Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 454
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Ох, Едира, настигна ли те тоя гад? Ние го изкарахме преди два месеца... Радвам се, че си по-добре.

Отчитам обедно 15 мин Total Body Boot Camp от Блендъра.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 20:42 от Фея Кръстница

# 661
Irenkaaa Recharge- а е от програмата Chalean Extreme - на 1ва страница има линк към нея и можеш да си изтеглиш само него Simple Smile
Малко ще направя отклонение от темата, но случайно да има някой, който живее в Германия и специално в Дюселдорф - ако има да ми пише на лично Simple Smile

# 662
Отчитам Инсанити Cardio Power and resistance. Пролича, че съм в по-добра форма. С лекота го направих, за разлика от преди 5-6 месеца, когато едвам се изтъргвах от пода накрая.  Wink

Свалих и програмите на Джилиян. Една и съща ли е Ripped in 30 i 30 day shred? Допада ми, че са по 30-40 мин. тренировките, че обикновено страдам от липса на време.

# 663
  • Cambridge, UK
Започах Insanity, смятах че съм в добра форма, защото бягам 5-6 км с бързо темпо без проблем, но на 8-мата минута на Plyometric Cardio Circuit се потях на места, за които дори не подозирах че мога, към края на серията вече вземах давах - завърших я, но с няколко спирания за почивка  Crazy

# 664
Незнам защо, но до Инсанити така и не стигнах.
Irenkaaa, Фъстъчка е била така добра да ти отговори на въпроса. Само да добавя, че Recharge е 20 мин. и е доста добро разртягане.
Някой беше препоръчвал добра йога, но кой и каква сега ме е яд че не се сещам, защото тогава влизах през телефон newsm78

# 665
Момичета, благодаря ви!  Hug
Фейо, мани...
Тая сутрин пак така, чувствах се супер слаба и пропуснах фитнеса...
Сега влязох да си избера нещо от тук  Heart Eyes

# 666
Добро утро! Simple Smile
Аз си продължавам с Инсенити, вчера правих ден 3 от 2-та седмица.Голямо потене падна CrazyДовечера съм на Cardio Recovery.Това , че имам план на тренировките много ме улеснява и в същото време мотивира, да не пропускам ден.
Едира, пожелавам ти да оздравяваш бързо! Hug

На всички пожелавам хубав ден и спорни тренировки! Simple Smile

# 667
Благодаря Ви много момичета Simple Smile

# 668
  • Варна
Еее колко сме много на Insanity! Тук сме да се подкрепяме - трудничко е, но пък е голям кеф като успееш да изкараш цялата тренировка. Даже тези от 2рият месец по едно време "олекват"  Laughing Само не забравяйте да ядете достатъчно въглехидати, защото аз след първият месец загубих 1кг мускулна маса Sad Това си е кардио и няма как да не топи и мускул, особено ако храненето не е правилно.

# 669
Еее колко сме много на Insanity! Тук сме да се подкрепяме - трудничко е, но пък е голям кеф като успееш да изкараш цялата тренировка. Даже тези от 2рият месец по едно време "олекват"  Laughing Само не забравяйте да ядете достатъчно въглехидати, защото аз след първият месец загубих 1кг мускулна маса Sad Това си е кардио и няма как да не топи и мускул, особено ако храненето не е правилно.
Права си за въглехидратите, но аз определено прекалявам в някои дни. EmbarassedСпоред теб какъв процент въглехидрати е добре да се приемат на ден?И предполагам тези въглехидрати да идват от плодове ,варива и зеленчуци.Не както аз правя от варени гевреци  Embarassed EmbarassedПонякога това ПМС ме съсипва, изпитвам неистов глад за тестяно и то в такава степен, че чак ми прималява.Ето това много ми бърка всичко и не успявам да изчстя мазнините.
Иначе аз не изпитвам особена трудност да изкарам тренировките.Е, понякога се налага да поспра за секунди, но определено ги правя с далеч по-голяма лекота, от колкото преди година.Искам да кажа, че Инсанити вече  ми доставя удоволствие, а не мъчение  както преди.Преди 1-2 години я намирах за зверска тренироква и че е направо нечовешко Simple Smile
Радост, ти кога забеляза намаляне на мерки и кг?След коя седмица?

# 670
  • Лутаща се
Аз се пробвах с Инсенити, но не успях. Не знам дали защото беше твърде рано да опитвам нещо с такова ниво на трудност или защото са много интензивни тренировки и с много подскачане. Има вероятност да е заради последното. Аз просто не съм по подскачането. Даже джъмпинг джакс ме тормози, заболяват ме прасците, а ц..те как се друсат, въпреки спортния сутиен....... не е истина   ooooh!  Whistling уж не са големи, ама бяха, и сега са едни отпуснати ..... мани-мани

Аз пак си имам гостенка, дъщеря ми си дойде снощи. Та както се и очакваше до тренировка не се стигна. И май до неделя, докато си тръгне ще имам почивка. А се бях зарекла да започна революшъна. 

Едира, не знам какъв е този грип, но звучи гадно. Пожелавам ти скорошно оправяне!
На всички успешен тренировъчен и всякакъв ден   bouquet

Благодаря на всички за отговорите за революшъна  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 10:43 от skarlet71

# 671
  • Варна
MALVINA, аз първият месец на Инсенити се хранех ВМ-НВХ и през него свалих около 2,5кг, но 1 от тях беше мускули и 0.5 вода. Сега от 10 дни съм на въглехидратна ротация и 3 дни съм НВХ и 1 ден зареждащ с много въглехидрати и минимално мазнини (в този ден правя силова тренировка). Преди няколко дни коментирахме тук, че ще включа и силови в Инсенити, защото до края съвсем ще ми изчезне и малкото мускул, който успях да натрупам миналата година. А за количеството на въглехидратите е добре да се ориентираш по Хранителният режим към Инсенити - има го в торента. Аз не го спазвам, но го попрегледах и видях че въглехидратите са около 40% от калориите за деня (2рият месец отиват даже към 50%). Карам по спомени де; погледни си и ти и си намери своята истина  Simple Smile Колкото и да се потим и трудим, без добро хранене не става (или поне е много по-трудно). Най-важно е храната да е качествена според мен; понякога може да е повечко, но ако е добра и пълноценна тялото ще се справис нея и ще ни прости грешките  Whistling  Mr. Green Mr. Green

# 672
  • Miami
MALVINA, аз първият месец на Инсенити се хранех ВМ-НВХ и през него свалих около 2,5кг, но 1 от тях беше мускули и 0.5 вода.
Radost Nezemna, как разбра точно колко мускул и колко вода си свалила?

# 673
  • Варна
Незнам защо, но до Инсанити така и не стигнах.
Irenkaaa, Фъстъчка е била така добра да ти отговори на въпроса. Само да добавя, че Recharge е 20 мин. и е доста добро разртягане.
Някой беше препоръчвал добра йога, но кой и каква сега ме е яд че не се сещам, защото тогава влизах през телефон newsm78

Здравей ,Биляна! Незная дали съм коментирала тук,но понеже съм привърженик на йога,във почти  всичките й видове, виж в youtube- Denise Austin- има няколко клипове-йога, тя е по-скоро Фет-бърнинг йога,но има и стречинг, дано ти харесат. Аз използвам някои от тях за разгрявка,или разтягане,по-малките.  Peace 

# 674
  • Cambridge, UK
MALVINA, аз първият месец на Инсенити се хранех ВМ-НВХ и през него свалих около 2,5кг, но 1 от тях беше мускули и 0.5 вода.
Radost Nezemna, как разбра точно колко мускул и колко вода си свалила?

и аз това искам да попитам

Аз днес съм леко скована в краката от болка, но довечера ще си изиграя Insanty-то.
Дръпнах си някаква кракната програма за Insanity на телефона, казва ти всеки ден какво трябва да правиш, следиш мерки и килограми с нея и т..н
ето линк
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unifylog.droid90&hl=en

Общи условия

Активация на акаунт