Намаления 2013

• 107 837
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • при моите любими
Още един месец и откриват "Парадайз център" на бул.Черни връх  smile3508

Ако знаеш от кога го чакам. Само дето не много заради магазините, но... Simple Smile

# 481
В Adidas вече е 40% намалението Simple Smile Макар и да е пообрано вече съвсем Simple Smile И също така ми направи впечатление надписа на витрината "Последна седмица намаления"
Още:

Replay - 50% пообрано + нови стоки на реална цена

Nike - около 40% ако не се лъжа + нови стоки на реална цена

Playlife - 50%

G-star - 50% + нови стоки на реален цена Simple Smile

Успех на всички на финала на намаленията  Blush Embarassed Дано успеете и вие като мен да си намерите хубави нещица на хубава цена Simple Smile Аз добре се възползвах от намаленията  Peace

# 482
  • София
Някой знае ли в Бобо Зандер ще има ли намаления покрай 8 март за притежатели на клиентски карти ?

# 483
Някой да е минавал скоро през Geox  на Витошка?

# 484

Минавах днес сутринта и мисля на витрината пишеше всичко - 50%

# 485
Някой знае ли в Бобо Зандер ще има ли намаления покрай 8 март за притежатели на клиентски карти ?
То си тече едно намаление до /уж/ -75%, така че едва ли ще има някакво по-различно.

# 486

Минавах днес сутринта и мисля на витрината пишеше всичко - 50%
Мисля че продавачките ми казаха че намалението е до края на март ама да не те подведа нещо  Peace

# 487
Мерси, другата седмица ще ида да видя какво е останало.

# 488
  • София
В Елизабет на Витошка има разкошни вълнени палта за по 100 лв., намалени от 300+. Бройки обаче имаше останали само по 4-5 от модел. Така ме хвана яд, че не ми трябва палто Crazy

# 489
  • София
В Елизабет на Витошка има разкошни вълнени палта за по 100 лв., намалени от 300+. Бройки обаче имаше останали само по 4-5 от модел. Така ме хвана яд, че не ми трябва палто Crazy
Едно палто в плюс никога не е излишно Simple Smile

# 490
  • София
Момичета - някой случайно да е забелязал дали има намаления в еко?

# 491
  • София
В ECCO последно имаше до 5о % намаление.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:49 от МирaМира

# 492
  • София
Ако някой засече намаление -50% в Саламандър на Витошка,да свирка Wink

виж си номера и поръчвай от javari.de  Wink

Bradley Cooper, много е хубав сайта и обувките там са на много изгодни цени.  Може ли да споделиш колко излиза доставката до България?

# 493
  • София
МирaМира, безплатна е. Погледни темата в съседния подфорум за пазаруване от чуждестранни сайтове. В момента има доста добро намаление в javari.fr и момичетата пускат интересни линкове.

# 494
  • Beyond the Frontiers
МирaМира, безплатна е. Погледни темата в съседния подфорум за пазаруване от чуждестранни сайтове. В момента има доста добро намаление в javari.fr и момичетата пускат интересни линкове.

Абсолютно има чудесни детски Lurchi т.е. саламандър от 10 евро, мъжки за 27 евро, дамски също...

Общи условия

Активация на акаунт