Намаления 2013

• 107 611
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Слипчета съм купувала с щампи на Маккуин - 7 бр. в опаковка, от тях никак не съм доволна, напукаха се щампите, после направо се изтриха и останаха едни грозни петна отпред, където е била щампата, отделно и плата на слипчетата избеля. След това от едно намаление купих боксерки цветни (зелени, червени, тъмно сини..) без щампи - от тях съм много доволна, почти две години ги ползваме и са със запазени цветове и шевове. Боксерките, които сега са на промоция са семпли, изглеждат ми хубави и надеждни, купих 3 комплекта, ще видим... Слиповете не ги харесах, но е въпрос на гледна точка. Който има интерес да посети и да си избере.  Simple Smile

# 736
...когато го споделих тук, всички казаха, че техните са си ОК и са много качествени. newsm78

Ще ми е интересно да споделят от кой точно вид/марка са доволни, защото аз накупих комплекти от 4 различни вида. Най-скъпите бяха с мини маус....

Явно тези с Мини/Мики са най-качествените в Карфура, детето ми има само един чифт, взела съм го от кошниците, където слагат артикули за 1 или 2 лева. Видимо са по-качествени от всички други карфурски гащи.

# 737
Нашите са главно с Колите, но имаме и един к-кт с Мики маус. Всички са един дол...сега да не ни направят забележка, че коментираме в темата качеството на пародукти от еди-кой си магазин  newsm78 Скоро не съм ходила по магазини, не знам къде има намаления...пък и по- добре да не знам... ooooh!

# 738
  • София
Нашите са главно с Колите, но имаме и един к-кт с Мики маус. Всички са един дол...сега да не ни направят забележка, че коментираме в темата качеството на пародукти от еди-кой си магазин  newsm78 Скоро не съм ходила по магазини, не знам къде има намаления...пък и по- добре да не знам... ooooh!
Laughing

# 739
  • София
Някой питаше докога е намалението в Lee Cooper  в Мол София- до утре включително.

# 740
Някой питаше докога е намалението в Lee Cooper  в Мол София- до утре включително.

аз питах, мерси!  Hug

# 741
  • София
Благодаря за инфото за Lee Cooper - възползвах се за подарък на нашия тати   bouquet

# 742
В този Лий Купър в Сердика имам чуството, че си работят на -50 %, колкото пъти съм минавала от там, толкова пъти съм я виждала тази табелка.
За да не съм само със спамове, да споделя...има и банер вече, намаление в Комсед- Скай Сити -40% по случай Цветница.  Peace
http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 743
Colins - уж има 30 % намаление на някои артикули, ризите са по 49.90, а тия с намаление са по 69.90?? докога ще ни правят на глупаци..

# 744
Заповядайте в новата тема - Намаления 2013 - пролет

Общи условия

Активация на акаунт