Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 554
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер, момичета!
Моят отчет е :Insanity - Max Interval Sports Training.Този Шон ме размаза, но точно от такава тренировка имах нужда.Замислям се да започна прогамата Thinking
Непокорна, да ти е честита рожденичката!Само да ви радва и много да се гордеете с нея!  bouquet
Лека! Hug

# 136
  • Бургас
 Crazy Аз съм относително нова във форума Simple Smile искам да се запиша тука Simple Smile Не мога да сваля 5 кг. след раждане преди 5 месеца, пробвах с гладуване, но не подейства, успях всичко на всичко да отида 2 пъти до фитнеса ... Дайте съветче, коя програма да пробвам Simple Smile Целувки и спокойна и топла вечер !   bouquet

# 137
  • 1st floor
Момичета, благодаря за пожеланията!!!  Hug Да ви се връщат стократно!!!

Колко голяма дъщеря имаш ,а си мислех ,че е на възрастта на Инчето.  BlushДа ти е жива и здрава. Hug
Аз ли да съм на възрастта на Инчето?  Mr. Green Ееее, добре!!! Ще имаш специална почерпка от мен!!!  Laughing Mr. Green

# 138
  • Cambridge, UK
Здравейте, аз след вчерашното трасе на топчета съм с мускулна треска на д-то Simple Smile затова утре ще играя йога Stuck Out Tongue

Еди, де да беше след малкия, чаках 2 часа в Нап Simple Smile а след това реших да се прибера пеша, че беше топло около 0 градуса Simple Smile

# 139
Непокорна, да ти е живо и здраво тийнчето и да се разбирате въпреки (или заради) възрастта му!

УсмиФко, обираш точки за вид тренировка, честно  Laughing

# 140
Да се запиша в новата тема, че за 2 дни ще я изпишете.  Wink

И се отчитам с Lean Mean Legs – Butt & Thigh Workout ФБ. Не ми остана време за Cardio Boot camp предвидено за същия ден, но утре преди закуска добре ще ми дойде.

# 141
  • У дома
Непокорна, честит празник и на теб, и на девойчето!

Днес съм на един час кардио и половин час тежести, редувах крака и ръце. Привечер ще пробвам малко йога. Най-много съм отчаяна от състоянието на ръцете си, обаче. Нямам търпение да видя подобрение.

# 142
Фейо, аз обикновено тренирам сутрин около 8...
Тогава съм оставила голямото диване да къса нечии други нерви освен моите и минавам покрай фитнеса и хлътвам вътре.
Ако вечерта искам да избягам нейде от джънгъл виковете и игрите на моите маймуни, също хващам гората в джима. Joy

Оле УсмиФко, миналия месец си късах нервите с НАП...Веднага ми мина носталгията по Бг.
Съчувствам...Виж за прибирането пеша ти си герой! Аз така съм се разглеза с топлото тука, че се сърдя на времето когато януари не мога да изляза по бански на двора.

Мери, хора всякакви...Спорта май не е много на почит в Бг. Аз си спомням как Гала казваше че се поддържа само с диети, отделно мнението за фитнес залите беше, че са място за една отделна прослойка хора...Трябва да разчупиш стереотипа на общественото мнение, да пробваш, да си упорит да продължиш, защото всички знаем, че с един път не става и едва тогава добиваш друг мироглед  Mr. Green От там си мисля, че  вероятността да попаднеш на хора като твоите колежки е доста по-голям заради процентното съотношение на такива хора, спрямо такива като теб Simple Smile Жалко но факт...

# 143
Ако вечерта искам да избягам нейде от джънгъл виковете и игрите на моите маймуни, също хващам гората в джима. Joy

Аз така съм се разглеза с топлото тука, че се сърдя на времето когато януари не мога да изляза по бански на двора.

Мери, хора всякакви...Спорта май не е много на почит в Бг.
Супер убежище си си намерила, Едира  Grinning

Догодина ще трябва да ни дойдете на гости за Коледа. Сериозно. То така, само по бански, не се живее. Децата трябва да си припомнят какво е да ти вкарат снежна топка във врата  Mr. Green

И спортът, и здравословното хранене не са на почит в Бг. Народът го е срам да излезе да бяга, защото какво ли щяла да каже леля Пепа от третия етаж. На всичкото отгоре повечето хора смятат, че въглехидратите се добиват в Пернишките мини и че пилето се е превърнало във фибри, защото са го накъсали на конци за фрикасето. Има даже такива, които пушат, за да са слаби  Crazy

Мери, не им връзвай кусур, всеки носи отговорност за избора си. Ти правиш каквото е правилно.

# 144
  • 1st floor
Аз пък когато започнах да тренирам у дома и споделих това с други познати, се учудих, че доста хора правят същото. А не съм и подозирала за тях точно...После като почнах да тичам на близкото игрище , което се пада между съседните блокове, много от съседките ми завидяха доброжелателно. И те искали, но не можели. Всеки си измисли причина някаква негова си...Но поне нямаше негативни мнения и всички ме подкрепяха, нямаше подигравателни възгласи. Иначе - да, като цяло българина минава на диета за седмица-две преди морето  Laughing, и като не стане нищо, там си се освинва яко, като за почивка, и се връща с кило-две от горе... Peace

След мускулната треска на Усмивчица, току виж всички сме изкарали от гардероба по някой забравен чифт висооооки обувки!!!  Mr. Green

Фея, Атланта, мерси и на вас за пожеланията!!!  Hug

# 145
Мери,каква физическа активност,от всички мои познати имам една единствена приятелка,която тренира усилено вкъщи,всички други ги инетерсува да са слаби,но без спорт.Като чух наскоро момиче,което е спряло цигарите вече една година да казва:"Ще взема да си пропуша пак,че много кила съм качила?"  #Crazy

# 146
  • да има едно лесно - на мотора
Непокорна , да ти е жива и здрава щерката ! Безпроблемно преминаване през тийн възрастта , най-вече за теб Wink

Ако днес Тяна празнува :
 Честит имен ден , Тяна ! Желая ти много здраве, обич и бъди все така зареждаща с позитивизъм   bouquet

Аз , както писах , смесвам Руми с ХИЙТовете на ФБ .
На всички , които ми казват , че не могат в къщи да тренират , защото.. и тук изброяват ред причини ... казвам , че извинението е като д....о , всеки си го има  Mr. Green
А това с яденето на солети и после коментарът " цял ден нищо не съм хапнала" ми е любимо  Laughing

# 147
Добро утро, отчитам си поредната тренировка, остават ми още 2 Laughingот Инсанити.
На работа са ме обявили за луда, все ме съжаляват, че съм гладна и затормозена. Аз никога през живота си не съм яла толкова много и не съм се чувствала толкова добре, в мир със себе си.
Превъзпитах се относно храненето знам, че всяка хапка, която слагам в устата си е важна. Отърсих се от мисленето, че всичко, което е на масата трябва да се изяде.
А за тренировките, изобщо не могат да ме разберат, то това да ставаш в 5 било издевателство Laughing
Само, че аз смъкнах 6 размера, а те ги увеличават  Laughing
Всеки избира приоритетите си, а нашите са правилните.

# 148
Непокорна, честито на теб и порасналото детенце   bouquet
Честито, ако има адашки днес   bouquet

Днес Боди Революшън -2. Приятни тренировки са, дано ги докарам до края  Wink

Аааа, имам една колежка с лаф: Аз да си хапна, така и така вече са ме харесали  Joy И редовно рупане на бисквити в работно време пред компютъра с реплика - е това е нищо, брашно и масло само Joy

# 149
Непокорна, честито на теб и порасналото детенце   bouquet
Честито, ако има адашки днес   bouquet

Днес Боди Революшън -2. Приятни тренировки са, дано ги докарам до края  Wink

Аааа, имам една колежка с лаф: Аз да си хапна, така и така вече са ме харесали  Joy И редовно рупане на бисквити в работно време пред компютъра с реплика - е това е нищо, брашно и масло само Joy
И азз имам съседка,която реагира по подобен начин. Само ,че нейната реплика беше: Защо тренираш,нали вече са те взели?  Shocked Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт