Намаления 2013

• 107 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Berlin
Скоро и аз се сетих за тях. Имаха магазин в някой мол, но не се сещам в кой (в Сердика не е). Много е възможно да са го затворили обаче. newsm78

# 721
В мола на Стамболийски днес откриха магазин на Lee Cooper и имат 50% намаление, ние купихме доста неща на мъжа ми.

# 722
Радост, а това сако дали беше намалено?

В мола на Стамболийски беше 40 лв това сако  Peace

# 723
В мола на Стамболийски днес откриха магазин на Lee Cooper и имат 50% намаление, ние купихме доста неща на мъжа ми.

до кога ще е намалението?

# 724

до кога ще е намалението?
Не знам Tired

# 725
В Карфур детските слипчета от 3бр.са намалени на 2.50,а 7 бр. около 5.50.В ХМ,са намалени основно дамски артикули,детските дрехи са без намаление ,от мъжкитр дрехи има само един модел панталони намален.Информацията ми е от Пловдив!

# 726
В Русе слипчетата на Дисни по тройка бяха на 2,29 още миналата седмица и аз купих за детето, но 7цата не бяха намалени и още си бяха на 16лв и стотинки  newsm78

# 727
  • София
Сега идвам от Карфур в The Mall. И там има промоция на слипчета 4 бр. - 2,49 лв, 3 бр. боксерки - 1,97 лв.

# 728
Сега идвам от Карфур в The Mall. И там има промоция на слипчета 4 бр. - 2,49 лв, 3 бр. боксерки - 1,97 лв.
до кога е промоцията, ако знаеш?

# 729
  • София
до кога е промоцията, ако знаеш?

Не знам, но има вероятност следобяд да ходя отново и ще проверя.

# 730

Дано момчешките са по-качествени от момичешките. На миналото намаление купих комплекти бикини х 7 бр. на Дисни - на първото пране се напукаха щампите, на второто изпопадаха - и то така грозно, че отдолу остават тъмни петна. Добре, че ги взех на по-ниска цена от редовната, иначе щях да си изгриза петите от яд  Crazy

# 731

Дано момчешките са по-качествени от момичешките. На миналото намаление купих комплекти бикини х 7 бр. на Дисни - на първото пране се напукаха щампите, на второто изпопадаха - и то така грозно, че отдолу остават тъмни петна. Добре, че ги взех на по-ниска цена от редовната, иначе щях да си изгриза петите от яд  Crazy
Тц, не ...нашите са същите, взимала съм няколко комплекта. Започнах да си мисля, че е пт пералнята ли, от препарата за пране ли...когато го споделих тук, всички казаха, че техните са си ОК и са много качествени. newsm78

# 732
...когато го споделих тук, всички казаха, че техните са си ОК и са много качествени. newsm78

Ще ми е интересно да споделят от кой точно вид/марка са доволни, защото аз накупих комплекти от 4 различни вида. Най-скъпите бяха с мини маус, чиито щапми за разлика от феите, не изпадаха още на второто пране, а избледняваха с прогресивни темпове, така щото около пране номер 10, щампата е вече чисто бяла с очертание на Мини  Laughing Laughing Laughing Като материя и кройка нямаха грешка минитата. За по-евтините комплекти: от тях имаше и без щампа, но тяхните шевове се разпаднаха бързо-бързо, а памукът се развлече дотолкова, че не можеш да разбереш бикина ли е било, боксер ли, или лента за глава   hahaha

П.П. Междувременно сменихме не само препарата за пране, а и пералнята от Whirlpool на Ariston. Та съм склонна да подозирам, че не е нито от пералня, нито от препарат...  Sunglasses

# 733
Дали някоя от мамите посетили Карфур е обърнала внимание дали има кафе Лаваца което е на промоция 1+1 безплатно?В Пловдив нямаше и на въпроса ще имат ли отговаряха отклончиво!

# 734
  • София
...когато го споделих тук, всички казаха, че техните са си ОК и са много качествени. newsm78

Ще ми е интересно да споделят от кой точно вид/марка са доволни, защото аз накупих комплекти от 4 различни вида. Най-скъпите бяха с мини маус, чиито щапми за разлика от феите, не изпадаха още на второто пране, а избледняваха с прогресивни темпове, така щото около пране номер 10, щампата е вече чисто бяла с очертание на Мини  Laughing Laughing Laughing Като материя и кройка нямаха грешка минитата. За по-евтините комплекти: от тях имаше и без щампа, но тяхните шевове се разпаднаха бързо-бързо, а памукът се развлече дотолкова, че не можеш да разбереш бикина ли е било, боксер ли, или лента за глава   hahaha

П.П. Междувременно сменихме не само препарата за пране, а и пералнята от Whirlpool на Ariston. Та съм склонна да подозирам, че не е нито от пералня, нито от препарат...  Sunglasses

Есента взех от Reserved, страхотни са  Peace не са мръднали, нито като цвят и кройка, нито като щампа. Но сякаш са умалени, взех ги за каката, пък ги носи дребното  Crazy
Може и при прането да са се свили леко...

На Карфур ги харесвах, преди да открия горните.

Общи условия

Активация на акаунт