Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 128

• 72 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Германия
ditsan, поръчах топката от Ebay, но можеш да я намериш в специализиран магазин за художници. Такава е моята.

# 166
bibiliana,не знам къде си чела че не става за покриване но аз покривам със него от около 2,5 години.Само че аз имам болни ръце и напоследно време ми е адски твърд за разточване затова на 1кг съхнеща добавям около 200гр не съхнеща за да ми е по лесно.
А ако оцветявам наситен цвят,самата боя го отпуска и няма нужда от не съхнеща.
Друг е въпроса че със нея трябва да се работи бързо,и по възможност със ограничено нишесте за разточване иначе съхне на момента.
За фигури също смесвам със някакво друго тесто защото само със съхнеща се напукват.Напоследък мешам със сатен айс за фигури.

Благодаря ти много, Дитсан, не помня къде беше  защото беше много отдавна, но сега като каза, се сетих,че като довод за това да не се покрива с такава маса беше писано, че се напуквало покритието...
факта, че съхне бързо ми харесва, но не знам - май ще си купя първо малко количество и ще пробвам...

# 167
не зтнам дали има по малко количество от 4,5кг.
На мен ми се напукват само фигурите а при покриване няма проблем.

# 168
bibilyana  " не токсични " не означава "ядливи" . Аз и затова казах , ако ще ги ползваш само за цветя тебеширите са ОК , но са си тебешири все пак . В Бг има избор на "ядливи" петъл дъст , но не всички са такива . Затова и се чете какво пише на дъста . Ето аз попитах за диско дъста , но никой не пое темата , а съм виждала на доста хора чак и на бисквитите .
 При този тип неща трябва да се внимава и да се чете кое е " ядливо " и кое не . Достатъчно е че тъпчем децата си с боя ...

# 169
  • Русе
Аз да си покажа тортата baby_neutral
Как оцветявате вече готовите торти? Голямо мацане падна,стана едно тъмно,на места много наслоено,после го бърсах със памук напоен в алкохол,покритието се надигна на места от влагата,после тортата цяла нощ "спа" на вентилатор да съхне,голЕма мацаница ...Оцветявах със разредена във водка гел боя,хиляда четки смених и на детето взех...исках да е на нюанси,ама не чак толкова Mr. Green

# 170
ilariana, пробвай следващия път с гъбичка за миене на чинии. Тортата ти е много красива!

Специални благодарности на ditsan, за линка с моделите рокли за Барби.
Ето това ми се получи:

# 171
  • Бургас/Пз
Вал, Биляна , хиляди благодарности Simple Smile   bouquet

# 172
  • ВАРНА морето сините вълни
Мариета -добре ти се е получило барбито-може би малко блясък и липсва -какво калъпче ползваш за буквичките -много са хубави а аз все още нямам буквички
ilariana - дефекта стои като ефект на мен ми изглежда малко като плюш и много ми харесва тортата ти
Вал - страхотна торта както винаги -искам да попитам каква е разликата между фонданова и захарна хартия

# 173
betina33, купила съм си от Макро (в Бг - Метро) едни латински буквички за 5 евро и с тях си карам. За блясъка - чак сега виждам, да бях се допитала до вас преди да дам тортата, късно е вече, но и така си я харесаха. Цветовете по принцип са по-ярки, не умея да правя добри снимки.

# 174
Илариана,ти цялото шишенце с боя ли изхаби!Емблемата много хубаво си я докарала?Браво!А ти защо реши да боядисваш ,а не си оцвети фондан?
Мариета,роклята  е станала страхотна !Харесва ми!
Още веднъж благодарско на Мишока ,че ми разясни за дъстовете ,научих нещо ново!А когато се разтваря с алкохол какъв точно да е-ракия ,водка  newsm78

Днес си поръчах за сефте Овалете ,да видим дали ще остана доволна !Видях ,че доста го ползвате от тук пишещите !

# 175
  • София
Да не е гол запис - най-вкусната торта на Ирина Купенска, с кремът- мус, издържа без проблем три етажна торта и превоз София-Боровец Simple Smile Вторият и трети етаж са на отделни подложки, в първият и вторият етаж имаше шишчета, както и едно по цялата височина.

# 176
  • Русе
Marieta Вярно,че с гъбичка сте казвали,че се прави EmbarassedМного е хубава куклата с тази рокля!
pashic Никакъв проблем не е да е ракия,но бяла (прозрачна) и да има време да се махне аромата Laughing Използвах много по-малко боя от колкото ако бях оцветявала предварително фондана,исках да е на нюанси и да се получи хубаво червено.
Много ви ,Благодаря за коментарите!!!
На Валерия произведенията не смея да ги коментирам!

# 177
Илариана,страхоъна е тортата.На мен така ми харесва много.А емблемата рисува ли я или прави апликация.Ако е апликация,поздравления!Правила съм такава и знам колко е пипкаво.
Мариета,куклата е хубава,силуета на полата е супер.Само цветовете не ми харесват но ти каза че е от снимката.Аз лично бих избегнала тия кафяви цветчета,само точици щеше да е по нежно.Но това е мое виждане,а и щом хората са я харесали аз нямам думата просто споделям.
фолей,благодаря за отговора.

# 178
  • Русе
ditsan Благодаря,апликация е,но за мен това е по лесния вариант от рисунка,там никаква ме няма.

# 179
и на мен са ми слабост.

Общи условия

Активация на акаунт