Намаления 2013

• 107 619
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Сайта работи. Бъдете упорити.

# 676
Аз,все още немога да вляза в сайта на Техномаркет и ще помоля за повече инфо за намаленията.Миналата година се възползвах!

# 677
Какво те интересува, точно зареди.

# 678
  • Дъ Биг Вилидж
Два произволни артикула уж намалени с по над 100 лева / 50% намаление / се оказа че редовната им цена в другата верига е близка до супер промоцията в Техномаркет.

Хлебопекарна PHILIPS HD 9020 - цената и при конкуренцията е 133 лева а в Техномаркет след  50% намаление е 119 лева . Уж редовната и цена е била  239 . Аз това го разбирам като опит за заблуждаване на потребителя.

В седмицата преди промоцията цените се вдигат с 100% и след това идва голямото намаление.

# 679
И аз мисля, че намаленията не са действителни. Миналата седмица си купихме уред от технополис от по -ново покеление и с много по -добри параметри и по -ниска цена, от обявените в момента промоции. Според мен чистят наличности, така ми се струва.

# 680
Ние преди 2седмици, като бяха намаленията в Техномаркет и Технополис, котлоните и фурната излизаха в Технополис с 200лв по-вече.

Явно зависи от продукта.

# 681
От продукта зависи.  Peace Това което аз съм харесала е на една цена /редовна/ и в техномаркет и в технополис, така че намалението в случая е реално.

# 682
  • There I was on a July morning
Разгледах телевизорите и забелязах, че за тези с най-голямо намаление - около 50 %, пише ограничено количество и ги има налични само в по един магазин в страната. Което ме навежда на мисълта, че са единични изостанали бройки - мостри  Thinking
Загледах и една ютия, уж с голямо намаление, а в Зора - същата е малко по-скъпа на редовна цена.

# 683
  • София
Не са намалени само мострите. От повечето неща имаше доста бройки (поне в Мол София), обаче и купувачи имаше много още в 10 и нещо. Аз отидох за един определен сешоар и намалението си беше реално. Точа му се от преди Коледа и сега ми дойде идеално.
Благодаря за линка с намалението в Техномаркет.  Hug Иначе щях да го пропусна.

# 684
  • София
и аз си намерих нещото, което щях да купувам в технополис и техномикс на същата цена  Rolling Eyes
явно някои неща навсякъде са намалени.

# 685
Именно. Току що купих нещо от Технополис, което поначало бях набелязала да купя от намалението в Техномаркет, но там имаше само мостра. До вчера нещото струваше два пъти повече и в двата магазина (а КЗК спи ли, спи... Confused)

Мисълта ми беше, ако са се изчерпали бройките в Техномаркет, проверете за същата стока при конкуренцията, явно не е изключение да си нагаждат цените.

# 686
И аз доволна от http://www.technomarket.bg/products/09118300/philips-fc-8455-01, е няма такава цена, нищо, че е от най-ниския клас на Филипс, преди месец си взех от този клас 1600 вата/250 всмукателна мощност, е плочките вдига, а тази е 2000/350.
Само не мога да си се начудя, защо досега сама се самоизтезавах с разни боклучета за по 50 лева и си мислех, че щом бръмчи силно, значи и чисти Laughing, ама аз не съм голяма чистница, то стана ясно.
Сега първата ще върви на вилата, а тези от 50 лева на боклука.

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 15:01 от evhen

# 687
  • София
Някой да е купувал онлайн от промоцията на Техномаркет? За колко време идва потвърждение на поръчката?

# 688
Снощи в 23ч, направих поръчка.

23,10ч, снощи
Здравейте!
Вашата поръчка беше приета успешно!

Днес, 9,44ч
Здравейте,
Вашата поръчка е обработена и изпратена за изпълнение.
Доставка ще се извърши на 2013-04-13.

# 689
  • София
Снощи в 23ч, направих поръчка.

23,10ч, снощи
Здравейте!
Вашата поръчка беше приета успешно!

Днес, 9,44ч
Здравейте,
Вашата поръчка е обработена и изпратена за изпълнение.
Доставка ще се извърши на 2013-04-13.

Мерси, току що получих отговор, че ми е изчерпан артикула  Sad Предполагам, че нещата бързо свършват, а в магазините е лудница.

Общи условия

Активация на акаунт