Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 467
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • 1st floor
Ами, аз умишлено не включвам тренировките и забързаното ежедневие. Ползвам ги като бонус, един вид... Wink Цъкам на спокойно ежедневие, без физически натоварвания. За моите кг и ръст ми дава за задържане малко под 1500. Гледам да не ги надвишавам, и да вървя към 1200-1300. Бавно, но славно е казал народа. Смъквам си към половин кг. на седмица, но нямам много за сваляне и съответно последните мазнинки са най-трудни и гадни.  Crossing Arms Кардиото на Били е направено, но усетих, че често поглеждам часовника на ДВД-то, кога ще свърши. Първо страдам от липса на време, второ - взе малко да ми доскучава. И въпреки тежестите около глезените, май не ме изморява както преди. Дайте някаква интересна ХИИТ, в която да няма много подскоци ... Praynig

# 76

Чрез формулата на Харис-Бенедикт:
За мъже - RMR = 66 + (13,7 х тегло в кг.) + (5 х височина в см.) - (6,8 х възраст в години)
За жени - RMR = 655 + (9,6 х тегло в кг.) + (1,8 х височина в см.) - (4,7 х възраст в години)
RMR = Resting Metabolic Rate = Калориите, които горите на 24 часа, без да вършите абсолютно нищо.
След като сте намерили своя RMR, следва да намерите и вашия КБ според това колко активно е вашето ежедневие. Умножете вашия RMR по коефициента, който най-добре описва вашата активност:
1,2 - Заседнал начин на живот
1,375 - лека активност (спортуване 1-3 пъти в седмицата)
1,55 - умерена активност (спортуване 3-5 пъти в седмицата)
1,725 - висока активност (спортуване 6-7 пъти в седмицата)
Източник: Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744#ixzz2HYgn6JWT
Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook

И аз докато се включа,колко много е напреднала темата Simple Smile
Продължавам с Chalean - Burn Circuit 2 и още седмица и минавам на следващо ниво.
Вчера работих за първи път с 2х4 кг. Малко по малко ги качвам!

# 77
Айа, разбира се това с Иван Абаджиев беше шега и закачка с Мерито, защото тя доста "остро ми влезе" с коментар в предната тема, та го написах за майтап  Grinning
 Не съм пробвала Инсенити, защото от Замунда не мога да тегля, но може да пробвам да се сдобия с тези тренировки. Имам само хранителният им режим, който също не съм гледала подробно. Всъщност както прочетох някъде, моя проблем не е в залата, а в кухнята хаха
Laughing Аз така остро си говоря в повечето случаи. Просто съм си такава  Embarassed  Hug
Но наистина искам да ти кажа, че нямаш нужда от толкова дълги тренировки в домашни условия. Направи си една програма за седмица-две с по-кратки тренировки (до 20 минути и 1 по-дълга). Няма значение, че не се потиш. На някои тренировки и аз не се потя, но не това е важното, за да ти се тренираш мускулите. Някои хора просто трудно се потят. Просто виж как ще се чувстваш след това.
(Имам една приятелка, докато ходехме на тренировки по Киокушин заедно, всички сме черрвени, в пот, капи отвсякъде, в залата студ, еййй това момиче нямаше и следа от изпотяване Shocked )

Зузка защо така наедря в бедрата и дупето не можах да разбера. Освен в бодирока да взимат добавки, иначе толкова сухи /с мн. нисък % мазнини/ не биха могли да се задържат дълго предполагам.
Не знам дали взимат нещо, никой не ни го казва. Но нейните упражнения са предимно за крака и дупе... поне това съм забелязала в повечето нейни тренировки. Дори веднъж бях ужасена, приготвям се аз за дискотека, обувам едни дънки и краката ми налятииии, ууууууууууужас! Трябваше да си избера и нещо по-широко в горната част, че с тия големите крака и отгоре нещо тясно изглеждах отвратително  Laughing
Затова вече нейните тренировки ги правя по 1-2 пъти на седмица.

След втора седмица, Почти! успешно премината с режима на Руми съм:
-1,4кг (но това ще е предимно от задържане на течности покрай празниците, според мен, макар че след първата седмица килограмите ми бяха и с 0,100гр горница Grinning)
-1.5-2см от бюста  Shocked  ooooh! Laughing
-1.5см от талията
-2см от ханша
-1,5-2см (варира ляво-дясно Grinning) от бедрата
-0,5см от прасците (голям зор с тия прасци!)

Имайте предвид, че не съм правила кой знае какви интензивни (кардио) тренировки. Даже си купих и гирички от 5кг.  bouquet

Вече не мога да редактирам първия пост, а вчера ми даваше..  Sad

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 10:59 от MeRiTo`

# 78
  • Sofia
Благодарности за новата тема!  bouquet
Вие не се шегувате с писането.
Най-после се наканих да тренирам  след НГ! Отчитам се с моята най-  любима тренировка -кръговата на Джаки .
Утре мисля да потренирам с Боб, ще си дръпна някои от  неговите тренировки, които препоръчвате. Аз съм правила май само Main workout, която е просто уникална  и размазваща тренировка.

# 79
 Привет и благодаря много на почти адашките Малвина и Мавина за предложените тренировки на Боб, още днес мисля да пробвам някоя от тях Simple Smile Само тази Main workout не можах да я намеря, ако може някакъв линк към нея ще съм благодарна.
 Мерито, браво за добрия резултат и благодаря и на теб за препоръката, ще я приложа от понеделник за 2 седмици да видя как ще се почувствам. Аз наистина съм от хората, които не се потят лесно , лятото на температура до 35 градуса на сянка съм ок. Студенокръвно животно съм си Simple Smile))
 Всъщност сега се сетих да напиша за две невероятно големи ползи, които имам от тренировките в случай, че някой страда като мен и се чуди как да си помогне : Реших си само със спорт и без никакви лекарства или медицински намеси два сериозни здравословни проблема - дискова херния на гръбнака и проблем с кръвообращението. Беше почнал да ме боли гърба и от най-малко натоварване / с усилие си носех дори дамската чанта да не говорим за нещо по-тежко/, направо се бях отчаяла. За 3 месеца тренировки наместих чарковете и тренирам без усилие с по 3 кг гири, нося по 3-4 торби без усилие по стълбите до 4-тия етаж и се чувствам супер. Проблемите ми с периферното кръвообращение също изчезнаха, преди съм стигала до загуба на чувствителност в пръстите на ръцете и краката особено зимата. Моят случай е поредното потвърждение, че спорта е здраве и макар да не мога да спазвам стриктен хранителен режим и нямам кой знае какви резултати визуални, ползите за подобряване на здравето са безспорни и само заради това си струва човек да отделя по 30-40 мин от деня си за да е здрав.
 Сори за фермана, но сметнах, че на някого може да е полезен личния ми опит.
 Hug

# 80
За днес ChaLean  LEAN Circuit 1, много ми допадна  Peace. Вчера имах зверска мускулна, а днес нищо. Много бързичко влязох в ритъм  Grinning
Besserwisserin още един глас и от мен за Боб  Wink

# 81
Bob Harper - Main Workout 1 (с жената)
Bob Harper - Main Workout 2 (с мъжа)

Добре дошли на новите попълнения Hug

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 12:46 от MeRiTo`

# 82
Здравейте момичета ,приемате ли още едно попълнение  Grinning ,започнала съм 90 дд ,вече ми е девети ден,и от днес смятам да включа и тренировки че имам да свалям 15кг след раждане,дано успея да се справя и с ваша помощ Praynig  Hug Hug

# 83
Здравейте и от мен първо се отчитам с Glue Challenge с 0.5кг тежести за крака + Recharge и след малко отивам на плуване Simple Smile
Искам мнението ви относно ръцете ми
Скрит текст:
[/size][/size][/color][/i][/b]

# 84
Фъстъчка, изгледаш добре като цяло, но според мен ти трябват повечко упражнения за ръцете или може би трябва да покажеш друга гледа точка на горната част Grinning А и не знам колко искаш да ги оформяш, но аз лично се кефя на релефните тела, тоест да си личи малко повече от нормалното оформяне и просто стягане  Crazy
btw, ти ли беше с брат, който се притеснявал, че си станала по-широка и оформена от него?  Laughing Нищо такова няма!  Wink Нормално хубаво момиче, с хубаво тяло  Peace

# 85
"El_pl,страхотно е че имаш възможност да плуваш.За мен това е най-готиния спорт,цял живот (съзнателен де)съм плувала до преди 3 години,с нищо друго не съм се чувствала толкова добре  "Наистина чувството е невероятно, за кожа, за настороение, за тонус...но ето уте няма да мога да отида Sad Чак другата седмица... Пожелавам да си намериш бавачка и да можеш да плуваш Simple Smile

Днес направи Charlean- Чарлийн или Шарлийн-  Fire Class 45 Simple Smile По програма имам и един Strech 10, но сутринта просто не ми стигна времето. Но за сметка на това сутринта откакакто станах, то не бяха закуски, кардио чистене, кардио хвърляне на боклуци, кардио готвене и изваждане на съдове и напъхване на нови  миалната, кардио зареждане на котел  hahaha ...после кардио тичане с дете...та добре, че имах да шофирам 15 минути та си починах Simple Smile
Добре ми дойде да си кажа обаче , че нямам никаква мускулна треска от вчерания Core 20... наистина ми е малко това натоварване и като време дори Simple Smile

Имам проблем- заболява ме дясната страна на корема...онзи ден и днес...като се превия и ми минава...но не ми е конфортно, дайте съвет как да си реша проблема и да не ме боли Simple Smile Моля Simple Smile

# 86
Besserwisserin И аз като теб отказах лекарствата и преборих болките в гърба от шипове с тренировки.
Обаче последната година нещо се по занемарих  Blush и сега се опитвам да се върна във форма.
Днес минах на нещо по-енергично. Скоро може и пак Инсанити, но както казва MeRiTo`по-картко за да не ми отмине ентусиазма  Simple Smile

# 87
Остават ми 4 тренировки от Инсанити Laughing Много се изкушавам да пусна снимки Simple Smile
Все още се чудя коя програма да започна, след като свърша инсанитито, за да я комбинирам с CLE.

# 88
Остават ми 4 тренировки от Инсанити Laughing Много се изкушавам да пусна снимки Simple Smile
Все още се чудя коя програма да започна, след като свърша инсанитито, за да я комбинирам с CLE.
Пускаааааааааааааааай!  Crazy

# 89
Фъстъчка, стегни мускулите на ръката, снимай от близо и тогава дай кадрото. Че така, като са отпуснати и от далеч е трудно да се прецени.

Ееех, кога ще те стигна на корем...

Ел, в коя част точно са болките? Че долу вдясно може да боли както мускул, така и от овулация, и от възпален апендикс... Може да не е зле да идеш на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт