Намаления 2013

• 108 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
И аз се възползвах от намалението в Технополис, благодаря на споделилите   bouquet

Купих пералня, набелязана преди 2-3 седмици с 11 % реална отстъпка.
Тъй като още тогава имах записани във файл цените, които съм намерила на набелязаните модели сега като сверих се оказа, че в Техномаркет цената е надута оттогава и сега с "намалението" излиза колкото и преди. В Технополис специално за този артикул цената се оказа действително намалена, така че се възползвах.

# 706
И аз се възползвах и благодаря на майките които споделиха за това намаление. И прахосмукачката и ютията бяха с реално намаление и съм много доволна, че отворих bg-mamma иначе сигурно щях да ги пропусна. Ние ходихме в петък вечерта в CCS и там имаше много малко наличност от всичко, общо взето изгодните артикули бяха изчерпани, но служителките ме информираха, че повечето артикули, които търся ги има налични в Люлин. В събота като отидохме в Люлин и беше лудница, безкраини опашки, служителите изгеждаха крайно изтощени, но в крайна сметка намерихме каквото търсехме Simple Smile

# 707
  • UK
По повод намаленията, които изтекоха в двата Техно-магазина, то в единия, бяха доста понадути цените Rolling Eyes и ни ги бяха смъкнали с едни до 20% някъде на определени и то артикули ooooh! Типично по Български, а най-се харчиха сякаш телевизорите Peace

# 708
В next има намаление (както бяхте писали по-горе). Сдобих се с този часовник http://www.next.co.uk/x516420s2#744688x51. Благодаря на всички споделили да намалението.
Има доста намалени неща. Аз харесах и чадъри от 23 на 7 лв, но нямам нужда и затова не купих.

# 709
В next има намаление (както бяхте писали по-горе). Сдобих се с този часовник http://www.next.co.uk/x516420s2#744688x51. Благодаря на всички споделили да намалението.
Има доста намалени неща. Аз харесах и чадъри от 23 на 7 лв, но нямам нужда и затова не купих.
А докога е намалението? От много време го чакам, а май съм го изпуснала  Confused

# 710
Предполагам, докато не се изчерпят артикулите им в промоцията, тоест старата колекция. Отдавна я гледам аз, сигурно месец  newsm78

# 711
не знам до кога точно е, но върви отдавна. Преди седмица купих тениски и гащи за детето. Като цяло момчешкото е много обрано, но има стока. Зависи какво точно търсите. Днес реших да видя пак дали са изкарали детско (бяха ми казали, че постоянно изкарват, каквото има в склада), но нямаше нищо като за нас. Но пък забърсах часовника  Laughing

# 712
 Имаше реални но и доста фалшиви намаления в техномаркет. Миналата година средата на юни си сменихме хладилника с AEG S73600CSW0 и тогава струваше 770лв. Преди две седмици ходих да разглеждам в техномаркета и направо щях да падна. Същия модел беше обявен за 1099лв Shocked Shocked. И хоп, в рекламния проспект за "супер цените" намален с впечатляващите 30% и се предлага за 760лв.

# 713
  • Варна
Здравейте! Аз ще се включа с малко инфо за детски дрехи от Варна. В Премаман (аз понеже съм им голям фен и често ги посещавам) са обособили една зона - прилича на Outlet, понеже са дрехи от предходни сезони. Има страхотни дрешки на много добри цени. Зимни якета от 35,00лв. Който е купувал дрехи от там знае за какво говоря - качеството не подлежи на коментар. Жилетки с памучна подплата за 25,зимни дънки  24, блузки с дълъг ръкав на 9. Ако някой се интересува да отиде понеже са по единчини бройки, доколкото разбрах.

# 714
  • в града на вечния купон
Намаление на сака и панталони в H&M-ПО 40,30 И 20ЛВ са саката, панталони 20лв

естествено забърсах едно сако, а ми се искаше и още едно newsm78

# 715
Радост, мерси за инфото!

Предполагам става въпрос за женското, но имаш ли идея дали има намаление и на мъжкото? Embarassed

# 716
  • Бургас
Радост, мерси за инфото!

Предполагам става въпрос за женското, но имаш ли идея дали има намаление и на мъжкото? Embarassed

Във Фейс-а пише "за цялото семейство".  Peace

Радост, а това сако дали беше намалено?

# 717
Радост, мерси за инфото!

Във Фейс-а пише "за цялото семейство".  Peace

Радост, а това сако дали беше намалено?
не такова не е намалено,но в същия цвят има други модели,аз си взех за20лв супер готино пак в синьо Peace

# 718
Детските нямаше намаление,мъжко не съм гледала

# 719
  • София
Момичета, знам че съм офф топик, но не знам къде другаде да питам - знаете ли някъде в София дали се продават чорапогащници на Калцедония? Имам смътен спомен , че съм ги мяркала в някой Мол, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт