Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе, у дома
Много емоционален епизод ни чака. Добър, лош, разделяме се с един от най-ярките герои във филма. Очаквам серия подобна на прощалната с Валиде - много разтърсваща и "дълбока".

# 541
мила ми fenkata1968 защо сметна че точно пайнер ще трябва да си пусна ,
ще бъде най-скучната серия за мен

Мила ми , Хюррем, ходи и си пусни някое концертче на Пайнер за да не скучаеш!
 нима ти им симпатизираш няма лошо,но иронията ти се усеща в под текста също както Ибрахим действа така и вие Ибрахимките постъпвате във вашите постове

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 23:19 от (((Hurrem)))

# 542
 fenkata1968 ,едва ли ФЕНКИТЕ на Пайнер си правят труда да гледат филма ,да четат коментарите  камо ли да го коментират!
Всеки има право на лично мнение и нека бъдем по -толерантни!

# 543
мила ми fenkata1968 защо сметна че точно пайнер ще трябва да си пусна ,
ще бъде най-скучната серия за мен

Мила ми , Хюррем, ходи и си пусни някое концертче на Пайнер за да не скучаеш!
  нима ти им симпатизираш няма лошо но ирониата ти се усеща в под текста също какти Ибрахим деиства така и вие Ибрахимките постъпвате във вашите постове

(((Hurrem))) Не обръщай внимание ние никога не сме били прави в очите на "Ибрахимките" още малко им остана да си плакнат очите с Ибрахим та тогава аз да ги видя какво ще правят . . .  Mr. Green

# 544
fenkata1968 ,едва ли ФЕНКИТЕ на Пайнер си правят труда да гледат филма ,да четат коментарите  камо ли да го коментират!
Всеки има право на лично мнение и нека бъдем по -толерантни!
  vvi БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА РАЗБИРАНЕТО   newsm10

# 545
# 546
Момичета,
Четейки последните коментари, визирам ПАЙНЕР и т.н. оставам с впечатление, че фен на Пайнер е нещо обидно newsm78, нека тези,  които целят обида с тези постове знаят, че същото си мислят и повечето хора за нас- тези който гледаме и коментираме ВВ. Laughing
И Аз нямах особено добро мнение за гледащите турски сериали, сестра ми половин година ме навиваше да гледам ВВ, а Аз все и казвах да не ми губи времето с глупости.
Та така докато изгледах първият епизод, сега сряда вечер и бомба да падне в хола, не може да ме спре да изгледам серията  Laughing

# 547
denisass , нали се сещаш, че ги сравнявам по манталитет, характер и качества, а не по титлите им, постиженията и успехите им конкретно...Разбира се, че има и разлики. В моите очи е обаче е така - приличат си. За твоите знам.. Rolling Eyes
И пак казвам, нека има плурализъм на мненията и уважение е дискусиите.
Да, роб е (каквато е била и Хюрем), но е бил идеен, което е по-важно и ценно за държавата. А че в ОИ везирите никога не са получавали цялата слава е ясно - те са служители един вид.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 22:40 от Елена Алексиева

# 548

Ибрахим е бил просто един човек, който се е издигнал благодарение на Сюлейман, но не защото се е доказал с времето а именно защото е израснал със СУЛТАНА. Пиша Султана а не Сюлейман, защото ако Селим не беше починал или ако друг беше се възкачил на трона, Ибо освен да свири на цигулка и да го оженят за някоя непотребна вече наложница друго нямаше да види.
Нямаше да  Велик Везир, нямаше да е Дамат, нямаше и ние сега да го коментираме.

Е, denisass много ако-та поставяш.То акобеше така, нямаше да си чешем клавиатурите толкова.
То и за нашите Ботев и Левски не са чували в целия свят, но това не ги прави незначителни за историята.Или пък Борис и Симеон, но това не пречи на един историк да ги приравни по някои критерии.
Значи, щом някой не е чул за тях, той не е велик за времето си.
То, по тази логика Цезар, Наполеон и Александър, за Айшето, не са никак велики хора, а имена на домашни любимци
Виж, за Ибрахим са чували и писали даже в престижен университет, за Хюрем не видях, може и да има.

# 549
Време е да благодарим и за преведения фрагман! smile3501

# 550
Честита Нова Година,Дами!  Hug

Поздрав с една сцена между Малкочоолу и сестрата на Грити - само че от друг сериал  Whistling

# 551
http://vbox7.com/play:97a29fccc7 http://vbox7.com/play:97a29fccc7   нещо величествено дори и като музика поздрав за Фенката 1968  

# 552
А,Михайлов моля,моля това не е Бали Бей ,а Кенан Измироглу Joy Joy Joy

# 553
Михайлов И.А., много се изгуби! Ама нас с Бали бея няма да ни преметнеш!

# 554
Забравих да ви кажа, че вчера в чест на Ибрахим си хапнах пъдпъдъци като Хюррем, а в сряда ще се раздава локма и баклава, вместо шербет ще си пийна Порто, така мисля да почета Ибо.

Кетти,

За Айшето може и да са имена на домашни любимци, но за хората, който имат поне основно образование не са. Повярвай, че няма човек, който ако не е абсолютно неук, да не знае тези имена.

Общи условия

Активация на акаунт