Намаления 2013

• 107 703
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
А някой видял ли е дали наистина това се случва? Защото и на мен много ми харесва идеята. Никак не ми се хвърлят дрехи.

Да, случва се.

Аз, миналата седмица върнах във Варна 2 чанти.
Условието е, чантите да са със стандартни размери, да са само дрехи, на ден може да се носят до 2 чанти на човек.

За всяка чанта дават талон за 15% отстъпка, като талона може да се използва само за една дреха / артикул и ние вече използвахме единият. Важи отстъпката до 30.6.13г

А, до кога е тази кампания не можаха да ми отговорят, уж била без срок.

Аз, когато бях в магазина, други хора, които да връщат дрехи нямаше. Включително, когато купувах дреха и използвах талона, на касиерката й беше за първи път Simple Smile

# 571
А някой видял ли е дали наистина това се случва? Защото и на мен много ми харесва идеята. Никак не ми се хвърлят дрехи.

Да, случва се.

Аз, миналата седмица върнах във Варна 2 чанти.
Условието е, чантите да са със стандартни размери, да са само дрехи, на ден може да се носят до 2 чанти на човек.

За всяка чанта дават талон за 15% отстъпка, като талона може да се използва само за една дреха / артикул и ние вече използвахме единият. Важи отстъпката до 30.6.13г

А, до кога е тази кампания не можаха да ми отговорят, уж била без срок.

Аз, когато бях в магазина, други хора, които да връщат дрехи нямаше. Включително, когато купувах дреха и използвах талона, на касиерката й беше за първи път Simple Smile
Мерси. Simple Smile Дано да е без срок наистина.

# 572
  • София
Супер и аз ще се възползвам от инициативата!:)

# 573
  • София
Странно, на сайта им не пише нищо. Имат ли някакви по-конкретни изисквания към нещата, които се връщат?

# 574
  • Варна
Нищо конкретно, освен да са само дрехи, без значение в какво състояние са или на коя марка.

Тези, които са в добро състояние ще отидат към магазините за дрехи втора употреба, а другите рециклирани и използвани за други цели.

На сайта им е рекламната им брошура за кампанията и разяснения за рециклирането - на английски.

# 575
  • София
Страхотна инициатива, след като дълго време не ми се получи да намеря как да давам дрехи за дарения ( ако някой все пак знае за София , да сподели), защото навсякъде ги искаха след химическо чистене, това е добър вариант.  А някакви изисквания към вида дрехи дали има - например бебешки бодита дали ще приемат?

# 576
В магазини Nickels ботуши от естествена кожа или велур са на цени от 39,90 лв.

# 577
  • Sofia
Извинявам се, но къде е този магазин?

# 578
  • I want it all and I want it now.
Извинявам се, но къде е този магазин?

От Гугала ми излиза Мол Сердика ,етаж -1.
Обаче изобщо не мога да се сетя, кой е  Peace

# 579
  • Sofia
Наистина, до Пикадили!  Shocked
Никога не съм влизала и виждала този магазин...

# 580
  • Berlin
Е, там си е, даже по-точно до химическото (май). Simple Smile

# 581
  • Варна
Страхотна инициатива, след като дълго време не ми се получи да намеря как да давам дрехи за дарения ( ако някой все пак знае за София , да сподели), защото навсякъде ги искаха след химическо чистене, това е добър вариант.  А някакви изисквания към вида дрехи дали има - например бебешки бодита дали ще приемат?

Ако бодита за тях са бельо, значи няма да ги приемат. Попитай по телефона.

# 582

Ако бодита за тях са бельо, значи няма да ги приемат. Попитай по телефона.

Бодитата наистина се водят детско бельо. Все пак едно питане никога не е излишно.

# 583
От днес започва намаление в DEBENHAMS, в България мол. На определени маркирани стоки, 30%.

# 584
  • В полите на Витоша :)
А на бебешки неща дали има намаление в Debenhams?

Общи условия

Активация на акаунт