Намаления 2013

• 107 852
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
До сега не съм чула нито едно положително мнение за стоката в Паоло Ботичели. Това е и основната причина да не влизам изобщо в този магазин. Вкл. в една от темите се беше включила и продавачка от магазин, която затвърди мнението ми.
Те обувките им повечето са изкуствена кожа, и отдалеч се вижда, че качеството им не е на ниво....ако нямаш възможност да си купиш качествена обувка е оправдано купуването им, но иначе не си заслужава: изкуственяци по 50лв, неудобни и се разпадат за отрицателно време. Миналата година много бях привлечена от едни оранжеви обувки, преглътнах качеството и изкуствената кожа /50лв/, но бяха толкова неудобни, точно 2 пъти съм ги обула, ще отидат в коша.
Сега има намаление в Джани, по-добре си купете от там една хубава и качествена обувка за 79лв /всичките са им от ест. кожа/ или ботуши/ те са по-скъпи/ отколкото 6 чифта...........ще спестя епитетите

# 466
В OUTLET 1  на бул. България до ОМВ има промоция 5 неща за 25 лв. или 10 неща за 40 лв. В промоцията не се включват само дрехите на Капаска. Детското момичешко е супер обрано, чанти единични бройки, обувките имаше останали само 41 и 42 номера, мъжко не съм гледала, от дамските неща някои модели пълна номерация, някои само малки, други само големи, но като цяло могат да се изровят интересни неща. Аз си взех едни дънки, един зимен панталон на Зара, едно черно сако, една пола лятна с пайети и една туника/къса рокля - последните май и трите са на Мистик или някаква друга подобна нискобюджетна марка. Но като за по 5 лева парчето съм предоволна.  Laughing

# 467
Някой знае ли до кога са намаленията в Mango(Бургас) ?

# 468
Някой знае ли до кога са намаленията в Mango(Бургас) ?

Днес бях там,но никъде не пишеше до кога ще са намаленията.Предполагам,че до края на месеца,защото имаше нова стока и чух,че щели да получават още нови неща.Аз си взех едно зимно яке от там Simple Smile

# 469
Някой знае ли кога започват намаленията в Чиполино?

# 470
  • София
В OUTLET 1  на бул. България до ОМВ има промоция 5 неща за 25 лв. или 10 неща за 40 лв. В промоцията не се включват само дрехите на Капаска. Детското момичешко е супер обрано, чанти единични бройки, обувките имаше останали само 41 и 42 номера, мъжко не съм гледала, от дамските неща някои модели пълна номерация, някои само малки, други само големи, но като цяло могат да се изровят интересни неща. Аз си взех едни дънки, един зимен панталон на Зара, едно черно сако, една пола лятна с пайети и една туника/къса рокля - последните май и трите са на Мистик или някаква друга подобна нискобюджетна марка. Но като за по 5 лева парчето съм предоволна.  Laughing

Доста добре звучи.  Peace

# 471
Записвам се да следя намаленията и аз Peace

# 472
В Уайкики в Сердика има 50% на доста артикули . Аз пак купувах само детско , но имаше готини тениски с къс ръкав - 10 лв. , с дълъг ръкав - 12 лв. долнище анцуг - 10 лв. , доста дънки намалени .
Якета по 27 лв.  Доволна съм . Говоря само за момченца . Естествено за момичета имаше пет пъти повече неща , но не съм ги гледала ...

# 473
То и в Reserved са така, а определено предпочитам нещата им пред Уайкики  Peace

# 474
Ако някой засече намаление -50% в Саламандър на Витошка,да свирка Wink

# 475
Ако някой засече намаление -50% в Саламандър на Витошка,да свирка Wink

виж си номера и поръчвай от javari.de  Wink

# 476
Аз живея срещу Саламандър-а на Витошка,сега погледнах през прозореца-има 50%намаление.

# 477
И 70% да сложат цените пак ще са  Sick Едни боти вчера гледах в Сердика, от 289 на 202лв. намалени. Аз ги поръчах на 40евро  Crossing Arms

# 478
То и в Reserved са така, а определено предпочитам нещата им пред Уайкики  Peace
Какво значение има кой какво предпочита ? Тук споделяме къде има намаления или съм се объркала ?

# 479
  • София
Още един месец и откриват "Парадайз център" на бул.Черни връх  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт