Намаления 2013

• 107 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София, България
Привет, някой може ли да ми каже как стояха нещата с паркирането в Мол София. Спомням си, че въведоха някаква такса вход миналата година, но има ли я още?

# 376
Ако питаш за Мола на Стамболийски (бъркам им имената newsm03) безплатно се паркира за 20мин и след това се заплаща такса от 1лв за следващите 3ч.

# 377
  • София, България
Ако питаш за Мола на Стамболийски (бъркам им имената newsm03) безплатно се паркира за 20мин и след това се заплаща такса от 1лв за следващите 3ч.

Мерси, точно за там питах ... чудех се, след като ще западат, дали няма да са я махнали тая такса. Че мислим утре да идем на кино и май на там се ориентираме. Точно заради тъпото паркиране най-много обичам да ходя в Мола на Цариградско, най-добре уредени ми се струват нещата.
Сори, че заспамих темата с тва паркиране.

# 378
  • при моите любими
И по напред в темата се спомена за паркирането, а аз не виждам проблем в нито един Търговски център. В Сити Център 2 часа е безплатно, съвсем нормално се паркира на долните етажи има стотици свободни места. В Мола на Стамболийски , ако сте на кино си чекирате билета на касата , когато си купувате билетите и паркинга ще ви е безплатен. В Сердика Център също има винаги свободни места , дори и през натоварените уикенди и паркинга е 4 часа безплатно. Просто може би ще походите 100м до входа. Не може да има свободни места точно пред врата.  Peace

# 379
  • София
Момичета, някой ще ми каже ли какво е намалението в Уайкики?

# 380
  • София, България
Е, аз и не искам да паркирам пред вратата. Отдавна не съм ходила нито в Сити Центъра, нито на Стамболийски, но преди винаги беше супер пълно и се обикаляше по много време. В Сердика ми е много разхвърлян паркинга, никога не мога да се ориентирам. А пък на Цариградско, въпреки че е много пълен ориентирането ми е много по-лесно. Хубавото е, че в събота и неделя пускат и бизнес зоната. Но иначе в пиковите часове и там много трудно се намират места.
Не съм сигурна, че като сме на кино, ще ни освободят от 1-ния лев такса  newsm78 може би просто ще ни удължат престоя. Не че съм за тоя 1 лев, но се дразня, че ходиш да си харчиш парите в Мола, пък и такса за това ще ти слагат.

# 381
  • София
Не че съм за тоя 1 лев, но се дразня, че ходиш да си харчиш парите в Мола, пък и такса за това ще ти слагат.

Така е, обаче има и такива, които не си харчат парите в Мола, а само си паркират и си вършат работа из центъра.
Радос,
Скрит текст:
то дошло бе  Crazy Леко и безпроблемно раждане , чакам те после със снимки, знаеш къде Hug

# 382
  • София
Не съм сигурна, че като сме на кино, ще ни освободят от 1-ния лев такса  newsm78 може би просто ще ни удължат престоя. Не че съм за тоя 1 лев, но се дразня, че ходиш да си харчиш парите в Мола, пък и такса за това ще ти слагат.

Този мол го ползваме само за кино, не се притеснявай - няма да плащате изобщо паркинг ако си заверите билетите за кино на касата Peace

Като сме заспамили да споделя, че най-много ме дразни паркинга и политиката им в Мол България, 2 ч. безплатно, а на 3 час - 3 лв, това си е обир според мен, да не говорим колко кофти е направен самият паркинг Crossing Arms

# 383
  • София, България
Дет викаш като сме заспамили ... наистина им е много кофти паркинга - много тесен и увъртян. Само веднъж съм ходила в тоя Мол и влязох само в Хиполенд, че ми трябваше нещо спешно, но и тва дет влязох ми стигаше - паркинга, самия Хиполенд е много тъп - скъп и боклуци /в Младост има доста повече интересни неща/ и най-много се издразних на новата политика на кино Арена - таблицата с цените на билетите така се е усложнила, че сума време не можеш да разбереш колко всъщност пари ще трябва си платиш за билета, а и в различните кина цените са различни. Като съответно в тоя Делукс е най-скъпо разбира се. Ми няма да им ходя  Naughty, въпреки че ми е най-близо. А и то близо, близо .... докато висим в задръстванията на България ще се пуснем по Борис и ей ни на СТамболийски  Sunglasses

# 384
Миналата събота бях в окайди, имаше доста намалени неща, както и нова колекция, якенцата за мъници до към 5-6 бяха от 113 на 50лв и изглеждаха готино направени  Peace
А за Геокс просто много ме дразнят, много съм доволна от тях ама от 2 години или са си вдигнали цените или просто намаленията им са нищожни. Преди 2 години края на ноември взех на малкия боти за 70лв, миналата година абсолютно същите на намалението им бяха 80 и няколко. Той милия си ги позна и каза че си ги иска а аз се развиках на продавачките как могат да си пробутват старите модели на по-високи цени  Mr. Green, това много ме дразни, не че пак не сме с геокс ама май ще сменям марката, разбрах че Рихтер са качетвени и правят хубави намаления  Peace
Лек ден  Hug

# 385
Мен паркинга на Цариградско най-ми е неприятен, понякога доста въртя  докато намеря място. В Сердика винаги паркирам на едно и също място и добре се ориентирам.
Има толкова по-хубави детски обувки на пазара, на по-добри цени от Геокс, защо всички се хвърлят на този Геокс newsm78............

# 386
  • при моите любими
A като напишете така, че имало още толкова по-хубави , на по-добри цени. Аз споделих, че намалението им е добро за качеството. Къде има по-хубави маратонки за 49лв в момента и веднага отивам да ги купя. Напишете ми конкретни марки, да отида да разгледам, че ми трябват 2 чифта.

# 387
  • София
Да и аз искам да разбера кои са по-добри и на по-добри цени.
Геокс са качествени, дишащи, ортопедични и ни ги е препоръчал ортопед.

# 388
  • София
За маратонки специално мога да ви препоръчам Пума, в аутлета им на Цариградско, купувала съм на малкия за 30тина лв, много съм доволна, но те не са за зимата, а и ортопедични не са.  Аз за себе си с Геокс приключих след едни ботуши, на които след като им изтече гаранцията започнаха да пропускат вода, но е възможно и кофти модел да съм улучила.  Peace

# 389
  • при моите любими
Така и не съм стигнала до този аутлет, но ще го посетя тези дни. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт