Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 518
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
да , спазвам режим , но не тренирам нищо.. пробвах се онзи ден на ФБ ladder workout нещо такова , но не можах да го направя цялото ... та затова се допитвам до вас да ми препоръчате нещо за изгаряне на мазнини Hug
Щом нямаш тренинг все още, не бързай с тежките комплекси на Блендъра. Избирай си такива, които са за начинаещи. Степента на натовареност е отбелязана вдясно от всяка тренировка в сайта на Фитнес Блендър.

Направи си седмичен тренировъчен режим, в който да има три дни с HIIT комплекси и три - със силови. Един ден е за почивка. Ако ти е трудно сама да подбереш упражненията, купи си за $5 една от осем седмичните програми на Блендъра - при постоянство и правилно хранене ползата е очебийна.

# 106
Ето ме и мен. Отчитам 35 минутен спининг за тази сутрин. Много бързах и нямаше време за повече но ще компенсирам до края на деня с нещо.
Много се радвам, че темата се пълни с още хора, колкото повече, толкова по-весело!

# 107
Привет и от мен! Hug
Радвам се да видя нови попълнения  в редиците ни Simple Smile
И да се отчета:Tae Bo Amped - Turbo Charged Fat Burner + 4мин табата с планк и лицеви опори +4мин. табата с високи колене.Усещам, че си връщам формата която бях позагубила миналия месец и това много ме радва и мотивира.
Лека! Hug

# 108
  • Лутаща се
За днес отчитам http://www.youtube.com/watch?v=hyFIKDLmYyo&feature=autoplay& … Rw&playnext=1 и http://www.youtube.com/watch?v=hfe6aBM-UvY.
По късно ще направя и упражненията на Джо Дилън. За разлика от Фея обаче аз не мога да устискам повече от 15 минути. И то с около 2 кг. тежести.
След работа се изкуших и изядох един еклер, но сега пък компенсирам: вечерята ми е от салата ряпа с моркови.

# 109
Ейй, браво, браво! Много сте активни, много трениращи!  Simple Smile

Днес по програма имах тази тренировка - http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Upper-Back-Arms- … -Body-Workout/as/
За нея бяхте писали, че е много слаба. Направих я с 2х5 кг гири и натоварването ми беше добре, към края замених някои упраженения 2х3кг. Мускулите на бицепса и трицепса горяха накрая.
Кели явно не се затрудняваше много да си размахва ръцете като крила и да пристъпва от крак на крак.  Simple Smile
А след нея Double Ladder Cardio + Total Body Toning с лицеви опори. Добра беше тренировката, на мен ми хареса.

# 110
Вижте най-новия мултифункционален часовник, който може да помага и при тренировки

# 111
  • Cambridge, UK
и аз се отчитам 6 км на високи токчета на бърз ход  Crazy и 1.5 литра чай, което за мен си е рекорд Simple Smile

# 112
Ха, добър вечер, а на американките добър ден  Laughing

Брех ще изпусна новата тема.Така ме завъртя тази нова година още от началото  ooooh! Много ангажименти, а тия два, три дни и бърза настинка ме навести.Е тръгна си, но аз си пропуснах тренировките.Мъжът ми не ме пусна  Laughing
Добре дошли на всички момичета с желание за раздвижване  Hug
Мерида въобще не можах да видя  Sad Инчето видях.Много си сладка.Фугурата ти е чудна  Peace За ръцете да ти кажа.Бих дала много да ги имам, но уви  Mr. Green Много си млада и затова по съвсем различен начин изглеждат примерно от моите.Кожата ти е стегната, нежна още и затова не се изразява много ясно мускула.С две думи идеални са си така  Hug

За Джилиян и Джаки вече съм се изказвала почти във всеки пост.Все за бедрата се притеснявахте.Слушайте кака си  Grinning вижте аз как ви слушам и каква бойна кака станах  Joy  Чета ви, обаче не виждам много, много за стречинга да пишете.Разтягайте или правете йога понякога.Отпускащо и много полезно  Peace
Преди бях ви писала за стречинг на Денис Остин към 15мин. и е много добър.Ще потърся в Ютуб, а виждам, че Марги е тук  Hug тя може да го намери и да го качи.Аз лично съм и много благодарна, защото когато започнах доста ми помогна с програми.

Мавина програмата ти е добре.Можеш Джаки и през ден да я правиш, като комбинираш с други.

Алекса, и аз имам такива наблюдения.Зависи от тежестта, броя на повторенията и изпълнението.Когато тежестта дойде малко по-голяма като повдигате ръцете нека не бъдат разтворени, а сгънати на 90градуса.По-добре така, отколкото да намалите тежестта.

Много дълго стана.След малко отивам да тренирам  Party Най-после!
От неделя започва Боди Комбат (нещо като кикбокс) в моя клуб. Аз естествено ще направя всичко възможно да присъствам.Отдавна имам мерак.Тук Евич го правеше редовно, но се загуби нещо тя.

# 113
Тяна, като мине първата боди комбат тренировка да кажеш как е.

УсмиФчица, как ги навъртя тия 6 км на токчета? Аз и 100 метра не мога да измина с такива обувки...

Отчитам вечерно 40 мин Джо Дилън при 6% наклон на пътеката и с тежести на глезените. Енергиен разход - 574 кал.

Всеки път забравям да добавям 1,6 км разходка с кучето (ходим бързо, с около 6 км/ч по пресечен терен), която също си е ежедневно натоварване.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 03:50 от Фея Кръстница

# 114
  • 1st floor
tqna!!!  Hug Тъкмо се чудех къде се изгуби!!!

Добре дошли на новите попълнения!!!  Hug

Аз днес ще съм на Джилиан - Проблемните зони...Много я харесвам, но гледам да не прекалявам, че после трудно влизам в панталоните... Mr. Green Мускулите са си ген при мен!!!  Peace Имало си ги е винаги и много бързо нарастват при тренировки, без да си давам много зор. Пък като си дам... Crazy ...особено в краката...Миналото лято щерката каза, че не съм за пола, много съм била мускулеста!!!  Crossing Arms

И като я споменах нея - днес имам повод да почерпя!!!  Tada Момичето ми става на цели 13 години!!!  Grinning Заповядайте:

Хубав ден от мен!!!  Hug

# 115
Непокорна,честито,да е жива и здрава дъщеричката ти Simple Smile

# 116
Упражненията на Синди Крауфорд ги правя от много години и се чувствам много добре. Hug

# 117
НеПоКоРнА, да ти е жива и здрава госпожицата   bouquet
За тази сутрин Боб Beginner's Weight Loss Transformation  Peace.
Referimente, доколкото съм чувала, че ако правиш едни и същи тренировки тялото привиква и ефект почти няма. Ти разнообразяваш ли с нещо? Аз от време на време на време също правя нейните тренировки, много са готини.

# 118
Отчет за днес - HIIT 20 + Recharge Simple Smile почвам да си влизам в ритъм и да се чувствам все по-добре и по-добре Simple Smile На мен не ми трябва някой, за да ме мотивира, но истината е, че вие го правите - влизам в темата и гледам кой колко тренира иии си викам ааа не може аз да се отпускам. Понеже във фейсбук съм станала фен на много фитнес страници и като вляза общо взето само снимки на някви фитнес мацки гледам и някакви надъхващи статуси ии това също много ме мотивира - а бе искам да кажа, че си трябват такива темии колкото и да си уверен в мотивацията си Simple Smile)))) Благодаря ви!!!

# 119
Отчет за днес Body Revolution workout 6 + stretch 10 Simple Smile И довечера мисля да правя Джо Дилън 30 мин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт