Намаления 2013

• 107 895
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • гр.София
Така и не съм стигнала до този аутлет, но ще го посетя тези дни. Благодаря.
аз откакто открих спортсдирект, маратонки от Б-я не съм купувала  Hug даже днес пуснах поръчка на баткото едни адидаски и един суитчер с доставката за 62,00лв.

# 391
Момичета, един въпрос за Сердика център - къде точно се намира магазин Мохито? Все гледам хората си купили нещо оттам, а аз не мога да го открия; Може и на лични; Извинявайте за спама, но търсих и в нета не открих на кой етаж или ако е в др. верига тази марка.

# 392
  • Berlin
Това е линия на Reserved. Peace

# 393
Да се изкажа и аз за паркирането...Ми няма друг мол освен този западащия на Стамболийски, дето да искат пари след 20-та минута. Няма друг мол, който да НЕ предлага места извън подземния паркинг, където НЕ можеш да влезеш с АГУ. Откакто преди години ни вдигнаха колата и със спящо бебе на ръце пътувахме в студа да си я приберем...направо издивявам като се сетя за такива неуредици...особено за мол Стамболийски. Да направят паркинг като на др. места до 2ч. или до повече безплатен и после платен, всеки си решава.
Та по темата- в Уайкики намалението е до 50%. Имаше вече блузи и памучни пуловерчета за момченца, много приятни. Май ще намина пак тези дни да взема. Изкарали са нова колекция.
А днес в Скай Сити ме изненадаха неприятно в Модена. ДОкато преди седмица имаха голямо намаление, днес е до -40%  Rolling Eyes Странно...Търся си някаква рокля голям размер, но да не е много скъпа. Накрая май ще си ходя с панталонче и блузка на празника на детето  Flutter

# 394
В Adidas още ли е -25%?[/color]

# 395
  • София, България
Така и не съм стигнала до този аутлет, но ще го посетя тези дни. Благодаря.
аз откакто открих спортсдирект, маратонки от Б-я не съм купувала  Hug даже днес пуснах поръчка на баткото едни адидаски и един суитчер с доставката за 62,00лв.

И аз не съм купувала маратонки от БГ откакто открих Спортс-а. За по около 30 лева купуваме чудни маратонки - здрави, качествени. В БГ за тия пари се намират почти само от китайските, които се късат и вмирисват за 1 седмица.
ДесиВалко, ти сама ли поръчваш - аз все се включвам в групови поръчки, че мнооого скъпа била доставката  newsm78

Иначе Цъфс, в западналия Мол днеска си платихме 2 лева за паркинг, щото Хобита е 3 часа дълъг и не можахме да се вместим в 4-те безплатни часа за кино. Вие защо не пренебрегвате табелата и не си влизате с АГУ-то в паркинга. Сигурно сте единствените, които я спазват.
Иначе освен киното ядохме КФС, което беше ужасно - с едно ронливо хлебче и една съвсееееем мъндзърка мръвчица, която едва се откриваше измежду трохите. Много са го развалили нещо  Crossing Arms Но пък си взехме донати от вторнишката промоция на Дънкин Донатс, невероятни както винаги, и си харесах някои неща от 50% намаление в ЕТАМ  Wink Търся си навсякъде къса нощница с дълги ръкави. Еми там имаше 5 модела, на цена около 30 лв. В уличните магазини за бельо има български на цена около 20 лева и доста трудно се намират - като кажеш "къса, но с дълги ръкави" продавачките те гледат ей тъй  #Crazy Масово тези с дългите ръкави са тип бабински. А и да се намери въпросното чудо шиваческо, при 10 лева разлика усещането да носиш Етам си е друга работа. Не че българските са лоши, но ... друго си е  Wink

# 396
  • гр.София
радос, не поръчвам сама, и аз се включвам в групови поръчки, където доставката е 10% от стойноста на сумата, което идеално ме устроива  Grinning само да допълня, че доста обикаляхме с моя син из моловете и аутлета на Цариградско(не му се чакаше, за доставка), ми скъпи са, изкуствена кожа-масово и имам чувството, че са някакви ментета, затова от спорт-са, ест. кожа и супер цени  Wink

# 397
радос, някъде бях чела, че KFC-то в Мall of Sofiа е някакъв франчайз и е различно от останалите KFC-та. Аз не вярвах, че има разлика, но сама се убедих. Всеки път като ида до някой мол си взимам нещо от KFC. От въпросния мол обаче си взимам друго. Даже царевицата им е друга и не ми допада.

# 398
Ох, радос...моля ти се...как да ида там, хич няма и да им стъпя. По принцип гледам да спазвам правила, де що има  Mr. Green , веднъж обаче не ни пуснаха, така че не бих разчитала да си вляза без да ме видят. Пък и ми е толкова НЕудобен, че - без мен.
От Маркс и Спенсър днес забърсах една рокля от финалните намаления. В ЕТАМ и в Сити центъра имаше -50%,  Селио- 50%, Еспри -50%. Друго не видях, набързо минах през Дъ Мол и Ситито. Там вярно, че е малък външния паркинг, но вече 2 пъти ходя през деня и винаги има местенца. 

# 399
  • София
Как е положението в Маркс и Спенсър?Има ли намалени мъжки неща?

# 400
  • София
Миналата събота бях в окайди, имаше доста намалени неща, както и нова колекция, якенцата за мъници до към 5-6 бяха от 113 на 50лв и изглеждаха готино направени  Peace
А за Геокс просто много ме дразнят, много съм доволна от тях ама от 2 години или са си вдигнали цените или просто намаленията им са нищожни. Преди 2 години края на ноември взех на малкия боти за 70лв, миналата година абсолютно същите на намалението им бяха 80 и няколко. Той милия си ги позна и каза че си ги иска а аз се развиках на продавачките как могат да си пробутват старите модели на по-високи цени  Mr. Green, това много ме дразни, не че пак не сме с геокс ама май ще сменям марката, разбрах че Рихтер са качетвени и правят хубави намаления  Peace
Лек ден  Hug
Геокс имат различни собственици -сигурно за това PeaceАз взех преди няколко дни два чифта -едните от стара колекция от 109 намалени на 55лв,и от последната колекция едни намалени от 120 на 60 лв,много съм доволна.Аз попринцип много обувки съм купувала и продължавам да купувам на малкият от там-обувките просто умаляват и са като нови всичките чифтове до сега които съм купувала.Намалението е точно 50 %,аз винаги сравнявам цените с офиц.он лайн магазин и тук дори са по-евтини Mr. GreenЯкета също много хубави му взех-от 200 намалени на 100 PeaceТака че зависи в кой магазин ходиш Simple Smile

# 401
Миналата събота бях в окайди, имаше доста намалени неща, както и нова колекция, якенцата за мъници до към 5-6 бяха от 113 на 50лв и изглеждаха готино направени  Peace
А за Геокс просто много ме дразнят, много съм доволна от тях ама от 2 години или са си вдигнали цените или просто намаленията им са нищожни. Преди 2 години края на ноември взех на малкия боти за 70лв, миналата година абсолютно същите на намалението им бяха 80 и няколко. Той милия си ги позна и каза че си ги иска а аз се развиках на продавачките как могат да си пробутват старите модели на по-високи цени  Mr. Green, това много ме дразни, не че пак не сме с геокс ама май ще сменям марката, разбрах че Рихтер са качетвени и правят хубави намаления  Peace
Лек ден  Hug
Геокс имат различни собственици -сигурно за това PeaceАз взех преди няколко дни два чифта -едните от стара колекция от 109 намалени на 55лв,и от последната колекция едни намалени от 120 на 60 лв,много съм доволна.Аз попринцип много обувки съм купувала и продължавам да купувам на малкият от там-обувките просто умаляват и са като нови всичките чифтове до сега които съм купувала.Намалението е точно 50 %,аз винаги сравнявам цените с офиц.он лайн магазин и тук дори са по-евтини Mr. GreenЯкета също много хубави му взех-от 200 намалени на 100 PeaceТака че зависи в кой магазин ходиш Simple Smile
От кой Геокс ги взе, да не е на витошка? да ходя и аз да пазаря  Mr. Green А по принцип има ли вече доста намалени кожени ботуши някъде?
Лек ден и успешно пазаруване Simple Smile

# 402
  • София
Момичера вчера си купих чаши за вода на Луминарк намалени на 5 лв.
Продават ги в магазините HD (мисля,че така се казваха).
Знам,че намалението не е на дрехи,но все пак някой може да се възползва.
Приятен ден

# 403
  • София
Лек ден  Hug
От кой Геокс ги взе, да не е на витошка? да ходя и аз да пазаря  Mr. Green А по принцип има ли вече доста намалени кожени ботуши някъде?
Лек ден и успешно пазаруване Simple Smile
Намалените якета от 200 на 100 и маратонките от последната колекция от Мол България,а другите обувки които са доста стар модел,купувала съм го преди две години,но  е много удобен и пак му взех такъв намален на 55 лв.-от Сити Центъра,но там пък якетата бяха от 200 на 150 намалени Mr. GreenТа според мен фирмата която държи магазините на Сердика,Мол България и Витошка  прави по-реални намаления Peace

# 404
Мерси  Peace Ще се метна тези дни да видя дали има от любимите ни боти, които си ги произвеждат от сума ти години и само цветовете сменят  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт