Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 90

Фъстъчка,изглеждаш много добре.Може би малко по-релефни ръце ще бъдат още по-добре   Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 21:13 от Irenkaaa

# 91
Боб или Джилиян Laughingпосле ще следва другото, но не знам с кое да започна след Инсанити. Обичам да ми е натоварено Laughing Прегледах няколко трейлъра на Боб, ще ми хареса, но и Джилиян няма да е зле.

# 92
Боб или Джилиян Laughingпосле ще следва другото, но не знам с кое да започна след Инсанити. Обичам да ми е натоварено Laughing Прегледах няколко трейлъра на Боб, ще ми хареса, но и Джилиян няма да е зле.
Глас за Джилиан  Mr. Green Нещо Боб не успя да ме вдъхнови мен лично. Според мен пробвай и прецени  Peace
А ти защо не вземеш да прегледаш таз програмка дето коментирахме вчера - Weider X-Factor ST
Що ли си мисля, че може да ти допадне, а и си търся доброволец да я подкара и даде отзиви де  Laughing

Отчет със Jackie - Workout оne-on-one с 2x5 и ластици, но си "спестих" малко от упражненията за долна част и тренировката ми беше 55 мин.

Скрит текст:
Дотук тренировките ми за седмицата са:
Понеделник силова - Jillian Michaels - No More Trouble Zones 57мин.
Вторник кардио - Les Mills BodyAttack 70 50мин.
Сряда интервално кардио - загрявка с 10мин. Billy Blanks - Tae Bo Express - Boot Camp Power + 30мин. Cathe Friedrich - STS Shock Cardio - HIIT - Pyramid
Четвъртък силова с кардио елемент - Workout-one-on-one-with-Jackie-Warner
Утре най-вероятно ще правя йога

# 93

А ти защо не вземеш да прегледаш таз програмка дето коментирахме вчера - Weider X-Factor ST
Що ли си мисля, че може да ти допадне, а и си търся доброволец да я подкара и даде отзиви де  Laughing

Аз го изтеглих и го прегледах, но не знам защо не ми се видя много ХИИТ, а ми се искаше повечко кардио днес. И накрая се спрях на Bonus Total Body от програмата. Натоварващо беше, като цяло ми хареса. Чудя се дали да пробвам и другите.

# 94
Здравейте " нови попълнения Peace
Аз днес 3-ти ден с Jackie Warner-30 day Fast Start_01 Upper Body-24 min.

Фъстъчка изглеждаш прекрасно  Peace

И двамата  Mr. Green
Няма да сбъркаш  Peace
Боб си ми е слабост ,но и Джилиан е много добра  Peace
А защо не включиш и Зузка  Crazy
Тренировките и са страшно интензивни  Peace

# 95
Мерси за коментарите според мен си е много относително колко релеф може да направи човек малко е до ген. Аз си продължавам със силовите - никво спиране Simple Smile сега като си включа и кардиото ще оформям по чисто Simple Smile

# 96
Отчитам комбинация от две леки коремни тренировки през обедната почивка: Crunchless Abs (от ден 13 на новата ФБ осмица) и Fast Abs (от ден 12). Сега хапвам салата "Цезар" с пилешки гърди на скара.

# 97
препоръчайте ми упражнения за горене на мазнини главно в коремната област newsm78

# 98
Добре дошла, Гала! С желание и постоянство ще влезеш във форма. Питай, ако имаш въпроси. И не забравяй да си отчиташ пред нас тренировките. Това ще ти създаде чувство за "трябва, ама задължително!".

Нан, няма такива упражнения. Мазнини се топят от цялото тяло, не само от една зона. Ти занимаваш ли се с някакъв спорт в момента? Спазваш ли хранителен режим?

# 99
... Bonus Total Body от програмата. Натоварващо беше, като цяло ми хареса.
И аз около Коледа правех две от бонус видеата им - споменатото за цяло тяло и това за крака. Останах доволна, само мацката не ми хареса особено, уж викаше за да мотивира, но на мен ми звучеше някак си писклива.  Whistling

Днес направих ден 10 с 20-минутната брутална тренировка.

# 100
Момичета вижте тази оферта, който може да си я позволи е страхотно:
http://worldclass-bg.com/index.php?option=com_content&view=a … id=37&lang=bg

Да кажа ,че нямам нищо общо с тях.

# 101

Нан, няма такива упражнения. Мазнини се топят от цялото тяло, не само от една зона. Ти занимаваш ли се с някакъв спорт в момента? Спазваш ли хранителен режим?

да , спазвам режим , но не тренирам нищо.. пробвах се онзи ден на ФБ ladder workout нещо такова , но не можах да го направя цялото ... та затова се допитвам до вас да ми препоръчате нещо за изгаряне на мазнини Hug

# 102
Мавина,как правиш Джаки,имаш ли почивен ден и  освен нея правиш ли нещо допълнително като кардио?Мисля след Джилиян да направя нея,всички дават много добри мнения Simple Smile

# 103
препоръчайте ми упражнения за горене на мазнини главно в коремната област newsm78
И аз имам да чистя още от долната част на корема
/оказа се най-трудна  Crazy/ ама няма да се даааам  Mr. Green
Та горната ми част на корема е вече с плочки  Heart Eyes
Ноооооо ,не съм правила коремни преси или само упражнения за корем  Peace
И аз така си мислех ,че ще сваля корем в началото ,но се оказа пълна заблуда  Confused
Започнах тренировки с Руми ,която е чудесна и обяснява всичко
http://fitnesinstruktor.com/zasto-s-koremni-presi-ne-se-topi-korema/
Ето прочети и разгледай сайта и  Peace
Аз правих всеки път различна неина тренировка  Peace
После намерих Зузана и започнах да тренирам с нея и Боб Харпър ,Джилиан Майкълс
всеки път правех различна тренировка ,без да следвам някаква определена
фитнес програма.
Сега правя тренировки на Джаки Уорнър и съм много доволна и от нея  Peace
Сменям за разнообразие с Джилиан Майкълс ,Боб Харпър ,Руми или Зузка  Peace
Към каквото и да се насочиш не е грешно ,важното е да започнеш отнякъде  Hug

# 104
Мавина,как правиш Джаки,имаш ли почивен ден и  освен нея правиш ли нещо допълнително като кардио?Мисля след Джилиян да направя нея,всички дават много добри мнения Simple Smile
Програмата ми за тази седмица е следната:
Понеделник: Jackie Warner -30 day Fast start_01 Upper Body-24 min.
Вторник:       Jackie Warner -30 day Fast Start_02 Lower Body with Abs -25 min.
Сряда:      ПОЧИВКА
Четвъртък: Jackie Warner -30 day Fast Start_01 Upper Body -24 min.
Петък: Jackie Warner -30 day Fast Start_02 Lower Body with Abs -25 min.
Събота:         ПОЧИВКА
Неделя: Bob Harper-Totally Ripper Core -49 min.

Общи условия

Активация на акаунт