Тренировки в домашни условия: Тема 28

• 37 483
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Аз една седмица бях с някакъв ужасен вирус от който ми се виеше свят зверски и се обездвижих тотално. От днес започнах малко по-полека за да не се извадя от строя с мускулна треска и се надявам да нямам повече такива прекъсвания...

# 646
Отчитам Level_3.Jillian_Michaels.30_Day_Shred. Тази жена незнайно защо много ме изпотява.

Как мислите да тегля ли Body Revolution или да продължавам да връткам тези 30 минутни тренировки. Просто са само три и нямам представа как да процедирам с тях. Редувах с Weider X-Factor ST, но нещо не успя да ме грабне.
Някой, който прави Body Revolution-а да се включи в отзиви, моля  Praynig  Мавина?

Аз я правя, в момента съм на средата.
Вчера след работа правих Workout 7, направо останах без дъх, доста трудна ми се стори  #Crazy
И то по-точно частта с лицевите опори, ръцете са ми най-нетренираното място и при лицевите опори много се озорих вчера.
Доволна съм от програмата, определено има видим ефект, който се изразява повече в стягане, отколкото в отслабване, но и на мен това ми трябва. Спрях да се тегля на кантара, тъй като изобщо не искаше да помръдне и ме депресираше. Тъй като не измерих мерки в началото, нямах идея как ми се е отразила тренировката на мерките. Но в неделя сложих едни дънки, които обикновено са по-мен, сега в корема и д-то ми стояха значително по-свободно  Party
Ще видим как ще е след още месец и половина, но като гледам упражненията как стават все по-натоварени и интензивни, съм убедена, че ако продължавам да я спазвам, ще има ефект (старая се да не пропускам тренировка, ако се случи през седмицата да изтърва някоя-друга тренировка, наваксвам в събота и неделя с по 2 тренировки, което не знам дали е много правилно)
Това, че се прави от няколко човека, за мен е плюс, защото иначе ми е много скучо да гледам някой пред мен, който да мълчи като риба. С по-голяма компания определено е по-весело  Party

# 647
И аз съм ЗА боди революшън,остават ми още 2 седмици като не броим тази и ще съм завършила цялата програма.Много съм доволна,особено за стягането е супер.Третия месец са си трудни тренировките,понякога едвам издържам до края,но си заслужава Simple Smile

# 648
  • Варна
Непокорна, съчувствам ти. Желая ти бързо оздравяване.
raTedinka,имам Tonique, a не Tonique 2, искаш ли я?

Да,Марги,искам. Благодаря ти,мн си мила.   bouquet Hug

# 649
Снощи трябваше да сглобя нещо бързо за горна част, да не остана валат за деня.

17 мин cardio abs от Инсанити + 15 мин за горна част от кръговата на Джаки.

# 650
  • Лутаща се
Снощи изтеглих Body Revolution-а. Тъй като по принцип в сряда почивам, довечера ще направя нещо на Джаки и от четвъртък го почвам.
Като поразгледах схемата първата седмица трябва да правя тренировка 1 и 2, после кардио 1, после пак тренировки 1 и 2 и пак кардиото? А втората седмица следващите 3 и 4 тренировки и следващото кардио 2?

# 651
  • Пловдив
Skarlet, качих ти тук документа с план на тренировките (по-надолу в док е планът) Wink:
http://dox.bg/files/dw?a=804245bbc9  Hug

# 652
Skarlet,първите 2 седмици правиш понеделник 1,вторник 2 ,сряда кардио 1,четвъртък 1,петък 2,събота кардио 1 и неделя почивка.Следващите две седмици 3 и 4,и отново кардио 1,и така завършваш 1-ия месец,2-ия месец правиш само кардио 2 и 3-ия месец  кардио 3. Успех,дано си доволна от нейните тренировки Simple Smile

# 653
Аз вчера го раздавах кардио 1ч на степера (430кал), а днес No More Trouble Zones на Джилиан.
Edira, бързо възстановяване   bouquet

# 654
Отчитам се с Chalean Extreme - Lean 1 Simple Smile

# 655
Отчитам Level_3.Jillian_Michaels.30_Day_Shred. Тази жена незнайно защо много ме изпотява.

Как мислите да тегля ли Body Revolution или да продължавам да връткам тези 30 минутни тренировки. Просто са само три и нямам представа как да процедирам с тях. Редувах с Weider X-Factor ST, но нещо не успя да ме грабне.
Някой, който прави Body Revolution-а да се включи в отзиви, моля  Praynig  Мавина?
Много добра програма  Peace
На мен лично ми харесва много  Peace
Но аз не тренирам само с една програма а си ги сменям  Laughing
Ако съм тренирала с Джилиан и Боди революшъна 2 дена то другите два са
със Джаки и 30 Day Fast start после един ден с Боб един ден с ChaLean
и въртя програмите  Laughing
Ще видим резила накрая  Mr. Green
Според мен този начин е страшно ефективен ,защото все имам
нанякъде по малко мускулна треска  Crazy

# 656
  • Варна
Има ли някой No more trouble zones на Джилиан, но без дублаж на руски? Също търся Bob Harper - 20 Min Lower Body workout.

И да докладвам: продължавам Инсенити, в неделя бях с колелото извън града (20км), включвам силови тренировки и чакам резултати Grinning

Скарлет, с нетърпение чакам отзиви за Body Revolution-a, защото и аз съм й хвърлила око.

Всъщност след Инсенити (има още месец) но се чудя дали да не се захвана със Зузана (само малко ме дразнят някой режисьорски решения в клиповете.. Sick ) Ще го мисля пак.

# 657
Да отчета за днес: сутринта-Chalean Extreme, Push Circuit 1,
след малко Jillian_Michaels, Workout4 от Body Revolution

# 658
Edira, пожелавам да нокаутираш вируса мигновенно и с нови сили да влезеш отново във форма  Hug То цяла поезия стана, но е от сърце  Grinning
Днес - Get Lean Intervals от ChaLean Xtreme, 42мин. Много съм доволна. Мислех да довърша с Recharge, но откъде толкова време.
В крайна сметка след силовата вчера и лек масаж вечерта от болките в рамото няма и следа. Йееее  Mr. Green
Скрит текст:
Изобщо ми се струва, че си намерих начина на трениране. Имам вече събрани доста любими тренировки и си ги комбинирам според целта и желанието. На кантар не съм стъпвала от доста време вече, но ми харесва как изглеждам и как се чувствам. Тренирам за тонус и кеф. Е, ако изчистя още малко няма да се разсърдя  Wink
Радост, първо поздравления за велото. No more trouble zones на Джилиан, но без дублаж на руски можеш да гледаш с програмката KMPlayer примерно, като смениш аудио потока  Wink

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 18:55 от bilyana333

# 659
Bilyana333,на кой е тренировката recharge и къде мога да я сваля,благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт