Намаления 2013

• 107 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета,
Сега се връщаме от Технополис, там има 11% отстъпка на всичко. Ние си купихме бойлер на Аристон за 319лв. Нормалната цена беше 359лв. и смятам, че намалението е реално. Нямаше много хора в магазина. Намалението важи до неделя включително.

# 691
  • Ланкър, планините Овнерог
В Техномаркет не видях нещо, което да не е реално намалено. Сега се оглеждам в прахосмукачка PHILIPS FC-9062, която е на всякъде около 260-270лв, сега в ТМ е 124.50лв, днес се сдобих със сешуар Rowenta cv-4803, който стандартно си е около 70лв - струваше ми 34.50лв днес. Харесахме си фотоапарат, стандартно струващ към 700лв, сега в ТМ е 324лв, лошото му е, че го има само в Пловдив, а онлайн не искам, тъй като не съм убедена в какъв вид ще пристигне, ако е бил мострен.

# 692
  • София
И аз съм доволна, взех си фотоапарат с 50% намаление  Grinning. Истинска е промоцията, цените лесно могат да се проверят в интернет.

# 693
  • Варна
А колко е доставката ?

# 694
  • София

На всеки артикул си пише-обикновено 10лв за цяла Б-я.

# 695
  • В полите на Витоша :)
Миналата година от голямото намаление в ТМ си купихме фотоапарат Samsung ST550. Батерията му падаше за няма и 2 часа, смениха ни го с друг - същата работа. Убеждаваха ни как в магазина по цял ден се редували колеги да снимат и батерията не падала. Е, в момента, в който ни го дадоха, батерията от пълна падна на 1 чертичка! Пратиха го на сервиз и след 1 месец мотаене ни върнаха парите, бил производствен проблем и не можел да се отстрани.

Така че внимавайте какво купувате, чистят стари модели. Въпросният фотоапарат беше модел от 2008 или 2009г, ако не се лъжа.

# 696
Здравейте,
да споделя и аз опита си от вчераните покупки от Техномаркет. Взехме си Smart LED TV Philips, изръсихме се една камара пари, а като се прибрахме и включихме не ще да тръгне (изобщо не светва).  #2gunfire Тъй че днес пак съм към магазина, само че с рекламация #Cussing out
ПС - за пръв път ми е случва да купя нещо и то да не работи Cry

# 697
Съжалявам, момичета, за лошия късмет...

На мен пък на всичките 6-7 запитвания по интернет от вчера сутринта, ми върнаха "Изчерпана наличност". Става въпрос за фотоапарати. Днес, 30 часа по-късно, същите модели си стоят на сайта.
 Thinking Мисля си кое ли отнема повече време - да отговаряш лично на стотици запитвания по мейла или да актуализираш наличностите на сайта поне веднъж на 24 часа.

Освен ако не поддържаш фалшиви наличности, за които има автоматично настроен отговор   newsm78 Но пък каква им е ползата?  Money

# 698
  • Beyond the Frontiers
Съжалявам, момичета, за лошия късмет...

На мен пък на всичките 6-7 запитвания по интернет от вчера сутринта, ми върнаха "Изчерпана наличност". Става въпрос за фотоапарати. Днес, 30 часа по-късно, същите модели си стоят на сайта.
 Thinking Мисля си кое ли отнема повече време - да отговаряш лично на стотици запитвания по мейла или да актуализираш наличностите на сайта поне веднъж на 24 часа.

Освен ако не поддържаш фалшиви наличности, за които има автоматично настроен отговор   newsm78 Но пък каква им е ползата?  Money

Аз пък нямам отговор за поръчания фотоапарат - нито да, нито не.
Ама се утеших с една хлебопекарна. Да ви кажа и хладилниците си струват - ние искаме от тези големите с 2 врати и примерно от 1900 са намалени на 1400 лв, еми струва си.

# 699
Аз също не можах да се възползвам от намаленията Cry. Отидох петък в магазина 11 часа беше лудница. Исках за вграждане уреди, но уви нищо интересно. Влязох в сайта и направих запитване за 3 артикула към 16 часа, като звъннах на националния телефон и ми казаха ,че дадените артикули са налични и уж има достатъчно. Но уви днес в 11 сутринта получавам отговор- изчерпани артикули. #2gunfire
 Е нито миналата, нито тази година успях да купя нещо.
Сещате ли се миналата година пак по това време ли бяха тези намаления. newsm78

# 700
  • В полите на Витоша :)
Да, пак бяха април. Помня, защото на 14.04 имам имен ден и по този повод моето слънце ми подари фотоапарата Simple Smile

# 701
  • София
Ужас, защо ли ги погледнах тези намаления в техномаркета, прахосмукачката, която купихме преди няма и месец е намалена със 100 лв...ще се изям от яд...

# 702
Green_Eyed, честит имен ден, Мартина!

# 703
  • София
И аз опитах да напазарувам от намаленията в Техномаркет, но в събота сутринта в този на Цариградско беше меле, а и всичко, което бях харесала беше или останало на мостра, или изчерпано. Опитах и през сайта - никакъв отговор не получих до неделя. И в крайна сметка случайно влязох в Технополис в един от моловете в неделя следобед и се оказа, че цените на нещата, които аз търсех там са същите или с 1-2 лв разлика. Купих тази прахосмукачка : http://www.technopolis.bg/b2c/details/813611/P11130201/Prahosmuk … HILIPS-FC-8130/01  за 103 лв, а с промоцията в Техномаркет беше 104,50, без да броя 10 лв доставка, които бях прежалила за онлайн поръчката. Така че, аз съм доволна от Технополис този уикенд, някой напазарува ли я тази прахосмукачка? Тя беше доста намалена ( 50 % мисля) и се надявам да е добра.

# 704
Жалко, че и телевизорите не бяха намалени на 50%... А до 10% в технополис

Общи условия

Активация на акаунт