Намаления 2013

• 107 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Някой знае ли какво е положението в Adidas, Replay, Miss Sixty?  Flutter

# 406
  • София
Някой знае ли кога е намалението на Bobo Zander и в Intersport ?

# 407
  • София
Има ли още намаление в Дебенхамс в България Мол и ако сте видели дали има детски дънки ?

# 408
  • София
Има ли още намаление в Дебенхамс в България Мол и ако сте видели дали има детски дънки ?

В дебенхамс е много обрано детското, но  в НМ има доста неща и е много добре подредено , за разлика от останалите им магазини Peace

# 409
  • София
Мерси! Ще прескоча в събота.
В НМ Сердика вярно беше кошмарна бъркотия последния път.

# 410
  • софия
някъде останали ли са детски якета за момиче 2-3г,Окайди,ХМ,Овиезе и др.давайте идеи до 30лв

# 411
  • София
В Окайди в мол България вчера имаше щендер с намалени якета на 35, 40 лева, но аз гледах половината с момчешките.

# 412
А освен за дрехи някой знае ли някъде да има разпродажба на техника?
Благодаря Simple Smile

# 413
  • София
На витрината на Спорт депо в Мол България пише -60%. Нямах време да разгледам подробно, минах и забърсах една тениска Адидас. Вече втори път ми се случва да има сбъркан етикет- миналия път пишеше на него 51лв., а дрехата се оказа 49лв., днес на тениската пишеше 23лв., а я взех за 21лв.

# 414
В повечето магазини намалението е на приключване или в така наречения финален стадий  Laughing.. Днес обиколих мола (в Пловдив) в OVS беше останала една закачалка с намалени неща ама нищо не си харесах.. В Replay имаше намалени неща главно 30%, В HM имаше най голямо разнообразие мисля.. В Adidas имаше и нови заредени неща, а старите (поне които гледах) бяха  -35%.. От една седмица не съм обикаляла по магазини и определено  времето с големите намаления е минало.. Направи ми впечатление че всички магазини започват да зареждат нови стоки а останалите намалени са по няколко бройки вече Simple Smile

Не по темата но ако някой ми препоръча сайт от който да мога да поръчвам Adidas и доставката да е на прилична сена ще съм благодарна  Hug

# 415
  • София-Лагера
658229
http://www.adidas.co.uk/women/women,en_GB,sc.html
Oт тук поръчвам на англ.адрес посредник/
Плащаш с бг карта. Peace

# 416
Момичета, може ли да ме упътите към магазини, където да предлагат хубави дамски ризи на добра цена? За София става въпрос.

# 417
  • София
Момичета, може ли да ме упътите към магазини, където да предлагат хубави дамски ризи на добра цена? За София става въпрос.

www.andrews-ladies.com/ В момента имат намаление до 50%. Имаше много хубави ризи днес  Peace

# 418
658229
http://www.adidas.co.uk/women/women,en_GB,sc.html
Oт тук поръчвам на англ.адрес посредник/
Плащаш с бг карта. Peace

Колко излиза доставката? И какво предтавлява поръчването с адрес посредник,че не съм поръчвала така до сега  Blush

# 419
Аз поръчвам от Спортс Директ с посредник и плащам 10% върху сумата на поръчката. Доволна съм, понеже до сега поръчките ми са били що годе малки и ми излиза доста изгодно. Сега се оглеждам и за маратонки/обувки/сандали за мен, че съм тотално боса. Мисля да погледна какво има в Дайхман и ако не ми хване окото нещо, ще се възползвам от спортса.

Аз незнам защо така този път съм ви изтървала. Някъде пак съм се била заблеяла  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт