,че за всеки един ще каже хубаво друг лошо .Най -добре ти сама да си прецениш г-та .При нас е замествала няколко пъти не е имало проблем ,като че ли е по-строгичка ,но това е понякога предимство  Hug Peace

# 192
  • Русе
   Момичета, къде снимахте първолаците(за личната карта), какви са цените? При нас няма да е организирано от училище и досега все отлагах, но няма за кога вече.

# 193
Мимето78, аз снимах моят юнак на фотото в Изтока. До 15 септември за 5 снимки искат 5 лв. - голямо намаление.  JoyИначе искат 6 лв.  hahaha

# 194
Във ФотоГраф, ако снимаш 2 деца е 8.00лв., излиза 4.00 лв. на дете.

Общи условия

Активация на акаунт