Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 449
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Besserwisserin   bouquet много ти благодаря   bouquet
Трябва да изяждам до 1250 калории дневно  Joy
Ха сега ,ще се справя ли?  Crazy
Боб Харпър? Невероятен  Crazy
Един от любимите ми  Mr. Green
Аз ще ти предложа две негови тренировки ,които ще ти харесат  Peace
Bob's Workout -1 http://uloz.to/xsuv67j/cviceni-bob-harper-bobs-workout-1-avi
Bob's Workout -2 http://uloz.to/x3ziY1A/cviceni-bob-harper-bobs-workout-2-avi
И тези ,които е изброила Малвина изобщо не са са подценяване  Peace

# 61
Айде и аз тук!
Мерси за темата  Hug
Аз си отчитам силова на уреди. Днес за първи път тренирах и прасците и успях да ги прецакам... Очаквам си и мускулната треска, като награда за мързеливия ми свински период  Mr. Green
Чудя се как би ми се отразило едно плуване довечера и дали бих била достатъчно дисциплинирана за двуразови тренировки  Rolling Eyes

# 62
Едира, както съм казвала и преди, важното е, че не спираш. Така ще е, докато не попаднеш на правилното състояние на духа. Горе-долу по същото време ще откриеш любим стил/треньор.

В началото и аз бях същата като теб.
Скрит текст:
Играх балет в продължение на години. Пробвах каланетика. После плуване. После бойни изкуства. После джогинг. И кростренажор. И велоергометър. Само с йогата бях относително постоянна и я влача on and off от тийн годините си.

Докато не дойдохме тук. Напускането на БГ обърна живота ми в положителна, градивна посока. Това е едно от любимите ми неща тук: обществото непрекъснато ти дава стимули да се развиваш.

Та тогава имах възможността да присъствам на семинар с Джо Дилън. Зарибих се здраво по неговите тренировки, защото са прости и ефективни.

А после открих тази тема и всички вас  Hug

# 63
Е Феичке, много се надявам и аз най-накрая да открия себе съм и да съм редовна...
Лошото е, че много често ми е крив света  Laughing
и това много ми се отразява и на тренировките. Радвам се, че открих и вас...така и да изоставам отвреме на време ви прочитам и се надъхвам пак  Hug
Изобщо темата и хората  тук са съкровище  Hug

# 64
  • Cambridge, UK
цоп, хайде и аз при вас   bouquet

Едира, здравей миличка, радвам се да те "видя" и тук
целувки на цялото семейство от нас

накратко за мен, след 10 години балет, баскетбол и бокс спрях да тренирам заради многото работа
след бременността ми останаха едни 5-6 кг, които преди лятото свалям, след това спирам да тренирам и качвам отново, защото ям от всичко и по много
решила съм да кажа "не" на спирането на тренировките, защото когато не съм във форма се чувствам наистина гадно
проблемната ми зона са т.нар. бричове, тях ги свалям много трудно и то със здрава диета, поне засега не съм намерила начин да се отърва от тях напълно, така че приемам съвети  Hug

днес започнах Fitness Blender 5 days, ще се пробвам да огранича малко храната и да започна да пия вода, че това не го правя с дни

надявам се след 2 седмици да се похваля с резултати
лека и спокойна вечер на всички  Sunglasses

# 65
  • София
Май е време да престана да ви шпионирам тайно и да се присъедя официално в толкова позитивната ви темичка! Simple Smile

Чета ви от около 2 месеца и за това време свалих 3 от 6те ми излишни килца, качени през първите няколко месеца след раждането, благодарение на недоспиването и ползите от кърменето до годинка. Simple Smile
Една от "младите майки"  съм, на 36 год. на вече дърто бебе - 1год. и 4 мес.  Mr. Green
По време на бременността бях на зверски хранителен режим, заради гестационен диабет и качих само 5 кг., но след това се отпуснах и наред с огромните млекоцентали се налях прилично навсякъде. bombs

Иначе съм си спортна натура, ходя на аеробика още от 8ми клас, тичам, спининг и т.н. гимнастики, но за да изглеждам добре винаги е трябвало да се ограничавам.  Crossing Arms

Преди 2 месеца мъжът ми ми подари за Коледа кростренажор, който използвам за кардио  и загряване за около 30 мин. на бързи обороти и след това тренирам най-често с ФБ за още толкова, но усещам че вече първата част я правя с голяма досада.
Скачането обаче не е за мен, тренирам докато малкият спи, а вкъщи е един гол паркет и шума го буди. Ще продължавам май по старому. 
Момичета, благодаря ви за съветите и за линковете, толкова неща научавам и си обяснявам!  Hug Hug Hug

# 66
Я, нови попълнения! Добре сте ни дошли  Hug
Дандиела, радвам се че си се престрашила да не гледаш през шпионката и да "отвориш вратата"  Laughing Много мотивация и успех ти желая!

УсмиФкооооо, прегръдки големи, слънце! Лесно ще ги пребориш, сигурна съм!

# 67
Ухааа, ДВЕ нови ентусиастки! Браво, браво и добре дошли!

# 68
  • У дома
Приемате ли нови попълнения? И аз досега четях тайно, запазих си някои от препоръчаните тренировки, но искам да ви чета по-често за стимул.
Докато си чакам двд-тата за йога редувам тредмил с уред за тежести вкъщи и плуване и зумба в джима, но имам доста килца за сваляне  Embarassed

# 69
Ух, Атланта, и питаш! Теб те приемаме навсякъде  Hug

# 70
  • У дома
Фея, душа, ще извиняваш, ако изглежда като преследване, ама нещо са ни сходни интересите  Heart Eyes

Исках да попитам - по време на цикъл спирате ли натоварването? На мен вчера и днес много ми се вие свят, надявам се утре да съм на линия.

# 71
 Laughing Атланта, да се бях сетила, щях и в тая тема да те поканя. Ще ме прощаваш, ама нещо не ми достигат около терабайт и половина мозъчна памет...

Аз си тренирам по време на МЦ, ама при мен има само леки болки през първия ден.

# 72
Айа, мерси! Нещо инсенити не мога да го гледам, борих се с него преди две години и сега им знам диалозите наизуст Joy Аз много планинарствам и то допълнително ми натоварва коленете  Thinking Джаки ще я почвам, ама кога ...

Малвина, мерси Hug Тегля го. То точно на Джилиян нямах  Hug

Да почвам някоя тренировка днес  newsm78 Уж не ядох много по празниците  Embarassed Както казва моят - Кантарчето иска хчупване  Joy

Приятен ден и тренировки, момичета  Hug

# 73
  • 1st floor
Джилиан е готина, и аз я харесвам!!!  Peace

Да почвам някоя тренировка днес  newsm78

Почвай!!!  Grinning

Сега си пия неподсладеното чисто кафе и захващам някоя от тренировките на Били, още не знам коя.

Калориите лесно ще се изчисляват тук:
http://www.zdravoslovno.com/calculators/

В стъпка две, на долу по страницата, има калкулатор за нужните дневни калории...

# 74
Джилиан е готина, и аз я харесвам!!!  Peace

Да почвам някоя тренировка днес  newsm78

Почвай!!!  Grinning

Сега си пия неподсладеното чисто кафе и захващам някоя от тренировките на Били, още не знам коя.

Калориите лесно ще се изчисляват тук:
http://www.zdravoslovno.com/calculators/

В стъпка две, на долу по страницата, има калкулатор за нужните дневни калории...
пРИВЕТ.
Току що приключих с едната тренировка от днешния ден.
Сега закусвам и се захващам за работа.
Според този калкулатор ми се полагат 2150 калории. Mr. Green
Ако искам да свалям вадя 500 ,нали ? newsm78
Да видим довечера на колко калории ще завърша. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт