Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 546
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
 Здравейте мацки Simple Smile
 Аз се отчитам от снощи с Bob Harper Main workout 1 - екстра е, харесва ми много.
 Също да отбележа, че много ми се стори полезно това, че някои от вас са си написали седмичната програма и би било добре, ако се наложи тази практика в темата. Аз засега ще се въздържа да давам седмична, защото в момента тренирам малко хаотично и едва ли ще е от полза, но по-нататък ще го направя.
 Поздрави и хубав ден   Hug

п.с. Честит рожден ден на дъщерята на Непокорна ! Да е жива, здрава и много щастлива младата дама Wink

# 121
И аз приключих с тренировката за днес. Flutter
Беше ужасна-спартанската с 500 повторения. Sick Издържах макар да ми идваше да се откажа по едно време.
Дано не са я включили пак до края на програмата Mr. Green.
С това обявявам край на месец първи.  PeaceРезултати откъм кг и обиколки нямам.  #Cussing out
Продължавам с новия месец от понеделник с надеждата да махна последните 2 см от бедра и дупе.
Честит празник и от мен на дъщерята на Непокорна.   bouquet
Колко голяма дъщеря имаш ,а си мислех ,че е на възрастта на Инчето.  BlushДа ти е жива и здрава. Hug

# 122
Ето моята седмична програма:
понеделник - силова - Chalean Extreme - Lean 1 (45 мин)
вторник - кардио - HIIT-овете от Turbo Fire + йога (40 - 50 мин)
сряда - силова - Lean 2 (40 мин)
четвъртък - плуване, но ми свърши семестъра за това само Glue Challenge + йога (30 мин)
петък - кардио +  йога (40 - 50 мин)
събота - силова - Lean 3 (40 мин)
неделя - кардио + йога ( 40 - 50мин)

# 123
Понеделник- Body revolution workout 5 + Joe Dillon (от 1 седмица) - 60 мин
Вторник - Body revolution workout 6 + Joe Dillon 60мин
Сряда - Body revolution cardio + Joe Dillon - 60мин
Четвъртък - Body revolution workout 5 + Joe Dillon 60мин
Петък - Body revolution workout 6 + Joe Dillon + stretch 10min
Събота -  Body revolution cardio + Joe Dillon - 60мин
Неделя - йога за начинаещи 20мин

# 124
  • Варна
Аз съм на 5-дневките от блендера,а вечер малко упражнения с топката,или йога.
Имам въпрос за 5 дневната- не ми се смейте , моля,като свърша 5 -я ден, наново ли започвам,или следващите правя по списъка?  newsm78  И друг въпрос- имам много за сваляне по бедра,дупе,бричове, според вас упражненията с тежести за крака ,да ги правя ли,или по-добре без. Аз ги правя без гири,за да не станат мускули,а да изгарят мазнини.
И последен за сега- мисля,че в 5 дневните няма много Хийтове,а ми се искаше повече Хийт за да изгоря мазнините. После стягане и релеф. Вие как мислите? Отново, БЛАГОДАРЯ ВИ   Hug    bouquet 

# 125
raTedinka според мен почваш следващата петдневка. Тялото гори мазнини от където то си реши не е по избор и в повечето случаи проблемните места са последни. Аз лично бих ти казала да почнеш HIIT да правиш, но и силови, защото според мен целия този процес на сваляне, оформяне, релеф си става едновременно и трябвя да се прави всичко, но ако толкова се притесняваш за краката не прави с тежести Simple Smile

# 126
Имам въпрос за 5 дневната- не ми се смейте , моля,като свърша 5 -я ден, наново ли започвам,или следващите правя по списъка?  newsm78  И друг въпрос- имам много за сваляне по бедра,дупе,бричове, според вас упражненията с тежести за крака ,да ги правя ли,или по-добре без. Аз ги правя без гири,за да не станат мускули,а да изгарят мазнини.
И последен за сега- мисля,че в 5 дневните няма много Хийтове,а ми се искаше повече Хийт за да изгоря мазнините. После стягане и релеф. Вие как мислите? Отново, БЛАГОДАРЯ ВИ   Hug    bouquet 
По твоя преценка. Ако искаш повтори ако не карай нататък с другите 5 дневки.
За мен най-добрия тренировъчен план е съчетанието кардио - силови. В твоя случай наблегни на кардио, но включи поне един, два дена силови. Мускули не се правят веднага, споко  Wink, а и не забравяй че мускулите "горят" повече калории т.е. ще спомогнат в процеса ти на отслабване. С две думи - грабвай гирите и не бой се  Mr. Green
Я да ти кажа и на теб с какво имах най-добър успех в свалянето на много кила в началото. Може да ти допадне. Въртях тренировки на Billy Blanks - Tae Bo (страшно ефикасно се отрази точно на дупе и бедра) и програмата Beachbody - TurboJam. Може да ти допаднат  Hug

# 127
Момичета да ви питам ,тъй като съм нова в бранша и много не съм наясно с тренировките,аз по принцип чак релефи и плочки не искам да имам ,по скоро да отслабна и малко от малко да се стегна та въпроса ми е, имам си в нас велоергометър и сега ми дадоха и кростренажьор ,по колко време е нужно да спортувам с тях и на кои степени да ги карам ,за сега е това ,Благодаря ви предварително  Hug

# 128
Днес Деби корем 15 минути + Боди Революшън 1-ва тренировка 32 минути
Пък да видя как ще правя схемата с планинарстването в събота и неделя, май просто ще издърпвам назад плана.

# 129
  • Варна
Отчитам ден 13 от Инсенити - Pure Cardio, но без предвидените Cardio Abs, защото съм в МЦ и с леки болки. Цял ден не мога да се наканя (отпуска съм и само мързелувам  Embarassed ), обаче в същото време ви чета и само отчети давате (че и седмични) и се наритах по задника и си изкарах тренировката.  Hug Hug

# 130
Гала, ако велоергометърът и кростренажорът са програмируеми, бих ти препоръчала и на двата уреда да ползваш програми с пресечен терен.

Започни с нещо, което дава ниска до средна степен на натовареност. В дните, които си отредила за кардио, карай спокойно при ниското натоварване и увеличи скоростта при високото натоварване. Така ще получиш HIIT ефект и ще гориш повече мазнини.

Тренирай по 20-30 мин поне 3 и не повече от 6 дни в седмицата.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 19:37 от Фея Кръстница

# 131
Тяна, добре завърнала се в темата! И аз се чудех къде си вече  Hug
Усмивко браво бе, с токчета....Сега кажи, че и подир малкия си тичала с тях  Joy
Непокорна, да ти е жива и здрава щерката!

Аз за вчера се наканих и отидох и вечерта да изкарам едночасова йога. Много добре се почувствах и осъзнах колко ми е липсвал стречинга...
За днес отчитам уреди за ръце като цяло и ще намисля и нещо за довечера пак...

# 132
Кат' тА гледам, Едира, рано от зарана си почнала със спорт. Браво!

Отчитам Red Light Green HIIT Cardio в обедната.

Един от белезите на добре тренираното тяло е скоростта, с която дишането и сърдечният ритъм слизат до нормалните си стойности след физически усилия.

Ако сте правили HIIT около 20 мин, степен на натовареност 4 от 5, колко време им трябва на дишането и сърцето, за да се успокоят? При мен са под 30 сек за дишане и около 2 мин за пулс.

# 133
Днес се уверих в какво се превръщат хората, колкото и кльощави да са!
Една мацка днес на работа вика, че едва ли не щяла да пукне докато гонела автобуса да го хване.. а сигурно има-няма 50кг, кльоща, ще се счупи, май е по-висока от мен даже (158см). Пуши. Вие представяте ли си?!
Все повече се уверявам, че няма  значение колко кг си всъщност, а в какво физическо състояние си и как може да смаеш хората дори и с най-малкото нещо. Дори едно бързане за работа..
Колежката на бара пък коментира "ям, какво ми се яде.. айде бе. Цял живот ли трябва да ям плодове и зеленчуци, че да се чувствам добре. Кат' ша мра, да мра"  Shocked Joy
Идва на работа в 4 следобяд и носи голям пакет солети - "Ох, днес нищо не съм яла". Ама много добре си направила. Сега се наяж със солети и пий кола/натурален сок.  Wink И после коментира колко "полезно" ми било киселото мляко 3,6%, купено от магазина.. да, знам, не е. То от магазина нищо не е полезно, ако ще говорим за това.
И изцъклила очи като й казах, че ставам сутрин преди работа да тренирам  Shocked  Laughing

Хора, грижете се за себе си!

# 134
може ли малко помощ с тегленето на Jillian Michaels - 30 day shred .. видях линка на първата страница, инсталирах ехе файла , но нищо не намирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт