Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 58

• 48 430
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
отново се убеждавам, че българските форуми са странно нещо  newsm78

то не бяха нападки, то не бяха обиди, то не бяха караници и крясъци  #Crazy

само нормална дискусия за любимия ни сериал не видях на последните 3-4 страници
не във всички теми е така.. виж взаимопомощ, деца в уч. възраст...

# 616
  • София
надявам се не ме гониш от тук

в крайна сметка за харесвам сериала точно толкова, колкото и ти

# 617
не съм казала такова нещо!, просто обобщението 'бг форуми' не ми хареса,

# 618
ketti , учудвам,не очудвам Peace

# 619
Ибрахим R.I.P. Flowers Rose Flowers Rose

# 620
Добро утро, мами. Как сме, ще имаме ли епизод днес Simple Smile

# 621
  • София

както сме я подкарали, съвсем не почива в мир  Simple Smile

# 622
Аз пък се чудя защо Ибрахим е сам в леглото и как никой не разбра, че идва да го убиват. Хатидже пак проспа събитията....

# 623
  • Русе, у дома
Аз пък се чудя защо Ибрахим е сам в леглото и как никой не разбра, че идва да го убиват. Хатидже пак проспа събитията....
Аз мисля, че те в ТопкапЪ го убиват. След вечерята е останал да пренощува там. Поне мисля така беше в "Роксолана".

# 624

Бързаш. Още цяла една серия.  Peace

Queen, M.D., а не допускаш ли, че може да е била и по-лоша? А Ибрахим още по-самонадеян? А Великолепния под още по-голям чехъл? Няма никакъв смисъл да разсъждаваме върху това, безсмислено е. Относно неграмотността, понеже аз първа я споменах и тя беше адресирана към определен човек, който КРЕЩЕШЕ колко скучна щяла да му бъде серията, имах предвид, че неграмотността не се проявява само в правописа, а на всички нива. Но както и да е, това не е правописен подфорум, нито училище, нито университет.  Peace

# 625
  • popovo
Здравейте!Следя свриала от 1 епизод и ви чета редовно но направо ме хваща страх да споделя мнението си.Силна съм в говоренето не в писането и поради тази причина не пиша.Ами ако допусна правописна грешка не дай си боже и различно мнение да изразя!За мен лично сериала е супер и Ибрахим и Хююрем правят точно това което е трябвало да правят, да ожеляват.   Не правя проверка на правописа но ще се наслаждавам на сериала до край.Благодаря на всички които се грижат той да достигне до нас!                                       bouquet

# 626
Поне мисля така беше в "Роксолана".

А друго освен "Роксалана" съществува ли?  ooooh!

ralbibo, vtrendy, mamanadvama* -- ще бъде интересно да се чуят мненията ви. В крайна сметка форума е място за изказвания ... да си мълчим ли?

# 627
ralbibo  то си е за страх Rolling Eyes не споделяй Naughty тегли си филмчето и се наслаждавай на сериала.

# 628
  • Русе, у дома
Поне мисля така беше в "Роксолана".
А друго освен "Роксалана" съществува ли?  ooooh!
Ами на същата "стойност" - Не.

# 629

Бързаш. Още цяла една серия.  Peace

Queen, M.D., а не допускаш ли, че може да е била и по-лоша? А Ибрахим още по-самонадеян? А Великолепния под още по-голям чехъл? Няма никакъв смисъл да разсъждаваме върху това, безсмислено е. Относно неграмотността, понеже аз първа я споменах и тя беше адресирана към определен човек, който КРЕЩЕШЕ колко скучна щяла да му бъде серията, имах предвид, че неграмотността не се проявява само в правописа, а на всички нива. Но както и да е, това не е правописен подфорум, нито училище, нито университет.  Peace
   gpfilipova: всеки има право да изказва своята позиция , да  вярно писах с големи букви ,но не за да подразня някои така си ми хареса да изглежда поста.Не знаех ,че във форумите трябва задължително да се пише с дребен шрифт.А относно грамотността коя си ти, че да ме съдиш и поучаваш???Да за мен 82 серия ще бъде мноооого скучна и не за друго , а прекалено много преекспонирате фактите.Така е искал, така постъпал Сюлейман кой сме ние, че да определяме кое как да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт